Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Köpeğini ELEKTRONİK EŞYA ile TAKAS etmek isteyenler yazsın !! -
Merhaba arkadaşlar. Köpeğini elektronik eşya ile takas etmek isteyen varsa bana yazsın. N72 var bende. daha bikaç ay önce 250 tlye aldım. hiçbir sorunu yok sıfır gibi. ayrıca köpeği çok beğenirsem üstüne 50 60 tl daha verebilirim. kargo ile de gönderilir.. MSN 🔒 Üyelere Özel (oturum açamıyorum sadece email alabiliyorum mail atabilirsiniz).

Köpeğini ELEKTRONİK EŞYA ile TAKAS etmek isteyenler yazsın !! -
Merhaba arkadaşlar. Köpeğini elektronik eşya ile takas etmek isteyen varsa bana yazsın. N72 var bende. daha bikaç ay önce 250 tlye aldım. hiçbir sorunu yok sıfır gibi. ayrıca köpeği çok beğenirsem üstüne 50 60 tl daha verebilirim. kargo ile de gönderilir.. MSN 🔒 Üyelere Özel (oturum açamıyorum sadece email alabiliyorum mail atabilirsiniz).

Ücretsiz Golden Yavrusu Arıyorum (Ankara) -
Ankara Dikmende Ailemle Birlikte Yaşamaktayım. Apartman Dairesinde Bakılmak üzere Ailemizin yeni üyesi olacak 1 - 5 aylık golden yavrusu aramaktayız. iletişim için : 🔒 Üyelere Özel & tel : 🔒 Üyelere Özel

istanbuldan ücretsiz veya fix 50 tl verebilirim yavru golden cinsi köpek arıyorum -
teras katımda bana arkadaş olacak golden cinsi köpek arıyorum. yardımlarınız için şimdiden tesekkürler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

istanbul 1-2 aylık labrador -
Merhaba arkadaşlar yeni doğmuş en fazla 2 aylık dişi labrador arıyorum.SÜTTEN KESİLMEDİYSE KESİLENE KADAR BEKLEYEBİLİRİM.VEREBİLECEĞİM MAX ÜCRET 200 TL DİR.tel nmaram 🔒 Üyelere Özel

en iyi profesyönel köpek eğitim uzmanıyım 🔒 Üyelere Özel -
18 yıldır eğitemediğim köpek olmadı bende köpekler icin yaş sınırı yada kişilik bozukluğu önemli deildir eğitemiycem köpek olamaz ankara ostideyim beni değerlendirin sizde mutlu olun köpeğinizde 🔒 Üyelere Özel

18 yıldır eğitemediğim köpek olmadı bende köpekler icin yaş sınırı yada kişilik bozukluğu önemli deildir eğitemiycem köpek olamaz ankara ostideyim beni değerlendirin sizde mutlu olun köpeğinizde 🔒 Üyelere Özel

puk almakıstıyorum 500 verririm 🔒 Üyelere Özel -
orjınal puk cinsi koek almak istiyorum 500 tl verebilirim benı lutfen arayın 🔒 Üyelere Özel

puk almakıstıyorum 500 verririm 🔒 Üyelere Özel -
orjınal puk cinsi koek almak istiyorum 500 tl verebilirim benı lutfen arayın 🔒 Üyelere Özel

yavru golden cinsi köpek arıyorum... -
Hayvansever olarak hayatımıza ortak olacak golden cinsi köpek arıyoruz...Gönüllü olarak yuvamızda rahat bir ortamda bakacağımızdan emin olabilirsiniz...Mail adresim 🔒 Üyelere Özel

izmirden köpek arıyorum -
eşimle bakabileceğimiz bir köpek arıyoruz eve baglı olması tercihimizdir masraflarını yada belirli bir fiyata saglıklı bir dost arıyoruz önceden deneyimimiz vardır 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirsiniz

eşimle bakabileceğimiz bir köpek arıyoruz eve baglı olması tercihimizdir masraflarını yada belirli bir fiyata saglıklı bir dost arıyoruz önceden deneyimimiz vardır 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirsiniz

ucretsiz hasky arıyorum -
slm ben emine kendim diyaliz hastasıyım bir kopek istiyorum ama satın almaya kalksam alamıyorum ucretsiz bi kopek verebilcek birini arıyorum ona kendimden çok bakıcagıma eminim verebilecek ark varsa bana ulasabilirler

ANKARAYA ücretsiz Köpek Yavrusu arıyorum -
Bahçeli evde aile ortamında ailenin bir üyesi gibi bakılacak köpek yavrusu arıyoruz. Öncelik Alman kurdu istiyoruz ama diger ırklarıda düşünebilirim. Sonuçta bir dost sahiplenmek istiyoruz. Bir yavrunun sorumluluğunu alabilecek ve yarı yolda bırakmayacak yaştayım. 4 aylık ve daha küçük olanlar tercihimdir. Köpek ticaretine karşı olduğum için ücretsiz vermek isteyen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. İlgilenen herkese teşekkürler...

Bahçeli evde aile ortamında ailenin bir üyesi gibi bakılacak köpek yavrusu arıyoruz. Öncelik Alman kurdu istiyoruz ama diger ırklarıda düşünebilirim. Sonuçta bir dost sahiplenmek istiyoruz. Bir yavrunun sorumluluğunu alabilecek ve yarı yolda bırakmayacak yaştayım. 4 aylık ve daha küçük olanlar tercihimdir. Köpek ticaretine karşı olduğum için ücretsiz vermek isteyen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. İlgilenen herkese teşekkürler...

İSTANBUL YAVRU 1-2 AYLIK DİŞİ LABRADOR ARIYORUM -
Merhaba arkadaşlar yeni doğmuş en fazla 2 aylık dişi labrador arıyorum.SÜTTEN KESİLMEDİYSE KESİLENE KADAR BEKLEYEBİLİRİM.VEREBİLECEĞİM MAX ÜCRET 200 TL DİR.

İSTANBUL YAVRU 1-2 AYLIK DİŞİ LABRADOR ARIYORUM -
Merhaba arkadaşlar yeni doğmuş en fazla 2 aylık dişi labrador arıyorum.SÜTTEN KESİLMEDİYSE KESİLENE KADAR BEKLEYEBİLİRİM.VEREBİLECEĞİM MAX ÜCRET 200 TL DİR.