Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

İZMİRDE ANNE ALTINDAN BEBEK YÜZLÜ GOLDEN YAVRULARI -
14-11-2010 da doğan 5 dişi. 3 erkek bebek yüzlü golden yavruları yavrular anne tarafından çok sağlıklı bir şekilde bakılmaktadır.Anne-Baba safkan olup isteyen yavrularla beraber anne babayıda yerinde gelip görebilir.Köpekler kendi köpeklerim olduğu için anne -baba da yavrularla beraber evde bulunmaktadır. Evimiz İZMİR/Güzelyalı dadır. Yavrular 40 günlük olmadan teslim edilmeyecektir. Gelip görüp yavrunuzu seçebilirsiniz. tel: 🔒 Üyelere Özel iş tel: 0232 4582466 Murat SERİNGEN

Harika Cane corsa yavruları -
Harika siyah cane corsa yavrularımı sahiplerndirmek istiyorum 5 adet erkek sizde cane corsa sahibi olmak isterseniz 🔒 Üyelere ÖzelSinan İstanbul içi elden diğer iller 30 tl nakil ücreti karşılığı gönderilir

Harika siyah cane corsa yavrularımı sahiplerndirmek istiyorum 5 adet erkek sizde cane corsa sahibi olmak isterseniz 🔒 Üyelere ÖzelSinan İstanbul içi elden diğer iller 30 tl nakil ücreti karşılığı gönderilir

GOLDEN RETRİEVER ARANIYOR -
Ücretsiz golden yavrusu aranıyor öğrenci olduğumdan dolayı petshoplardan alamıyorm pahalı geliyor ancak bi goldena bakmak hep hayalimdi ilgilenenler lütfen bana ulaşsın 🔒 Üyelere Özel

ARANIYOR...... -
Her Hangi bi ücret talep etmeden yawru yada maximum 3aylık olan bi yawru istyorum; Kangal,çoban köpeği,american bulldog rot+alman kurdu kırma vs... büyük cins bahçede bakabiliceğim bi yawru arıyorum yardımcı olursanız sevinirm. NOT: İStanbul anadolu yakasında bahçeli bi ewim var burda beslıcem ....

1 aylık yavru boxerlar -
denizliden 1 aylık yavru boxerlar fotolarına bakmak isteyenler ilgilenenler için face gökalp tasdemir msn 🔒 Üyelere Özel

1 aylık yavru boxerlar -
denizliden 1 aylık yavru boxerlar fotolarına bakmak isteyenler ilgilenenler için face gökalp tasdemir msn 🔒 Üyelere Özel

Anne altından ORJİNAL ALMAN KURDU YAVRULARI -
SATILIK orjinal alman kurdu yavruları.... Ankara içi yavruları anne altından seçerek alabilirsiniz. yavrular iç-dış parazit aşıları yapdırılarak aşı karnesi ile birlikte teslim edilecekdir. FİATI 400 YTL. (PAZARLIKSIZ) 🔒 Üyelere Özel adresinden 🔒 Üyelere Özel(AVEA) 03124339750(EV)telefonlarından ulaşabilirsiniz..

SATILIK orjinal alman kurdu yavruları.... Ankara içi yavruları anne altından seçerek alabilirsiniz. yavrular iç-dış parazit aşıları yapdırılarak aşı karnesi ile birlikte teslim edilecekdir. FİATI 400 YTL. (PAZARLIKSIZ) 🔒 Üyelere Özel adresinden 🔒 Üyelere Özel(AVEA) 03124339750(EV)telefonlarından ulaşabilirsiniz..

ucretsız terıer ... -
marmarısde 1 yasında tum aşıları yapılmış sıyah beyaz terııer kopeğime acıl bır yuva arıyorum aldığım gunden bu yana hep evde bakıldı ama işimden dolayı ılgılenemıyorum vermek zorundayım

ucretsız terıer ... -
marmarısde 1 yasında tum aşıları yapılmış sıyah beyaz terııer kopeğime acıl bır yuva arıyorum aldığım gunden bu yana hep evde bakıldı ama işimden dolayı ılgılenemıyorum vermek zorundayım

dişi golden yavru -
daha yeni aldığım 7 haftalık AB pet pasaportu olan safkan dişi golden ımı şehir değişikliği nedeniyle satmak istiyorum. %95 gazete üzerine yapmayı ve kısmen de gel komutunu öğrendi. aşıları yaşı itibari ile tam, dış parazit ilacı daha yeni uygulandı.ilginenen arkadaşların ulaşması için tel:🔒 Üyelere Özel veya alpereken [at] 🔒 Üyelere Özel Not: Pro plan 14 kg puppy mama, eukanuba healthy extras 700 gr adult mama, taşıma kafesi, 2 adet boyun tasması, 1 adet göğüs tasması, fırça, şampuan, natur brewers yeast tüy dökmeyi önleyi hap, puppy trainer damla, yemek kabı ve oyuncakları ile birlikte.

dişi golden yavru -
daha yeni aldığım 7 haftalık AB pet pasaportu olan safkan dişi golden ımı şehir değişikliği nedeniyle satmak istiyorum. %95 gazete üzerine yapmayı ve kısmen de gel komutunu öğrendi. aşıları yaşı itibari ile tam, dış parazit ilacı daha yeni uygulandı.ilginenen arkadaşların ulaşması için tel:🔒 Üyelere Özel veya alpereken [at] 🔒 Üyelere Özel Not: Pro plan 14 kg puppy mama, eukanuba healthy extras 700 gr adult mama, taşıma kafesi, 2 adet boyun tasması, 1 adet göğüs tasması, fırça, şampuan, natur brewers yeast tüy dökmeyi önleyi hap, puppy trainer damla, yemek kabı ve oyuncakları ile birlikte.

safkan golden yavru -

alman kurdu -
istanbulda bahçeli evde yaşıyorum en fazla 2-3 aylık erkek ücretsiz yada makul bir ücretli alman kurdu arıyorum ilginenler için irtibat no: 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler...

alman kurdu -
istanbulda bahçeli evde yaşıyorum en fazla 2-3 aylık erkek ücretsiz yada makul bir ücretli alman kurdu arıyorum ilginenler için irtibat no: 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler...

İstanbul.Yavru Rottweiler -
Merhaba.Kendime bir dost arıyorum.Erkek veya dişi rottweiler(kırma olmasın lütfen) Rottweiler cinsi bir yavru arıyorum.En fazla 6(0,1,2,3,4,5,6) aylık olabilir ve 100 lira verebilirim. Tabki ücret almassanız o 100 tl köpeğin bütün ihtiyacları için harcanacak. daha iyi tasma daha iyi mama vs Bu konuda bana güvenebilirsiniz.Köpeğinize çok iyi bakacağımı garanti ederim. Kesinlikle herhangi bir ticari amaçla kullanmayacağım.İstanbul`da oturuyorum. İstanbul Avrupa Yakası`ndayım ama başka illerden yollama gibi bi durum olursa alabilirim. Teşekkür ediyorum.İletişim için : tel no:🔒 Üyelere Özel msn adresi:🔒 Üyelere Özel lütfen verenler iletişime geçsinler.