beacon kuşunun 11 yaşında olduğunu söylemişsin bu yaştaki bir kuşun bu tip rahatsızlıkları normal merhem sürüp acısını hafifletebilirsin ama başka yapacak birşey yok sen yinede en kötüsüne hazırlıklı ol kolay gelsin
Erkan bey sizin msn adresinizi ekledim ama burdan da yazayım belki msne girmezsiniz. Abicim ben 12 gün önce 1 çift muhabbet kuşu aldım dişinin altında 3 tane yumurta vardı. Ama dişi çok hırpalanmıştı tüyleri falan dökülmüştü. Fakat çift çok uyumluydu erkek yuvaya girip çıkıyordu hiç ayrılmıyorlardı. Hastalıklı olabilir düşüncesiyle dişi benim içime sinmedi ve götürdüm yerine başka çift aldım. Onlarında altında 3 yumurta var ama çift çok uyumsuz hiç yanyana gelmiyorlar gelselerde kavga ediyorlar. Erkek yuvaya girmeyi bırakın hemen hemen hiç yaklaşmıyor. Acaba dişi çiftleşmeden kendisi mi doğurdu yada petshop tarafından kazıklandım mı? Yoksa bunları götürüp eski çiftimimi alayım?
URL=🔒 Üyelere Özel][/URL]
yaş,cins ve cinsiyeti nedir?
kardeşim aldığın takım anlaşmamış olabilir erkeğin yuvaya girip dişiyi beslemesi gerekiyor.aldığın dişi büyük bir olasılıkla kızgınlıktan yumurtlamış ama erkek kızgın değil dolayısıyle eş değil.pet shop seni kandirmamış sadece sana hazır bir dişi vermiş.ama erkekle eş değiller aldığın yerde bunun eşi olabilir keşke onu alabilseydin .yapacağın kızgın iyi bir erkek alman.kolay gelsin
merhaba arkadaşım bir kaç gün önce dişi erkek aldım erkek 6 aylık dişi 11 aylık çiftleşmelerinde bu aralarındaki fark sorun olurmu bir de çifleşmeleri için ne yapmam lazım birde yuvayı ne zaman koyarım ve çifleştiklerini birbilerini sevdiklerini nasıl anlarım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
slm erkan bey benim kuşum 3-4 günlük yeni aldım ancak sürekli tüylerini kabarık tutuyor sadece ben onunla oynamaya çalıştığımda normal haline dönüyor.acaba bi sorunumu var?üşüyor olabilirmi?
erkan bey birde muhabbet kuşum zaman zaman ağzını oynatıyor gagasını gıcırdatıyor birbirine sürüyor .acaba konuşmaya mı çalışıyor._?
ilker yaş farkı sorun değil hatta daha iyi bizler kuşlarımızı eşe atarken küçük ve büyük atarız.kuşların önce anlaşmaları gerek bekle 10 gün sonra yuvalık koy.anlaşırlarsa yuvaya girer çıkarlar o zaman çiftleşirler.daha sonra yine yaz bana durumu gözden geçirelim.
Merhabalar erkan bey , muhabbet kuşu beslemeye karar verdim ama iyi bir tür istiyorum ve insana alışkın kaçmayan sürekli oyun oynayan bir kuş olsun istiyorum , sizin yeriniz yalova merkezdemi ? ben pendikteyim ama serçe gibi hırçın kuşlara 30-40ytl verip kandırılmak istemiyorum. Size ulaşmam zor olurmu? Birde ben çok küçük daha uçamayan bir yavrum olmasını isterim tavsiyelerini bekliyorum
gül 77 arkadaşım kuşun yavru olsa gerek anlattığından anladığım kadarıyle.Kuşun yer değişikliğinden etkilenmiş aldığın yerle senin beslediğin yer arasındaki ısı farkı onun dengesini bomuş.vitamin vermen iyi olur.mama vermeyi eksik etme tüyede girebilir yani tüylerini yeniler.vitamin olarak vitaform ver bu onun hem vitamin hemde antibiyotik ihtiyacını karşılar.gagasını gıcırtatmasını önlemek için gaga tasını koy.kuşunun yerinide değiştirme hep aynı yerde kalsın kolay gelsin..