Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

İstanbul.Yavru Rottweiler -
Merhaba.Kendime bir dost arıyorum.Erkek veya dişi rottweiler(kırma olmasın lütfen) Rottweiler cinsi bir yavru arıyorum.En fazla 6(0,1,2,3,4,5,6) aylık olabilir ve 100 lira verebilirim. Tabki ücret almassanız o 100 tl köpeğin bütün ihtiyacları için harcanacak. daha iyi tasma daha iyi mama vs Bu konuda bana güvenebilirsiniz.Köpeğinize çok iyi bakacağımı garanti ederim. Kesinlikle herhangi bir ticari amaçla kullanmayacağım.İstanbul`da oturuyorum. İstanbul Avrupa Yakası`ndayım ama başka illerden yollama gibi bi durum olursa alabilirim. Teşekkür ediyorum.İletişim için : tel no:🔒 Üyelere Özel msn adresi:🔒 Üyelere Özel lütfen verenler iletişime geçsinler.

ANNE ALTINDAN SECERELİ ROTWAIİLLER YAVRULARI (istanbul) -
baba evrakları ile birlikte almanyadan gelen bir köpektir şuan 3.5 yaşında ve 71 kg. anne ise yine almanyadan gelmiştir lakin evrakları yoktur, annede şuan 2 yaşında ve 50 kg. yavrularımız daha 2 günlükler:) sahiplenmek isteyenler şimdiden ayırtabilirler...

baba evrakları ile birlikte almanyadan gelen bir köpektir şuan 3.5 yaşında ve 71 kg. anne ise yine almanyadan gelmiştir lakin evrakları yoktur, annede şuan 2 yaşında ve 50 kg. yavrularımız daha 2 günlükler:) sahiplenmek isteyenler şimdiden ayırtabilirler...

istanbul da yaşıyorum bana arkadaş olacak bir terrier arıyorum.. -
istanbul çapada yaşıyorum hayvanları çok seviyorum..evde 4 kişi kalıyoruz hepimiz farklı saatlede evde olduğu için ufaklık hiç ynlız kalmayacak..bana köpeğini vermek isteyen olursa ona çok sıcak bir ortam sağlayacığama güvenebilirler..gelip yaşayacağı yeri görüp karar verebilirler..dilerim dostumuza çabuk kavuşuruz..tüm hayvan dostlarına sevgilerle..

istanbuldan satılık golden yavrusu -
Daha yeni aldığım dişi golden yavrumu satıyorum.Parazit aşısı yapılmıştır.40günlükdür 3-4 gün sonra mamaya başıcaz.fiyat 300dür pazarlık için arayan olursa 350den 300e düşücem.yani fiyatta indirim yapılmaz.kadıköy içi elden teslim 🔒 Üyelere Özel msnden resimleri atarım yalnız önce telden ulaşın 🔒 Üyelere Özel

*ÜCRETSİZ* 2 yaşında erkek terier / İstanbul -
Sağlık sorunlarımız sebebiyle, evimizin bir parçası olan Pançomuzla yollarımız ayrılmak zorunda. Ondan ayrı yaşamaya nasıl alışacağız bilmiyoruz fakat malesef ki buna mecburuz. Panço, 2 yaşında bir erkek terier dir. Bütün aşıları tamdır. Doğduğu günden beri bizlerle birlikte ev ortamında büyümüştür. Gerçekten onu çok sevecek ve sahiplenecek bir hayvan severe hiçbir ücret talep etmeksizin, sadece sevgisini vermesi şartıyla vermek istiyoruz. Not: Pançomuz , eve alışıktır, dışarıda beslerim diyenler lütfen aramasın. Ailemizin bir parçası haline gelmiş olan Panço`dan ayrılacak olmak zaten bizleri yeteri kadar üzmekte, birde aklımız onda kalmasın , mutlu bir ortamda yaşantısına devam etsin. Pançomuzun 2 adet fotoğrafı aşağıdaki linklerdedir. Bu sevgiye talip olanlar bize ulaşabilirler. Kamil GÖĞEBAKMAZ : 🔒 Üyelere Özel İstanbul / Kadıköy / Kozyatağındayım. Tüm hayvan dostlarına selamlarımla, 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

*ÜCRETSİZ* 2 yaşında erkek terier / İstanbul -
Sağlık sorunlarımız sebebiyle, evimizin bir parçası olan Pançomuzla yollarımız ayrılmak zorunda. Ondan ayrı yaşamaya nasıl alışacağız bilmiyoruz fakat malesef ki buna mecburuz. Panço, 2 yaşında bir erkek terier dir. Bütün aşıları tamdır. Doğduğu günden beri bizlerle birlikte ev ortamında büyümüştür. Gerçekten onu çok sevecek ve sahiplenecek bir hayvan severe hiçbir ücret talep etmeksizin, sadece sevgisini vermesi şartıyla vermek istiyoruz. Not: Pançomuz , eve alışıktır, dışarıda beslerim diyenler lütfen aramasın. Ailemizin bir parçası haline gelmiş olan Panço`dan ayrılacak olmak zaten bizleri yeteri kadar üzmekte, birde aklımız onda kalmasın , mutlu bir ortamda yaşantısına devam etsin. Pançomuzun 2 adet fotoğrafı aşağıdaki linklerdedir. Bu sevgiye talip olanlar bize ulaşabilirler. Kamil GÖĞEBAKMAZ : 🔒 Üyelere Özel İstanbul / Kadıköy / Kozyatağındayım. Tüm hayvan dostlarına selamlarımla, 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SAMSUNDA YAŞIYORUM YAVRU SİBİRYA KURDUNA EVİMİZİN KAPILARINI AÇMAK İSTİYORUZ... -
Samsun merkezdeyim Eşim ve oğlumla ücretsiz sibirya kurdu yavrusu sahiplenmek istiyoruz. Tel: 🔒 Üyelere Özel

ACİL 1 YASINDA ROTTWEİLER SATILIK YADA TAKASLIK -
slm mrblr yer degısıklıgı nedenıyle acılen 1 ila 1.5 yasındakı dişi rotumu vermek zorundayım asırı uysaldır 2takım muhabbet kusu ilede takas dusunebılırım ılgılenenler buyursun kuyruksuz 🔒 Üyelere Özel