Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

BAHCELİ MUSTAKİL EVDE ALMAN KURDU BESLEMEK ISTIYORUZ. -
BAHCELİ EVDE BESLEMEK ICIN ALMAN KURDU ARIYORUZ DAHA ÖNCEKİ KÖPEGIMIZ YASINDAN DOLAYI ÖLDUGU ICIN YENI BIR ALMAN KURDU ARIYORUZ İLGİLENENLER İCİN İRTİBAT KAMURAN ALTUNDEMİR 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Evde bakmak için Golden arıyorum.. -
Selamlar. 6 yaşındaki kızım çok istiyor. Eşim ve bende hayvanları çok seviyoruz. Mümkünse Golden istiyoruz. Help me!

bakamadığım köpişime yuva arıyorum -
4 aylık dişi ingiliz setter köpeğimi satıyorum çok akıllı uslu bir köpek tamamen ev ortamında bakıyordum onaa fakat şimdi işlerimiz yolunda gitmediği içinn ne eşim nede benn ilgilenecek zaman bulamıyoruz ve çok ilgisiz kalıyor ona gerçekten çok ii bakacak sevgisini eksik etmeyecek onunla sık sık oyun oynayacak sıcak bir yuvaya ihtiyacı var 400 tl ye veriyorum köpeğimi istanbul tercihimdir yanlış anlaşılmasın lütfenn bayanım vee hayvan ticaretine kesinliklee karşıyım ama maddi durumum artık el vermiyorr onu çok seviyorumm çok güzel bir köpek her akşam kapıdaa karşılıyo bizi ama onada gerçekten zaman ayırabilecek birini arıyorumm ilgilenenlere resimlerini gönderebilirim onu daha fazla evdeyalnız bırakmak istemiyorum :(

Golden veya Husky yavru sahiplenmek istiyorum.Bahçeli ve müstakil bir evde oturuyorum. -
Merhabalar.İsmim Hüsamettin TÜR. Afyonkarahisar merkezde oturuyorum. Golden ve Husky leri çok seviyorum ve bir ücretsiz evcil sahiplenmek istiyorum.Evimizin 20 metre yanında bir park var.Burası evcilimi gezdirmek ve yürüyüşe çıkmak için çok uygun.Yaşadığım ev bahçeli ve müstakl bir ev.Evcilin rahatlıkla yaşayacağı bir yaşam alanı mevcut.İyi bakacağımdan emin olabilirsiniz.Ve daha sonraları görmek istediğinizde dahi problem etmem.Bu şekilde bir evcil vermek isteyenler husam_03@hotmail adresinden veya 🔒 Üyelere Özel numaradan bana ulaşabilirler.Teşekkürler.

acil bahçeli evimiz için yavru köpek arıyorum -
çok geniş bahçesi olan bir evimiz var komşumuz lokanta sahibidir sürekli lokantadan köpeği için yemek getirmektedir bize köpek aldığımız takdirde bizede temin edecekrir yani köpeğin yemek barınacak yer ihtiyacı yoktur kulubesi şimdiden hazırdır.her cins yavru köpek ARIYORUM İLGİLENENLERİN ACİLEN ARAMASI RİCA EDİYORUM 🔒 Üyelere Özel ANKARA KÖPEK İSTENİLEN YERDEN GELİP ALINACAKTIR..

çok geniş bahçesi olan bir evimiz var komşumuz lokanta sahibidir sürekli lokantadan köpeği için yemek getirmektedir bize köpek aldığımız takdirde bizede temin edecekrir yani köpeğin yemek barınacak yer ihtiyacı yoktur kulubesi şimdiden hazırdır.her cins yavru köpek ARIYORUM İLGİLENENLERİN ACİLEN ARAMASI RİCA EDİYORUM 🔒 Üyelere Özel ANKARA KÖPEK İSTENİLEN YERDEN GELİP ALINACAKTIR..

SAFKAN MACAR KOCA KAFA YAVRULAR -
ARKADAŞLAR MERHABA; ORJİNAL SAFKAN MACAR SECERELİ ROTUMUZ 1,5 AYA KADAR DOĞURACAK FİYAT OLARAK HALEN BELLİ DEĞİL ANCAK E-MAİL YADA TEL BIRAKIRSANIZ TARAFINIZA ULAŞILARAK BİLGİ VERİLEBİLİR.BİLGİNİZE

satılık 150 tl alman kurdu izmir -
diger köpegimle anlasamadıgıiçin 1 eylül dogumlu disi alman kurdumu satmak zorundayım ilgilenenler bu numaradan ulaşsın 🔒 Üyelere Özel asagdaki linkleri tıklarsanız resimlerini görebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık 150 tl alman kurdu izmir -
diger köpegimle anlasamadıgıiçin 1 eylül dogumlu disi alman kurdumu satmak zorundayım ilgilenenler bu numaradan ulaşsın 🔒 Üyelere Özel asagdaki linkleri tıklarsanız resimlerini görebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz dogo veya golden arıyorum -
7ayını geçmemiş dogo veya golden arıyorum köpek konusunda tecrübeliyiz 1tane terier cinsi köpeğimiz var iyi bakılacağından emin olabilirsiniz izmir

ücretsiz dogo veya golden arıyorum -
7ayını geçmemiş dogo veya golden arıyorum köpek konusunda tecrübeliyiz 1tane terier cinsi köpeğimiz var iyi bakılacağından emin olabilirsiniz izmir

izmir alman kurdu dişi 50 günlük -
köpegime bakamadıgım için uygun fiyata sahiplendirmek istiyorum iletişim 🔒 Üyelere Özel 300 tl

Evde bakabilecegi, bakima muhtac bir kopek ariyor. -
Figen Dalgakıran Arat`ın iletisidir: Cok eski bir arkadasimin, guzel yurekli kizi Asli aradi. Halen Canakkale`nin Can ilcesinde yasiyorlar. Evde bakabilecegi, bakima muhtac bir kopek ariyor. Yardimci olabilirsek, bir cani koruma ve bakim altina alacagiz. Asli`nin maili aslicanan83@ 🔒 Üyelere Özel.

Figen Dalgakıran Arat`ın iletisidir: Cok eski bir arkadasimin, guzel yurekli kizi Asli aradi. Halen Canakkale`nin Can ilcesinde yasiyorlar. Evde bakabilecegi, bakima muhtac bir kopek ariyor. Yardimci olabilirsek, bir cani koruma ve bakim altina alacagiz. Asli`nin maili aslicanan83@ 🔒 Üyelere Özel.

Köpek Arıyorum.Rottweiller-Doberman-Pittbull -
İyi akşamlar. Köpek arıyorum ve bir türlü bulamıyorum yine internette arama yaparken.Şanlıurfada ikamet ediyorum.Eğer bi köpeğim olursa çok rahat ettirebileceğimden emin olun hatta isterseniz sizi de misafir edebilirim mekanı görmüş olursunuz.19 yaşındayım adım cem. Erkek,Rottweiller doberman yada pitttbul arıyorum barınak köpeği de olabilir hatta daha iyi bile olur en azından biri kurtulmuş olur. Tlf:0542.277.61.18 isterseniz burdan isterseniz 🔒 Üyelere Özel dan ulaşın isterseniz numaramdan ulaşın ama lütfen ulaşın.Haber bekliyorum. Tekrar iyi akşamlar

erkek rodvaydır ya da alman kurdu yavrusu arıyoruz -
sakarya merkezde geniş bahçeli bir evimiz var.ailemizin önemli bir elemanı olacak bir dost arıyoruz.torunlarını rahat ettirmek ve ona sıcak bir ortamda bakılmasını isteyen dostlara duyrulur.. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel