Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
İran veya Van Kedisi Arıyoruz (Eşim Çook İstiyor Lütfen Yardımcı Olun)
Eşimi çok seviyorum ve oda kedileri çok seviyor. aile olarak hayvan severiz 13 yıl kadar süre içerisinde 1 Shivava, 1 Koli ve bir Koli Kurt kırması köpeğe sahip oldum ve artık durgun bir kedi isteği var içimizde miskin bir iran kedisi arıyoruz. LÜTFEN YAVRU OLAN KEDİLERİNİZE YUVA ARIYORSANIZ VE BU KONUDA GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASINI İSTEMİYORSANIZ İSTANBUL İÇİNDEN TANIŞIR GÖRÜŞÜRÜZ VE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE BİZE YAVRULARINIZI TESLİM EDEBİLİRSİNİZ. İRAN YA DA VAN KEDİSİ YAVRULARI... ELİMİZDEN GELDİĞİNCE İYİ BAKACAĞIMIZA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EŞİMDE BENDE HASTANE SEKTÖRÜNDEYİZ HASTALIKTA VE SAĞLIKTA ONUNLA BİRLİKTE OLMAYI KABUL EDECEĞİMİZE İNANIN... :) TEL: 05392017971 İŞYERİ : 444 44 34 Dahili : 412 Volkan Yalçınkaya
Kediden sonra hangi hayvanı besleme isteği olacak acaba? :S
Sayın Nagihan Hanım, Benim 1 yaşında dünya güzeli bir beyaz iranım var. Adı pamuk, uysal, uslu, biraz ürkek ama cana çok yakın. Kendisini çifleştirmek niyetindeyim ancak yavruları ne yaparım diye düşünüyorum, ve buyüzden şimdiden araştırmaya başladım. Alırmısınız? 60 günden sonra ancak yavrular veriliyor. İstanbul Fulya da oturuyorum, Pamuşu ne zaman isterseniz görebilirsiniz. Bana ulaşmak isterseniz : [email protected] ismim yasemin. Mutlu günler
Yalçınkaya çifti :) öncelikle böyle hayvan sever olmanız çok güzel bişey sizin adınıza çok sevindim:), gelelim konuya, benim elimde ankara-van kırması 1 aylık dişi yavru var, aslında 4 yavru var 3erkek, 1dişi, erkekler yuva buldu, şimdi dişiye yuva bulmaya çalışıyorum, beyaz ve yeşil gözlü, hiçbir ücret talebim yok, sadece tek sorun ankarada oturuyor olmam, içlerinde en sevdiğim dişi kediş bu sebeple ii bir yuva bulmasını istiyorum, resminin linkleri altta, bakın beğenirseniz sizin olur :),benim mail adresim [email protected], düşünürseniz mail atın irtibat numaramı vereyim daha ayrıntılı görüşürüz, hepinize hayvan sevgisi dolu günler.. http://img516.imageshack.us/img516/526/dscn2089ot7.jpg
iran yavrular var eger ulaşmak istersenizistanbulda yaşıoruz. 05334943203
arkadaşım siz eşinize bir hayvanat bahcesi açın saydığınız hayvanlar ne oldu şimdide kedi istiyorsunuz kac ay bakmayı düşünüyorsunuz bu hayvanları aldığınız zaman sonuna kadar bakmalısınız yosa hevesinizi alıp başka hayvanlarıda sitrese sokmaya hakınız yok
slm ben ist pendikten hüseyin 3.5 aylık iran kedimize yerimizin müsait olmaması nedeniyle yuva arıyoruz kedimiz çok ğüzeldir tuvalet alişkanlıgı varddır yanında tüm mazemelerinide veriyoruz yatak kafes tarak mamalik mama kumu kum kabı kompile yalnız kedimize baka bilecek temiz aile arıyoruz acilen [email protected][email protected]