6 Pointer-Dachshund kirmasi yavrudan 5 tanesi sahiplenilmis, biri geriye kalmisti, yalniz bir disi yavruyu sozumona sahiplenen aile bakkaldan alinan mali iade eder gibi geri getirmis.
Dolayisi ile 2 sosis Pointer-Dacshund kirmasi 2,5 aylik iki sosisimize, 2,5 aylik kirma kahve kizimiza ve 4 aylik Husky kizimiza yuva ariyoruz. Hepsi disi, hepsi yalniz, bir aileleri yok. Sosislerimizden biri gecici olarak yuva yuzu gordugu icin simdi cok agliyormus.
Lutfen 3 melek kizimiza da acilen yuva.
Iletisim:
Mucella Elgin
🔒 Üyelere Özel
İzmir den erkek boxer yavrusu arıyorum.Bakabilecek durumdayım müstakil dublex bahceli evim var.
Bi beauceron ve bi boxer ım var daha doğrusu yakın dostlarımın onlarla beraber keyifli saatler geciriyoruz ve bende bir köpek almak istiyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel yada nazmiornek@hot. mail adresimden ulkasırsa sevinirim
İzmir den erkek boxer yavrusu arıyorum.Bakabilecek durumdayım müstakil dublex bahceli evim var.
Bi beauceron ve bi boxer ım var daha doğrusu yakın dostlarımın onlarla beraber keyifli saatler geciriyoruz ve bende bir köpek almak istiyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel yada nazmiornek@hot. mail adresimden ulkasırsa sevinirim
ücretsiz labrador,golden,alman veya sbirya kurdu yavrularından bir olabilir.
istanbulda bahçeli ve balkonlu bir evde yaşıyorum.
iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.
🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.
İyi GünLer BeagLe Cinsi Köpek aLmak istiyorm Yavru istiyorm....
Köpeğin Saf kan oLması ZORUNLUDUR Kırma İstemiyorum
İstediğim Cins erkek ama Dişide KabulumDür
İletişim - 🔒 Üyelere Özel
Cep no - 🔒 Üyelere Özel
İstanbul Avrupa Yakası oLması Mecburidir :)
İyi GünLer BeagLe Cinsi Köpek aLmak istiyorm Yavru istiyorm....
Köpeğin Saf kan oLması ZORUNLUDUR Kırma İstemiyorum
İstediğim Cins erkek ama Dişide KabulumDür
İletişim - 🔒 Üyelere Özel
Cep no - 🔒 Üyelere Özel
İstanbul Avrupa Yakası oLması Mecburidir :)
Maltese, Affenpinscher, yorkshire terrier, silky terrier, avustralya terrier, norwich terrier, border terrier, cairn terrier. Bu saydiklarimdan disisi olan ve ucretsiz vermek isteyen varsa lutfen beni gorun. terrier ogluma es icin sahiplenecegim. yavru da olmasin. 1-2 ya da 3 yasinda olursa iyi olur. Buna ek olarak golden retriever erkek yavrusu olup ucretsiz vermek isteyen varsa da aynen ben burdayim. numaram: 🔒 Üyelere Özel mail adresim:🔒 Üyelere Özel (gmail degil)... Sevgilerimle Ozlem (istanbul)