Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
ankara-van kırması anneden 4 tane beyaz yavru yuva arıyor:)
Meraba:) 1,5 ay önce bi kedi buldum çok güzeldi, bembeyaz ve yemyeşil gözlü, ankara-van kırması olduğunu öğrendik, bulduğumuzda hamileydi, sanırım evden kaçmış, neyse yavrular 3 hafta önce 7mayısta doğdu, beyaz 4 tane bebiş 3 erkek 1 dişi, erkeklerden ikisi ikiz, ikiz erkekler ve dişi tamamen beyaz, 3. erkeğin kafasında küçük siyah bir leke var gerisi tamamen beyaz, gözleri yeni açıldı renkten emin değilim ama büyük ihtimalle yeşil olacakları kesin, bugüne kadar gördüğüm yavrulardan daha güzeller, yavruların karakteri annelerine çekerse bilin çok asil ve gururlu olacaklar demektir, bu arada dişi olan en hareketli en cazgır olan, hemen miyavlamayla ciyaklama arası sesler çıkarıyo kızınca, ikiz erkekler ise bibrbirlerinden hiç ayrılmıyorlar çok şirin ve oyuncular, keşke onların ikisinide alacak bir yuva olsaydıda hiç ayrılmasalardı ama bu pek mümkün deil maalesef ama gelelim benim favorime , kafasında ufak leke olanın adına patch koydum kendi kendime, en sevdiğim o çünkü en cana yakın en insancıl en oyuncu ve en az miyavlayan o, bazen o kadar güzel bakıyo ki alıp kendime saklayasım geliyor ama yapamam, onuda vermek zorundayım, neyse işte bu küçük meleklere yuva arıyorum parayla kesinlikle satılmayacaklar sadece lütfen onları çok sevicekseniz ve kesinlikle sokağa atmayacağınızdan eminseniz ve söz verebilecekseniz alın tek isteğim bu , bu arada ben ankarada yaşıyorum, ankara içi sorun olmuyoda ankara dışından almak isteyenler yavruları gelip almalılar zira yavruları tek başlarına yollamam mümkün deil ki o riski alamam çünkü tek başlarına olurlarsa yolda başlarına bişey gelme ihtimali çok yüksek, bu sebeple lütfen hayvan sever insanlar olarak onları gelip alın nede olsa onlar sizin bir ömür dostunuz olacaklar, bu kadarcık zahmete de giriverin onlar için bana kedilerle ilgili ulaşmak isteyenler için tel no:05056435423 hepinize hayvan sevgisi dolu günler:)