Ücretsiz Kedi Verenler

DİLA HANIMA ACİL YUVA
Dila 1,5 yaşında, renkli tüylü güzeller güzeli bir kız. Yeşil renkli gözleri var. Yavruları olduktan sonra kısırlaştırdık. Bu arada eve çok alıştı ve uyum gösterdi. Kendini sevdirmeye bayılıyor. Uslu ve terbiyeli. Sokağa bırakmaya gönlüm razı olmadı. Tam bir ev arkadaşı. İnşallah ona ömür boyu sahip çıkacak ve çok sevecek bir yuva bulabiliriz. Tekrar sokağın zor koşullarında yaşamak zorunda kalmaz.
İlgilenen hayvanseverler için irtibat; 0212 621 65 23 / 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Çok sevecen bir kedi. İnşallah yuva bulunur yavrucağa.. Zeytinle bir oynaması var. Seyretmesi ömre bedel.

Kısmeti kapalı bu kızın sanırım. Bir haftaya kadar isteyen olmazsa sokağa bırakmak zorundayım.

Dila`ya kıyamıyorum yaa. Gidip çöplerden yemek aramasına, yağmurlarda ıslanmasına, pisliklere bulaşmasına gönlün razı olmuyor. Evde kendi kedilerim var. sayıları bir hayli kabardı. Dila`yı vermek zorundayım. Bizim buralarda yine kedileri toplamışlar. Akıbetleri meçhul. Bu sevimli kızın sokağa düşmesi onun için hiç iyi olmayacak. Tarfik vızır vızır .. ezilme tehlikesi de var. Tam bir ev arkadaşı. İsteyen yok muuuu?...

Kedi sahibi olmak isteyenler... İlle de yavru olsun demeyenler. Bu muhteşem kızı kaçırmayın.... Arayın... Pişman olmazsınız.

Dila hala bekliyor. Havalar sert gidiyor diye sokağa bırakamadım daha. Hiç gönlüm razı değil ama bir Allah`ın kulu bile aramadı bebeğimi. Çok üzülüyorum. O kadar tatlı ve sevecen ki. Sokakta ne yapacak yavrum. Alan pişman olmayacak çok eminim ama herkes yavru peşinde. Tek suçu büyük kedi olması. İki yaşında bile değil. Ve ufacık suratı var. Oyuncu. Tam ideal bir kedicik.

Yanıtlamak için giriş yapın