4 tane safkan iranlar yuva arıyor.Bebeklerin hepsi yerli doğum.Hepsinin rengi şampanya 1 erkek 3 dişi dünya güzeli bebişler.Gözleri muhtemellen buz mavisi ve kahve rengi olacaktır.
45-60 günlükken verilir.
İrtibat:🔒 Üyelere Özel
Tel.🔒 Üyelere Özel
Eşimi çok seviyorum ve oda kedileri çok seviyor. aile olarak hayvan severiz 13 yıl kadar süre içerisinde 1 Shivava, 1 Koli ve bir Koli Kurt kırması köpeğe sahip oldum ve artık durgun bir kedi isteği var içimizde miskin bir iran kedisi arıyoruz. LÜTFEN YAVRU OLAN KEDİLERİNİZE YUVA ARIYORSANIZ VE BU KONUDA GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASINI İSTEMİYORSANIZ İSTANBUL İÇİNDEN TANIŞIR GÖRÜŞÜRÜZ VE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE BİZE YAVRULARINIZI TESLİM EDEBİLİRSİNİZ.
İRAN YA DA VAN KEDİSİ YAVRULARI...
ELİMİZDEN GELDİĞİNCE İYİ BAKACAĞIMIZA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EŞİMDE BENDE HASTANE SEKTÖRÜNDEYİZ HASTALIKTA VE SAĞLIKTA ONUNLA BİRLİKTE OLMAYI KABUL EDECEĞİMİZE İNANIN... :)
TEL: 🔒 Üyelere Özel İŞYERİ : 444 44 34 Dahili : 412 Volkan Yalçınkaya
Eşimi çok seviyorum ve oda kedileri çok seviyor. aile olarak hayvan severiz 13 yıl kadar süre içerisinde 1 Shivava, 1 Koli ve bir Koli Kurt kırması köpeğe sahip oldum ve artık durgun bir kedi isteği var içimizde miskin bir iran kedisi arıyoruz. LÜTFEN YAVRU OLAN KEDİLERİNİZE YUVA ARIYORSANIZ VE BU KONUDA GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASINI İSTEMİYORSANIZ İSTANBUL İÇİNDEN TANIŞIR GÖRÜŞÜRÜZ VE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE BİZE YAVRULARINIZI TESLİM EDEBİLİRSİNİZ.
ELİMİZDEN GELDİĞİNCE İYİ BAKACAĞIMIZA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EŞİMDE BENDE HASTANE SEKTÖRÜNDEYİZ HASTALIKTA VE SAĞLIKTA ONUNLA BİRLİKTE OLMAYI KABUL EDECEĞİMİZE İNANIN... :)
Meraba:)
1,5 ay önce bi kedi buldum çok güzeldi, bembeyaz ve yemyeşil gözlü, ankara-van kırması olduğunu öğrendik, bulduğumuzda hamileydi, sanırım evden kaçmış, neyse yavrular 3 hafta önce 7mayısta doğdu, beyaz 4 tane bebiş 3 erkek 1 dişi, erkeklerden ikisi ikiz, ikiz erkekler ve dişi tamamen beyaz, 3. erkeğin kafasında küçük siyah bir leke var gerisi tamamen beyaz, gözleri yeni açıldı renkten emin değilim ama büyük ihtimalle yeşil olacakları kesin, bugüne kadar gördüğüm yavrulardan daha güzeller, yavruların karakteri annelerine çekerse bilin çok asil ve gururlu olacaklar demektir, bu arada dişi olan en hareketli en cazgır olan, hemen miyavlamayla ciyaklama arası sesler çıkarıyo kızınca, ikiz erkekler ise bibrbirlerinden hiç ayrılmıyorlar çok şirin ve oyuncular, keşke onların ikisinide alacak bir yuva olsaydıda hiç ayrılmasalardı ama bu pek mümkün deil maalesef ama gelelim benim favorime , kafasında ufak leke olanın adına patch koydum kendi kendime, en sevdiğim o çünkü en cana yakın en insancıl en oyuncu ve en az miyavlayan o, bazen o kadar güzel bakıyo ki alıp kendime saklayasım geliyor ama yapamam, onuda vermek zorundayım, neyse işte bu küçük meleklere yuva arıyorum parayla kesinlikle satılmayacaklar sadece lütfen onları çok sevicekseniz ve kesinlikle sokağa atmayacağınızdan eminseniz ve söz verebilecekseniz alın tek isteğim bu , bu arada ben ankarada yaşıyorum, ankara içi sorun olmuyoda ankara dışından almak isteyenler yavruları gelip almalılar zira yavruları tek başlarına yollamam mümkün deil ki o riski alamam çünkü tek başlarına olurlarsa yolda başlarına bişey gelme ihtimali çok yüksek, bu sebeple lütfen hayvan sever insanlar olarak onları gelip alın nede olsa onlar sizin bir ömür dostunuz olacaklar, bu kadarcık zahmete de giriverin onlar için
bana kedilerle ilgili ulaşmak isteyenler için tel no:🔒 Üyelere Özel
hepinize hayvan sevgisi dolu günler:)
arkadaşlar elimizde 3 tane bebek var
biri tekir(dişi)
biri sarman(erkek)
biri karışık renkli(dişi)
bu üç kedinin bir an önce yuvalanması gerekiyor.annesi hamileliğini veteriner kliniğinde geçirdi.hamileliği süresinde hills kitten yedi.çocuklarını emzirirkende hills yedi.çocuklarıda mama yemeye hills le başladılar.hiç sokak yüzü görmediler.sezeryanla doğdular.gözlerde akıntı vs hiçbişe yok.taş gibi sağlıklılar.iç dış parazit ilaçlamasını yaptık o yüzden pire kurt vs.şeyleri yok.evinize alıp çocuğunuzun kucağına verebileceğiniz kadar temiz kediler.oyun oynamaya bayılıyolar.3 kardeş deliriyolar oyuna..
ama nedendir bilmiyorum üst katta oturan komşu kedilerin varlığından rahatsız oluyor.zaten sahiplendirmek için tutuyoruz diyoruz dinlemiyor.kapıya geliyor...
eğer bu olaylar sıklaşırsa anne kedi ve yavrusunu hemen sokağa bırakmamız gerekiyor.ve sokağa bıraktığımız gün yavruların öldüğü gün olacak büyük ihtimal.lütfen ama lütfen bu bebeklere yardım edin.yapamazlar sokakta toprakta çöpte şurda burda yaşayan mikroplara karşı bağışık değiller.arabanın,insanların,köpeklerin ve erkek kedilerin tehlike arz ettiğini bilmiyorlar.ya arabanın altında,ya mikrobik hastalıktan,ya insanların çocukların peşine takılıp kayboldukları için yada erkek kediler boğduğu için ölecekler...
lütfen...
lütfen....
lütfen.....
gerçekten ihtiyacımız var..hiç bukadar çaresiz kaldığımı hatırlamıyorum.ilk defa kediler elimde kaldı bugüne kadar hep sahiplendirdim.ve sahiplendirdiklerimden hep olumlu şeyler duyuyorum.birine bile verdiğimiz kedi ölmedi yada hastalanmadı şuana kadar.(allaha şükür)
🔒 Üyelere Özel
maillerinizi ümitle bekliyorum arkadaşlar...
arkadaşlar elimizde 3 tane bebek var
biri tekir(dişi)
biri sarman(erkek)
biri karışık renkli(dişi)
bu üç kedinin bir an önce yuvalanması gerekiyor.annesi hamileliğini veteriner kliniğinde geçirdi.hamileliği süresinde hills kitten yedi.çocuklarını emzirirkende hills yedi.çocuklarıda mama yemeye hills le başladılar.hiç sokak yüzü görmediler.sezeryanla doğdular.gözlerde akıntı vs hiçbişe yok.taş gibi sağlıklılar.iç dış parazit ilaçlamasını yaptık o yüzden pire kurt vs.şeyleri yok.evinize alıp çocuğunuzun kucağına verebileceğiniz kadar temiz kediler.oyun oynamaya bayılıyolar.3 kardeş deliriyolar oyuna..
ama nedendir bilmiyorum üst katta oturan komşu kedilerin varlığından rahatsız oluyor.zaten sahiplendirmek için tutuyoruz diyoruz dinlemiyor.kapıya geliyor...
eğer bu olaylar sıklaşırsa anne kedi ve yavrusunu hemen sokağa bırakmamız gerekiyor.ve sokağa bıraktığımız gün yavruların öldüğü gün olacak büyük ihtimal.lütfen ama lütfen bu bebeklere yardım edin.yapamazlar sokakta toprakta çöpte şurda burda yaşayan mikroplara karşı bağışık değiller.arabanın,insanların,köpeklerin ve erkek kedilerin tehlike arz ettiğini bilmiyorlar.ya arabanın altında,ya mikrobik hastalıktan,ya insanların çocukların peşine takılıp kayboldukları için yada erkek kediler boğduğu için ölecekler...
lütfen...
lütfen....
lütfen.....
gerçekten ihtiyacımız var..hiç bukadar çaresiz kaldığımı hatırlamıyorum.ilk defa kediler elimde kaldı bugüne kadar hep sahiplendirdim.ve sahiplendirdiklerimden hep olumlu şeyler duyuyorum.birine bile verdiğimiz kedi ölmedi yada hastalanmadı şuana kadar.(allaha şükür)
🔒 Üyelere Özel
maillerinizi ümitle bekliyorum arkadaşlar...
4 kediciğiz. 3 hafta önce doğduk. çok iyi huyluyuz. aile arıyoruz. evinde kaldığımız kişi öğrenci olduğundan hepimize bakamayacak ve eğer sahiplenilmezsek bizi sokağa bırakmak zorunda kalacak... tuvalet alışkanlığı ediniyoruz... bize de sıcak bir yuvanızda bir yer verirmisiniz? gizem 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel adreslerine mail atarsanız size fotoğraflarmızı yollarız. bu siteye fotograf koymayı başaramadık=(
Meraba:)
1,5 ay önce bi kedi buldum çok güzeldi, bembeyaz ve yemyeşil gözlü, ankara-van kırması olduğunu öğrendik, bulduğumuzda hamileydi, sanırım kendisi gibi cins bi kediyle çiftleşmiş ve sonra evden kaçmış, neyse yavrular 3 hafta önce 7mayısta doğdu, beyaz 4 tane bebiş 3 erkek 1 dişi, gözleri yeni açıldı renkten emin değilim ama mavi yada yeşil olacakları kesin, budüne kadar gördüğüm yavrulardan daha güzeller ve sanırım 2 erkek ikiz:) neyse ikizlerden birine şimdiden ev buldum ama 1,5-2 aylık olduklarında vericem, kaldı 2 erkek 1 dişi, onlara yuva arıyorum parayla kesinlikle satılmayacaklar sadece lütfen onları çok sevicekseniz ve bakamama bahanesiyle sokağa atmayacaksanız alın tek isteğim bu bu arada göz renkleri belli olunca resimde koyucam bekleyin, yavruların karakteri annelerine çekerse bilin çok asil ve gururlu olacaklar demektir, bu arada dişi olan en hareketli en cazgır olan ve ilk yürüyen ilk gözleri açılan o oldu,
bana kedilerle ilgili ulaşmak isteyenler için tel no:🔒 Üyelere Özel
hepinize hayvan sevgisi dolu günler:)
merhaba hayvanseverler;
acilen van kedisi bulmam gerekiyor. Gerçekten zor bir durumdayım. isteğini yerine getirmem gereken çok değerli bir yakınım var. ne zaman van kedisi belgeseline baksa içimde fırtınalar kopuyor bir van kedisi bulamadım diye.bembeyaz pamukcukları o kadar çok seviyor ki anlatamam.belki o kişiden sonra kalacak tek hatıra bu van kedisi olacak bana.Hayvanseverlerin hep aklı kalır bizden sonra nasıl bakacaklar acaba diye hiç kuşkunuz olmasın evin bir ferdiymiş gibi değer görecektir gelecek yavrucak.vermek isteyen Aarkadaşlar varsa lütfen iletişime geçsin..
Çerkezköyde ikamet ediyorum. ama kediyi bulunursa almak için istanbul`a gelirim.istanbulda silivride çatalcada tekirdağ ve ilçelerinde ikamet eden arkadaşlar lütfen imdadıma yetişin.
şimdiden teşekkür ederim.
saygılarımla
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Çift olarak hint bülbülü arıyorum eminönünden almak istemiyorum sanırım genellikle hasta oluyorlarmış ve petshoplarda oradan tedarik ediyorlarmış elinde hint bülbülü olan varsa istanbul içi 🔒 Üyelere Özel adresinden bana mail ile ılaşa bilirler
Bilgilerinize
Form olarakta cevaplarınızı bekliyorum
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.