anatolia ilk önce kuşların birbirini beğenmesi gerekli muhabbetler bir erkek bir dişi hemen eş olmazlar.beğenmeleri gerek.beğenirlerse 2 ay içinde yumurtlarlar.eger dişi yuvaya sürekli girip çıkıyorsa erkek sürekli dişinin pesindeyse birbirleriyle sürekli koklaşıyor ve öpüşüyorlarsa eş olmuşlardır. kolay gelsin
wanted 6 kez yavru aldığın takımın yuvalığını alırsın dinlenmeye girer yani tüye girer 2 ay dinlendikten sonra tekrar yumurtlarlar.salmaya attığın 5 çift kuş anlaşan takımları tek gözlere koyarak yuvalık asarsan es yapar .tüy yolma kızgınlıktan yapar kan uyuşmazlığından yapar stresten yapar ama hangisinin yolduğunu bulup bence onu elden çıkarman en doğrusu olacaktır çünkü onlardan gelen yavrularda yolacaktır.
teşekkürler erkek kuşum hep dişini peşinde öpüşüyorlar koklaşıyorlar anlaşmaları çok iyi ama dişi kuş yuvalıga ilgi göstermiyor inş. olur eşleşmelerini çok istiyorum çünkü eşleşmesseler ne yapmam gerek?
hikmet abi benim bir çift kuşum var çiftleştiklerine çoğu kez şahit oldum 1 yaşındalar ama 1.5 ay oldu dişi kuş hala yumurtlamadı.acaba yumurtlarmı ? yumurtalar sağlıklı olurmu?
heda bence arkadasına yada akrabana vermen daha doğru olur.çünkü insana alışmış işyerinde strese girer.
anatolia eğer hersey normalse yine esleşmezlerse onlara başka eşler alman gerekecek.biraz daha bekle 1ay geçsin sonra yine görüşelim.
mrb erkan abi benim 3 cift kuşum var biri yumurtalı ve yavruları cıktı diger ikisi henüz yeni 1 hafta oluyor alalı ben kuşlarımın kızışması için bir karışım yaptım bu karışımda tahin, pekmez, bira mayası, bal ve kuş yemi var acaba bu karışım kuşlarımın kızgınlaşması için uygun bir karışım mı veya başka ne yapmalıyım
arkadaşla yeniyiz erkek kuşum hiç durmuyor ütüyor oynuyor. ama dişi öyle değil aynanın karşısına geçiyor fazlı hareketli değil erkek kadar neden acaba ?
arkadaşım kuşların kızışması için kenevir,nijer ve hergün düzenli olarak mama ver.Vitamin ve antibiyotik olarak aynı zamanda kızıştırma olarak kullanacağın vitaform eczaneden al sularına kat ikigün kalsın sonra birgün temiz su sonra ikigün vitaform ver yumurtlayıncaya kadar devam et. selim kolay gelsin..
BENİM MUHABBET KUŞLARI KARDEŞ EŞLEŞCEKLER 10 AYLIKLAR BELKİDE EŞLEŞTİLER HİÇ AYRILMIYORLAR SALMADA DEVAMLI ÖPÜŞÜYORLAR SAKINCASI VARMI YAVRULAR SAKAT OLUR MU ? KİMİ VETERİNERLER Bİ ŞEY OLAZ DİYOR Bİ DE MAMA KARIŞIMI NASIL OLMALI BU KONUDA DENEYİMLERİNİZİ BEKLİYORUM.