Muhabbet Kuşları

değerli arkadaşlar sorularınızı bekliyorum
ben erkan yalovada üreticiyim 15 senedir bu işi profosyenel olarak yapıyorum her türlü soru ve sorunlarınıza çözüm bulmak için sizi bekliyorum

iyi günler abi işlerinde başarılar bir kaç sorum olacaktı 2 hafta önce 1 çift muhabbet kuşu aldım ilk çiftimdeki erkekle dişi kuş anlaşamadı erkek kuş dişi kuşa oranla boyutları küçüktü ve uyuşamadılar o erkek kuşu degiştirdim 1 hafta önce yeni bir erkek kuş aldım bu kuşlarım birbiriyle anlaştı hiç dövüş etmiyor ama bu zamana kadar ne çiftleştiklerini nede agız agıza öpüştüklerini gördüm ara sıra gözlemledigim tek sey biribrinin tüylerini temizlemeleri gunduz aksam hep yanyanalar sorum 1 . bu kuşların çiftleşmek için belirli bir mevsimi varmı bunlara kızıştırıcı yem de aldım başka yollarla çiftleşmesini hızlandıracak faktörler etkenler varmı neler yapmam gerekli yardımcı olursanız cok sevinirim..gökhan

arkadaşım benim bir üretimhanemvar 50 çift kadar kuşumvar we buranın dezenkfekte etmek için ne kullanmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

arnold arkadaşıma... opigal 5 le kuşların kanat altlarını pudralayabilirsin kafeslerin altlarına dökebilirsin,detan max ile kafeslerin tellerle bağlantı deliklerine sıkabilirsin yuvalıkların plastik ise çamasır suyu ile yıkayabilirsin kümes girişinede mutlaka zefiranlı su koymalısın.bu işlemleri 15 günde bir muhakkak yaparsan basariıi olursun ileride sana miteler ve içme suyuna hangi bit ilaçları kullanmanı söyleyeceğim... kolay gelsin

gökhan anlattıklarından kuşların anlaştığını düşünerek kenevir yemini hiç eksik etme ,mama hergün ver ve vitaform ver kullanma talimatını na göre hareket et dozajı mkaçırma basarılı olacaksın...

wanted kardeş kuşlar eşleştirilmez.gelen yavrular kan uyuşmazlığından sakat olur ayakları çarpık ve tüy kalitesi çok kötü olur.mama tarifine gelince cicibebe galete mısır unu irmik çek bunların içine 1 yumurta bir küçük havuç rendeleyip servis yap...

merhaba nasılsın daha önce konuşmuştuk bir ay sonra gel dedin geldim dişi kuşum bu aralar yuvalıga bakmaya ilgilenmeye başladı ama içine girmiyor bu hazırlıkmıdır ama çiftleştiklerini daha görmedim

merhaba, öncelikle kuşum 11 yaşında mavi,erkek uzun bi zamandır tek ayağının üstüne çok basmıyordu hep onu kaldırıyordu uyurken falan biyerlere takılıyor incitmiştir diye düşündüm.. bugun tüyleri kabarık uyuklama halinde konarken acıyan ayağını kullanmıyor dengesini kaybediyor karnının üstüne ve diğer ayağına ağarlık veriyor neşesiz uyuyor sadece.. ayağına eklemlerdeki ağrıyı alan bi sprey sıktım (iyimi yaptım bilmiyorum) spreyi surerken fark ettim parmaklarını kıvırmıyor ayağı hareket ediyor fakat sanki hissiz gibi yarın kuşçuya götürücem ne olmuş olabilir yardım ederseniz sevi nirim..

slm erkan abi benim 1 çift kuşum var.dişi çok hareketli erkek ise kabarıyo öpüşyorlar ama 3-4 ay oldu hala çiftleşmediler... yawru almak için ne yapmam lazım yardım edin... daha yeniyim...

İngiliz ve/veya jumbo muhabbet kuşlarının bileziklerinin renk anlamları ve üzerindeki yazı/rakamları tam olarak bilmiyorum.Resimli olarak izah edilebilir mi? Teşekkürler..

anatolia evt hazırlanmaya başlamış en geç 1 ay içinde yumurtlar kutlarım kolay gelsin

Yanıtlamak için giriş yapın