Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

ACİL 1 YASINDA ROTTWEİLER SATILIK YADA TAKASLIK -
slm mrblr yer degısıklıgı nedenıyle acılen 1 ila 1.5 yasındakı dişi rotumu vermek zorundayım asırı uysaldır 2takım muhabbet kusu ilede takas dusunebılırım ılgılenenler buyursun kuyruksuz 🔒 Üyelere Özel

acil cow cowlar -
5 atan cow cow yavrumuz bulunmaktadır. isteyenler bana ulasın 850tl fiyat düşünüyorum izmir manisa afyon eskişehir istanbula getirebiliriz.🔒 Üyelere Özel

boxer yawrular... -
boxer yawruları doğalı 20 gün oldu 4tane oldukları için fizikleri çok büyük fotolarına bakmak isteyenler face gökalp tasdemir msn 🔒 Üyelere Özel ücretleri konusulur birde bayramda istanbula yakınımız gidecegi için istanbuldan da ilgilenenler olursa irtibada geçebilirler...

PEGINGESE YAVRULAR (RESIMLI) -

DOST PATI URETIM KALİTESİ VE GARANTISIYLE SATIŞA SUNULMUŞTUR..

YAVRULARIMIZ 2 ERKEK 1 DİŞİ  MEVCUTUR. 06/10/2010 DOGUMLU OLUP EN AZ 45 GÜNLÜK OLUNCA 1.KARMA AŞILARI VE İÇ DIŞ PARAZİTLERİ YAPILIP ÖYLE TESLİM EDİLECEKTİR..

RAKAM: BEYAZ ERKEK YAVRU 700 TL.ACIK KAHVE TONUNDAKİ ERKEK  500 TL. KAHVE TONUNDAKİ DİŞİ 500 TL DİR..

İRTİBAT : 🔒 Üyelere Özel

YAVRULARIMIZ 2 ERKEK 1 DİŞİ  MEVCUTUR. 06/10/2010 DOGUMLU OLUP EN AZ 45 GÜNLÜK OLUNCA 1.KARMA AŞILARI VE İÇ DIŞ PARAZİTLERİ YAPILIP ÖYLE TESLİM EDİLECEKTİR..

RAKAM: BEYAZ ERKEK YAVRU 700 TL.ACIK KAHVE TONUNDAKİ ERKEK  500 TL. KAHVE TONUNDAKİ DİŞİ 500 TL DİR..

Antalya da..! -
mrb Ücretsiz golden,labrodor yada husky yavru köpek istiyorum bakamayacağınızı düşünüyorsanız ve vermek istiyorsanız numaram aşşağıda yazıyor teşekkürler 🔒 Üyelere Özel

Ankaradan Alman Kurdu Yavrusu Veya Golden Yavrusu Arıyorum -
Arkadaşlar ücretsiz veya cok uygun fıyata golden veya alman kurdu yavrusu arıyorum.Eger bana Yardımcı olabilicek varsa cok sevinirim. Bebek gibi bakacagımdan emın olun. 6 yaşındaki alman kurdumu çaldırdım.Daha öncede köpek baktım ve bana arkadaş arıyorum. lütfen bana ulasın 🔒 Üyelere Özel

Ankaradan Alman Kurdu Yavrusu Veya Golden Yavrusu Arıyorum -
Arkadaşlar ücretsiz veya cok uygun fıyata golden veya alman kurdu yavrusu arıyorum.Eger bana Yardımcı olabilicek varsa cok sevinirim. Bebek gibi bakacagımdan emın olun. 6 yaşındaki alman kurdumu çaldırdım.Daha öncede köpek baktım ve bana arkadaş arıyorum. lütfen bana ulasın 🔒 Üyelere Özel

mecburiyetten ücretsiz boxer:( -
arkadaslar ewden tasınmak zorunda oldugumuz için köpeğimi vermek zorundayım ücret istemiyorum iyi bakılsın yeter bakmak isteyenler face gökalp tasdemir msn 🔒 Üyelere Özel numaram 🔒 Üyelere Özel

mecburiyetten ücretsiz boxer:( -
arkadaslar ewden tasınmak zorunda oldugumuz için köpeğimi vermek zorundayım ücret istemiyorum iyi bakılsın yeter bakmak isteyenler face gökalp tasdemir msn 🔒 Üyelere Özel numaram 🔒 Üyelere Özel

acil... -
arkadaslar evden tasınmak zorunda oldugumuz için 2 yasındaki erkek boxer köpeğimi wermek zorundayım ücret istemiyorum yeterki iyi bakılsın köpeğe bakmak isteyen face gökalp taşdemir msn 🔒 Üyelere Özel numaram 🔒 Üyelere Özel

acil... -
arkadaslar evden tasınmak zorunda oldugumuz için 2 yasındaki erkek boxer köpeğimi wermek zorundayım ücret istemiyorum yeterki iyi bakılsın köpeğe bakmak isteyen face gökalp taşdemir msn 🔒 Üyelere Özel numaram 🔒 Üyelere Özel

ORJİNAL ALMAN KURDU YAVRULARI -
SATILIK orjinal alman kurdu yavruları.... Ankara içi yavruları anne altından seçerek alabilirsiniz. yavrular iç-dış parazit aşıları yapdırılarak aşı karnesi ile birlikte teslim edilecekdir. FİATI 300 YTL. muratburak2004@hotmail adresinden 🔒 Üyelere Özel(AVEA) 03124339750(EV)telefonlarından ulaşabilirsiniz..

ORJİNAL ALMAN KURDU YAVRULARI -
SATILIK orjinal alman kurdu yavruları.... Ankara içi yavruları anne altından seçerek alabilirsiniz. yavrular iç-dış parazit aşıları yapdırılarak aşı karnesi ile birlikte teslim edilecekdir. FİATI 300 YTL. muratburak2004@hotmail adresinden 🔒 Üyelere Özel(AVEA) 03124339750(EV)telefonlarından ulaşabilirsiniz..

5 aylık alman kurdu ve rottweiler kırması kızımız için yuva arıyorum -
arkadaşlar taşınmak zorunda olduğumuz için acil köpeğimize sahip çıkacak bir aile arıyoruz ücret istemiyoruz. 🔒 Üyelere Özel

arkadaşlar taşınmak zorunda olduğumuz için acil köpeğimize sahip çıkacak bir aile arıyoruz ücret istemiyoruz. 🔒 Üyelere Özel

doberman-çoban köpeği melezi köpek için yuva! -
doberman,çoban köpeği için yuva aranıyor.kontrolleri yapılmış olup,koruma köpeğidir.yuvaya ihtiyacı var.sahiplenmek için telefonla temasa geçebilirsiniz. TELEFON= ZEYNEP HANIM=🔒 Üyelere Özel