Muhabbet Kuşları

değerli arkadaşlar sorularınızı bekliyorum
ben erkan yalovada üreticiyim 15 senedir bu işi profosyenel olarak yapıyorum her türlü soru ve sorunlarınıza çözüm bulmak için sizi bekliyorum

enişte kuşlarınız ishal oluyor.onları yeşillik veriyorsanız yeşilliği ıslak vermeyin,mama veriyorsanız çok nemli vermeyin.kuşlarınız için dışkılarının yapişması risktir.tıkanma olursa ölebilir,pişik olur sonrada iltihap yapıp üremeleri biter daha sonrada ölürler.patates fırınlayıp verin bu ishallerini durdurur.kolay gelsin

ikmal kuşlarının anlaşması iyi .fakat tüye giren kuş en az 45 günde tüyden çıkar.Tüy dönemi kuşun en hassas zamanıdır çünkü tüy dönemi hastalık dönemi gibidir.kuşun en zayıf olduğu zaman dır dolayısıyle kuş rahatsızdır iyi bakılmalıdır.hareketlerinin yavaşlaması normaldir çünkü hastadır ama siz iyi bakarsanız tüyden çıktığı dönemde sizi üzmaz iyi verim alırsınız vitaminlerini mamasını temiz suyunu eksik etmeyin.kolay gelsin

selam hocam bende orjinal çok güzel bir muhabbet var.gagasının üstünde maviliğin bitiği yerde mercimek büyüklüğünde bir şişlik var.oda tüy döküldü.ben mantar diyorum acabe doğrumu.? kurtuluşu varmı varsa nasıl.??? 🔒 Üyelere Özel teşekürler

mehmet baba kızışmışsa dişiyi rahat bırakmıyorsa erkeği alıp dişiye baktırabilirsin burda doğruyu yapmışsın.Ama bu bit ilacı nerden çıktı kardeş yuvadaki yavrulara bit ilacı sıkılmaz ne kullans,dığını bilmiyorum ama kullanmamalıydın.talaşları değiştirmen iyi altının pislik olduğunu söylüyorsun.altıtınıda ayaklarınıda temizlemen gerekiyodu olmuş birkere daha dikkatli olup daha sonra çıkacak yavrulara iyi bak kolay gelsin.

bulut mantar olduğunu sanmıyorum ama sen yinede tüy döküien yere vazalin sür.Mantardan şüpheleniyosan verdiğin yemleri ve mamaları günlük bitirebilecekleri kadar koy gıdaları bozulmasın mamaya yumurta koyuyosan az koy ve sularını her gün değiştir.

erkan bey benim sorunum kuruma hastalığı olabilirmi eğer oysa tedavi ve yapmam gereken işlem varmı teşekürler

mehmet sen bana bit ilacı sıktım demiştin ben de kuşlarında bit sorunu olduğunu düşünerek yanıt verdim.Ama kuruma olduğunu sanmıyorum,anne bakmadığından da yavru zayıflamıştır diye düşünüyorum..

meraba benim 2 tane muhabbet kuşum var henüz yavrular ve 2 side erkek nerdeyse 20 gündür aynı kafesteler biri benden hiç korkmuyor fakat diğeri çok ürkek bende bu yüzden 2 sini ayırmaya karar verdim iki ayrı kafes ve odada 4 ay falan ayrı tutmayı düşünüyorum bana alışmaları açısından bu işe yararmı bide ayırırsam çok üzülürlermi ben ne yapmayalım..

öncelikle verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Benim muhabbet kuşumun burnun üzeri ve yanları beyaz beyaz sanırım mantar olmuş ne yapmam lazım ilacı var mı kimi vikisli bir ilaç hazırlıyor ama bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

boncuk kardeşim kuşları ayrı odalara koymanla kuşlar üzülmez.sen onlara ilgi gösterip seversen konuşursan seni karşılıksız bırakmazlar.

Yanıtlamak için giriş yapın