aşıları tam sokağa atmak istemiyoruz daha onlar bebkler böyle bir insafsızlık yapamayız kedilerimizden birini evinize almak isterseniz mamakabı-mama-kum-taşıma kabı hediye tuvalet eğitimi var
🔒 Üyelere Özel
kedim doğum yaptı we 2 kedimiz olduğu için yawrulara bakamıyoruz apartman dairesinde oturuyoruz 1 aylık yawru pisileri sokağa atcak kadar insafsız değiliz ancak şartlarımızı ne kadar zorlarsak zorlyaylım bu kedilere bakamayacağız aşıları tam izmir ve çevresinde yaşıyorsanız getirebilirim 4 kedi yavrusu var seçip istediinizi alabilirsiniz mama-taşımakabı-kum hediye edeceğiz birazcık insaf ve kedi arayışınız varsa hemen size alışabilir tuvalet eğitimide var
eğer bu kedilerin sokakta ölmesini istemiyorsanız msnimi ekleyin izmirde oturuyorum
🔒 Üyelere Özel
tüm aşilari tam son derese oyuncu tuvalet egitimi almiş 2 aylık erkek ankara kedisi fotografları msnden yollancaktır..rakam 100 ytl..
irtibat: 🔒 Üyelere Özel
1,5 yaşında ankara kedim var ve 1,5 ay önce doğum yaptı yavru palazklandı ikisinide vermek istiyorum ilgilenenlerle görüşürüm ücret istemiyorum bakamıyorum yeni evim müsait olmadığı için.. izmirr-
🔒 Üyelere Özel
Daha yeni iran kedimi kaybettim ve evdeki boşluğu dldurmak için kendime yavru iran kedisi arıyorum ve ücretsiz.....Benimle 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsniz.
Resim gönderirseniz benim için daha iyi olur.....
Şimdiden Teşekkürler
Daha yeni iran kedimi kaybettim ve evdeki boşluğu dldurmak için kendime yavru iran kedisi arıyorum ve ücretsiz.....Benimle 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsniz.
Şimdiden Teşekkürler
Şimdiden Teşekkürler
Şimdiden Teşekkürler
Kedimi yeni kaybettim ve onun yerini doldurabilecek yavru iran kedisi arıyorum.Çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.Ücretsiz olmak şartıyla.Bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler
Kedimi yeni kaybettim ve onun yerini doldurabilecek yavru iran kedisi arıyorum.Çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.Ücretsiz olmak şartıyla.Bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler
ankara- van kırması anne, 7 amayısta 4 tane dünyalar tatlısı yavru dünyaya getirdi 3 erkek 1 dişi :), dün itibariyle tam 1 aylık oldular, 3 yakışıklıya yuva bulundu, şimdi güzel dişi bebişe sıra geldi ama o benim favorim çünkü erkeklere ziyade 1 saniye bile yerinde durmuyor ordan oraya koşuyor deli gibi hoplayıp zıplıyor, en meraklıları o, parmaklarımı oyuncak zannedip yakalamaya çalışıyor, ne zaman odaya girsem diğerleri uyurken o yemyeşil gözleriyle bana meraklı meraklı bakıyor, olmayacak yerlere tırmanıyor, herşeyi merak ediyor sürekli, bir de gözleri en güzel olan en güzel bakanda o :), lütfen onu çok sevecekseniz ve sokağa atmayacaksanız alın çünkü o benim birtanem :), bana ulaşmak isterseniz e-mail adresim burcuozkal1@gmail. com ve isteyenlere kedişin başka resimlerinide yollayabilirim, hepinize hayvan sevgisi dolu günler :))
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Slm Ankarada siyam yavru 6 mart dogumlu
safkan blue point anne sutunu kesıntısız almıs
kuru mama ve tuvalet egıtımlerı tamam
haziran ayı ıcersınde bakıcısına ucretsız verilecektir
🔒 Üyelere Özel
msn 🔒 Üyelere Özel
İZMİRDEYİM. Beyaz iki gözü mavi ,pembe kulaklı ,pembe patili, pembe burunlu ,dişi,çok sevimli, oyuncu , 1,5 aylık ,mama yiyen kum alışkanlığı olan yavru van kedim var. Satın almak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresinden benimle irtibata geçebilir
İZMİRDEYİM. Beyaz iki gözü mavi ,pembe kulaklı ,pembe patili, pembe burunlu ,dişi,çok sevimli, oyuncu , 1,5 aylık ,mama yiyen kum alışkanlığı olan yavru van kedim var. Satın almak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresinden benimle irtibata geçebilir
4 tane safkan iranlar yuva arıyor.Bebeklerin hepsi yerli doğum.Hepsinin rengi şampanya 1 erkek 3 dişi dünya güzeli bebişler.Gözleri muhtemellen buz mavisi ve kahve rengi olacaktır.
45-60 günlükken verilir.
İrtibat:🔒 Üyelere Özel
Tel.🔒 Üyelere Özel
4 tane safkan iranlar yuva arıyor.Bebeklerin hepsi yerli doğum.Hepsinin rengi şampanya 1 erkek 3 dişi dünya güzeli bebişler.Gözleri muhtemellen buz mavisi ve kahve rengi olacaktır.
45-60 günlükken verilir.
Tel.🔒 Üyelere Özel
45-60 günlükken verilir.
Tel.🔒 Üyelere Özel
45-60 günlükken verilir.
Tel.🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.