Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

4 tane ankara-van kırması 21günlük beyaz yavru yuva arıyor:)

Meraba:) 1,5 ay önce bi kedi buldum çok güzeldi, bembeyaz ve yemyeşil gözlü, ankara-van kırması olduğunu öğrendik, bulduğumuzda hamileydi, sanırım kendisi gibi cins bi kediyle çiftleşmiş ve sonra evden kaçmış, neyse yavrular 3 hafta önce 7mayısta doğdu, beyaz 4 tane bebiş 3 erkek 1 dişi, gözleri yeni açıldı renkten emin değilim ama mavi yada yeşil olacakları kesin, budüne kadar gördüğüm yavrulardan daha güzeller ve sanırım 2 erkek ikiz:) neyse ikizlerden birine şimdiden ev buldum ama 1,5-2 aylık olduklarında vericem, kaldı 2 erkek 1 dişi, onlara yuva arıyorum parayla kesinlikle satılmayacaklar sadece lütfen onları çok sevicekseniz ve bakamama bahanesiyle sokağa atmayacaksanız alın tek isteğim bu bu arada göz renkleri belli olunca resimde koyucam bekleyin, yavruların karakteri annelerine çekerse bilin çok asil ve gururlu olacaklar demektir, bu arada dişi olan en hareketli en cazgır olan ve ilk yürüyen ilk gözleri açılan o oldu, bana kedilerle ilgili ulaşmak isteyenler için tel no:05056435423 hepinize hayvan sevgisi dolu günler:)

img

4evafree

17 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ