4 aylık, erkek, tüm aşıları tam, safkan dogo arjantin... istanbul içi ilk tercihimdir.
Gerçekten bir köpeğin sorumluluğunu alabileceğinize inanıyorsanız:
🔒 Üyelere Özel
4 aylık, erkek, tüm aşıları tam, safkan dogo arjantin... istanbul içi ilk tercihimdir.
Gerçekten bir köpeğin sorumluluğunu alabileceğinize inanıyorsanız:
🔒 Üyelere Özel
MAXİMUM 2 AY AMA ÖZELLİKLE YAVRU OLURSA SEVİNECEĞİM GOLDEN İSTİYORUM YARDIMLARINIZI RİCA EDİORUM ÇOK İYİ BAKILACAĞININ GARANTİSİNİ VERİYORUM ACİL OLMASI TARAFTARIYIM CİNSİ KIZ ERKEK FARK ETMEZ BURDAN VEYA E-MAİLİME CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİM DURUMA GÖRE CEBİMİDE VERİCEĞİM...
Burdur`da veteriner öğrencisiyiz 3 kişi aynı evde kalıyoruz.evimize köpek almayı düşünüyoruz.ücretsiz cins ve güzel bir köpek beslemeyi düşünüyoruz.bir miktar para verebiliriz..yardımcı olmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel , 🔒 Üyelere Özel bekliyoruz..
Burdur`da veteriner öğrencisiyiz 3 kişi aynı evde kalıyoruz.evimize köpek almayı düşünüyoruz.ücretsiz cins ve güzel bir köpek beslemeyi düşünüyoruz.bir miktar para verebiliriz..yardımcı olmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel , 🔒 Üyelere Özel bekliyoruz..
max 4 aylık golden yavrusu arıyorum iyi baklıacağına emin olabilirsiniz bursa-istanbul-izmir-ankara illeriden teslim alınabilir 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz...
Köpekleri cok seviyorum ve evde beslemek ıstıyorum. Beagle yada onun gibi boyutları çok büyük olmayan evde beslenebilir evcil bir köpek arıyorum. Yardımcı olursanız cok sevınırım.
İletişim icin adresim : 🔒 Üyelere Özel
bedensel engelli 8 yasındakı kızımın gelısımıne faydalı olacagına ınandıgım ıcın ve doktorlarınında tavsıyesı uzerıne ankarada husky veya doberman yavrusu arıyorum. cok fazla para veremem acıkcası. ası masrafları varsa ona katkım olabılır. ilginiz için şimdiden mütesekkırım.. derin sevgilerimle... iletişim 🔒 Üyelere Özel secretsingle@ 🔒 Üyelere Özel