Muhabbet Kuşları

değerli arkadaşlar sorularınızı bekliyorum
ben erkan yalovada üreticiyim 15 senedir bu işi profosyenel olarak yapıyorum her türlü soru ve sorunlarınıza çözüm bulmak için sizi bekliyorum

NORVİCH cevap yazdığın için sağol..nişanlım ben sevdiğim için muhabbet kuşu almış ama kuşun bi kanadındaki uzun tüy kopmuş.baktığımda yeni tüyler çıkıyor.yalovalıyım burda bi dükkanınız varsa getirsek bakarmısın?

Bir buçuk aylıkken aldığım muhabbet kuşu bugün 1.5 yaş civarında. Sorun, bu genç ve küçük dostumuz bir türlü susmuyor. Enteresandır geceleri de susmuyor, oda yeterince karanlık olmasına rağmen, kafesinin üzerini ışık almayacak şekilde örttüğümüzde bu kuş gene ötüyor. Hiçbir şekilde susmuyor kolay kolay. Bu bir sorun mudur? Bu bir sorun değilse de bir nebze olsun bunu engellememiz mümkün müdür, yoksa tadını mı çıkaralım? Not: kuşlar iki tane. İkisi de erkek ve ayrı kafeslerde duruyorlar, birbirlerine komşu vaziyetteler. Tek erkeğin canı sıkılmasın diye ikili besliyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler. Huysuz olan kuş yaşı küçük olan. Diğeri zaten 10 yaşında ağır takılıyor.

abi allah aşkına yardım et msne ekledim kabul etmedin galiba ya bu avispray parazit ilacı sıktım gözüne geldi galiba napmalayımm yıkadım falan ama böyle kapatıyo sürekli seyiririyo gözü hayvanın

sayın sinan ben yalova merkezdeyim ama pazar günleri musait olabilrim çünkü çalışıyorum.Yavru kuş almanız daha iyi ama uçmayan kuş iyi bir fikir değil sebebi alacağınız kuşun muhakkak yem yemesi gerek yoksa size alışamadan vefat eder.Uçmayan kuşta yem yiyemez.

değerli kardeşim gül ben yalovadayım fakat benim bir pet shopum yok benim mesleğim bu değil.Eşim ve ben bu kuşları ayrı bir üretimhanede beslemekteyiz.Ama her konuda yardımcı olurum msn adresim 🔒 Üyelere Özel

çağlar arkadaşım kuşunun gözünü yıkamışsın dolayısıyle göz çevreside yıkandı.Bu çevrede kalan ilaç atıklarını kasıyarak yaymış ve gözüne daha önce gelenle birlikte oran artmış.yapacağan şey her gün gözünü yıkayacaksın ve teramicin göz merhemi kullanacaksın.Daha önce bir arkadaşta aynı sorunu bu şekilde yendik geçmiş olsun.

radyon arkadaşım kuşunun bunları yapması doğal sizden daha çok ilgi bekliyor.Kısacası kıskanıyo. kolay gelsin.

iyi günler erkan bey benim kuşun pisliyi arkasına yapışıyor ve 3-4 günde bir temizliyorum kumu taşı herşeyi var bana yardımcı olabilirmisiniz

norwich iki ayrı kuşçudan bir erkek ve bir dişi muhabbet aldım yuvalarına koydum ikiside tüy dökme dönemine girdi yaklaşık 15 gün oldu hep yanyana ama öpüşme sık değil acaba anlaştılarmı ne dersiniz oda içinde tek çiftler bir veya iki çift daha almam mı gerek birde tüy dökme nezaman biter ve bu dönem onların halsizolmasına sebebmi şöyle cıvıl cıvıl olsunlar istiyorum lütfen cevap ver

merhaba benim sıkıntım 20günlük yavru muhabet kuşum öldü tüyleride çıkmıştı ama arkasında pislik ve kemikleri çıkmıştı bit ilacı sıktım altının talaşını degiştirdim baba yı anneden de söylediniz gibi ayırmıştım ama 3 tane yavruyu kaybetim baba yaında bakıcı çiftin bile yavrusu öldü zafiyet geçiriyor acaba bana ilaç ve yapmam gereken işlemleri nsöylerseniz sevinirim teşekürler kolay gelsin

Yanıtlamak için giriş yapın