14-11-2010 da doğan 5 dişi. 3 erkek bebek yüzlü golden yavruları yavrular anne tarafından çok sağlıklı bir şekilde bakılmaktadır.Anne-Baba safkan olup isteyen yavrularla beraber anne babayıda yerinde gelip görebilir.Köpekler kendi köpeklerim olduğu için anne -baba da yavrularla beraber evde bulunmaktadır.
Evimiz İZMİR/Güzelyalı dadır.
Yavrular 40 günlük olmadan teslim edilmeyecektir. Gelip görüp yavrunuzu seçebilirsiniz.
tel: 🔒 Üyelere Özel
iş tel: 0232 4582466
Murat SERİNGEN
Harika siyah cane corsa yavrularımı sahiplerndirmek istiyorum 5 adet erkek sizde cane corsa sahibi olmak isterseniz 🔒 Üyelere ÖzelSinan İstanbul içi elden diğer iller 30 tl nakil ücreti karşılığı gönderilir
Harika siyah cane corsa yavrularımı sahiplerndirmek istiyorum 5 adet erkek sizde cane corsa sahibi olmak isterseniz 🔒 Üyelere ÖzelSinan İstanbul içi elden diğer iller 30 tl nakil ücreti karşılığı gönderilir
Ücretsiz golden yavrusu aranıyor öğrenci olduğumdan dolayı petshoplardan alamıyorm pahalı geliyor ancak bi goldena bakmak hep hayalimdi ilgilenenler lütfen bana ulaşsın 🔒 Üyelere Özel
Her Hangi bi ücret talep etmeden yawru yada maximum 3aylık olan bi yawru istyorum; Kangal,çoban köpeği,american bulldog rot+alman kurdu kırma vs... büyük cins bahçede bakabiliceğim bi yawru arıyorum yardımcı olursanız sevinirm. NOT: İStanbul anadolu yakasında bahçeli bi ewim var burda beslıcem ....
SATILIK orjinal alman kurdu yavruları.... Ankara içi yavruları anne altından seçerek alabilirsiniz. yavrular iç-dış parazit aşıları yapdırılarak aşı karnesi ile birlikte teslim edilecekdir. FİATI 400 YTL. (PAZARLIKSIZ) 🔒 Üyelere Özel adresinden 🔒 Üyelere Özel(AVEA) 03124339750(EV)telefonlarından ulaşabilirsiniz..
SATILIK orjinal alman kurdu yavruları.... Ankara içi yavruları anne altından seçerek alabilirsiniz. yavrular iç-dış parazit aşıları yapdırılarak aşı karnesi ile birlikte teslim edilecekdir. FİATI 400 YTL. (PAZARLIKSIZ) 🔒 Üyelere Özel adresinden 🔒 Üyelere Özel(AVEA) 03124339750(EV)telefonlarından ulaşabilirsiniz..
marmarısde 1 yasında tum aşıları yapılmış sıyah beyaz terııer kopeğime acıl bır yuva arıyorum aldığım gunden bu yana hep evde bakıldı ama işimden dolayı ılgılenemıyorum vermek zorundayım
marmarısde 1 yasında tum aşıları yapılmış sıyah beyaz terııer kopeğime acıl bır yuva arıyorum aldığım gunden bu yana hep evde bakıldı ama işimden dolayı ılgılenemıyorum vermek zorundayım
daha yeni aldığım 7 haftalık AB pet pasaportu olan safkan dişi golden ımı şehir değişikliği nedeniyle satmak istiyorum. %95 gazete üzerine yapmayı ve kısmen de gel komutunu öğrendi. aşıları yaşı itibari ile tam, dış parazit ilacı daha yeni uygulandı.ilginenen arkadaşların ulaşması için tel:🔒 Üyelere Özel veya alpereken [at] 🔒 Üyelere Özel
Not: Pro plan 14 kg puppy mama, eukanuba healthy extras 700 gr adult mama, taşıma kafesi, 2 adet boyun tasması, 1 adet göğüs tasması, fırça, şampuan, natur brewers yeast tüy dökmeyi önleyi hap, puppy trainer damla, yemek kabı ve oyuncakları ile birlikte.
daha yeni aldığım 7 haftalık AB pet pasaportu olan safkan dişi golden ımı şehir değişikliği nedeniyle satmak istiyorum. %95 gazete üzerine yapmayı ve kısmen de gel komutunu öğrendi. aşıları yaşı itibari ile tam, dış parazit ilacı daha yeni uygulandı.ilginenen arkadaşların ulaşması için tel:🔒 Üyelere Özel veya alpereken [at] 🔒 Üyelere Özel
Not: Pro plan 14 kg puppy mama, eukanuba healthy extras 700 gr adult mama, taşıma kafesi, 2 adet boyun tasması, 1 adet göğüs tasması, fırça, şampuan, natur brewers yeast tüy dökmeyi önleyi hap, puppy trainer damla, yemek kabı ve oyuncakları ile birlikte.
istanbulda bahçeli evde yaşıyorum en fazla 2-3 aylık erkek ücretsiz yada makul bir ücretli alman kurdu arıyorum ilginenler için irtibat no: 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler...
istanbulda bahçeli evde yaşıyorum en fazla 2-3 aylık erkek ücretsiz yada makul bir ücretli alman kurdu arıyorum ilginenler için irtibat no: 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler...
Merhaba.Kendime bir dost arıyorum.Erkek veya dişi rottweiler(kırma olmasın lütfen)
Rottweiler cinsi bir yavru arıyorum.En fazla 6(0,1,2,3,4,5,6) aylık olabilir ve 100 lira verebilirim.
Tabki ücret almassanız o 100 tl köpeğin bütün ihtiyacları için harcanacak. daha iyi tasma daha iyi mama vs
Bu konuda bana güvenebilirsiniz.Köpeğinize çok iyi bakacağımı garanti ederim.
Kesinlikle herhangi bir ticari amaçla kullanmayacağım.İstanbul`da oturuyorum.
İstanbul Avrupa Yakası`ndayım ama başka illerden
yollama gibi bi durum olursa alabilirim.
Teşekkür ediyorum.İletişim için :
tel no:🔒 Üyelere Özel
msn adresi:🔒 Üyelere Özel
lütfen verenler iletişime geçsinler.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.