Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Lütfen ACİL YUVA!!!
arkadaşlar elimizde 3 tane bebek var biri tekir(dişi) biri sarman(erkek) biri karışık renkli(dişi) bu üç kedinin bir an önce yuvalanması gerekiyor.annesi hamileliğini veteriner kliniğinde geçirdi.hamileliği süresinde hills kitten yedi.çocuklarını emzirirkende hills yedi.çocuklarıda mama yemeye hills le başladılar.hiç sokak yüzü görmediler.sezeryanla doğdular.gözlerde akıntı vs hiçbişe yok.taş gibi sağlıklılar.iç dış parazit ilaçlamasını yaptık o yüzden pire kurt vs.şeyleri yok.evinize alıp çocuğunuzun kucağına verebileceğiniz kadar temiz kediler.oyun oynamaya bayılıyolar.3 kardeş deliriyolar oyuna.. ama nedendir bilmiyorum üst katta oturan komşu kedilerin varlığından rahatsız oluyor.zaten sahiplendirmek için tutuyoruz diyoruz dinlemiyor.kapıya geliyor... eğer bu olaylar sıklaşırsa anne kedi ve yavrusunu hemen sokağa bırakmamız gerekiyor.ve sokağa bıraktığımız gün yavruların öldüğü gün olacak büyük ihtimal.lütfen ama lütfen bu bebeklere yardım edin.yapamazlar sokakta toprakta çöpte şurda burda yaşayan mikroplara karşı bağışık değiller.arabanın,insanların,köpeklerin ve erkek kedilerin tehlike arz ettiğini bilmiyorlar.ya arabanın altında,ya mikrobik hastalıktan,ya insanların çocukların peşine takılıp kayboldukları için yada erkek kediler boğduğu için ölecekler... lütfen... lütfen.... lütfen..... gerçekten ihtiyacımız var..hiç bukadar çaresiz kaldığımı hatırlamıyorum.ilk defa kediler elimde kaldı bugüne kadar hep sahiplendirdim.ve sahiplendirdiklerimden hep olumlu şeyler duyuyorum.birine bile verdiğimiz kedi ölmedi yada hastalanmadı şuana kadar.(allaha şükür) [email protected] maillerinizi ümitle bekliyorum arkadaşlar...
kedileri alanlardan... taşıma kabı aşı pire damlası iç parazit ilacı 1 aylık hills mama mama kabı tasma.. için hiçbir ücret alınmayacaktır acele edin lütfen