Ücretsiz Kedi Verenler

13 mart 2009 doğumlu iran bebekler izmir
13 martta doğan iran bebeklerimize yuva arıyorum ilgilenenlerin mesaj atmasını beklerim yavrular sütten kesildiğinde sahiplendireceğim tercihim izmir içi

Merhaba,ben candostum olacak yavrukedi arıyordum,sokaktakilerin doğurmasını bekliyordum,şansıma şöyle tüylüsünden birini yakalayacaktım:) ilanınıza çok sevindim,çünkü ben de izmir`deyim.hemde iran kedisi:)daha 1 haftalıklar ne güzel,sütten kesilmeseler bile gelip görmemin bir sakıncası var mı,nasıl irtibat kurabiliriz acaba?

tekrar merhaba sealife, sizden haber bekliyorum,umarım enkısa zamanda okursunuz bu mesajı.irtibat için 🔒 Üyelere Özel adresine cvp yazabilirsiniz.sürekli kontrol edicem:)

merhaba, ben bebişlerden birisine talibim.mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

sealife,dün sana msjlar yazdım,ama hala görünmüyor

ben yavrulardan 1 tanesini almak istiyorum şuan ankaradayım ama izmirden alma ihtimalimiz var lütfen cevap yazın.

sealife, sabırsızlandık,hepimiz haber bekliyoruz:) kyakadayım,haberleşirsek gelip görmek istiyorum yumakları. eylemkaya12@gmail:)

maille geç olur,eniyisi okursan beni ara lütfen,yada mesaj at. 🔒 Üyelere Özel.bekliyorum:)

ılginize oncelikle tesekkur ederim yavrulardan bır tanesı suan sahıplenıldı gerıye 3yavru kaldı sahıplenılecek yavrular 45gunu doldurmadan teslım etmeyecegım ve izmir dısı vermeyi dusunmuyorum 2erkek 1 kız bebek suan yuva arıyor gercekten ciddi sahiplenmek isteyenlerle ayrıntıları gorusecegım

🔒 Üyelere Özel adresinden mail atabilirsiniz

Yanıtlamak için giriş yapın