Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

acil bahçeli evimiz için yavru köpek arıyorum
çok geniş bahçesi olan bir evimiz var komşumuz lokanta sahibidir sürekli lokantadan köpeği için yemek getirmektedir bize köpek aldığımız takdirde bizede temin edecekrir yani köpeğin yemek barınacak yer ihtiyacı yoktur kulubesi şimdiden hazırdır.her cins yavru köpek ARIYORUM İLGİLENENLERİN ACİLEN ARAMASI RİCA EDİYORUM 🔒 Üyelere Özel ANKARA KÖPEK İSTENİLEN YERDEN GELİP ALINACAKTIR..

4 aylık dişi ingiliz setter köpeğimi satıyorumm şimdiye kadar hep evde bakıldı ama doğaya çok ihtiyacı varr ve gerçekten ilgiyee çünkü çalıştığımız için onunla çok ilgilenemiyoruz ve malesef maddi durumumuzda giderek kötüye gidiyo istanbulda oturuyoruyz ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel adresine yazabilrsiniz köpeğim çok akıllı uslu bir köpek çok da oyuncu aynı zamandaa çeşitli eğitimleri var isterseniz fotu gönderebilirim

4 aylık erkek pitbull köpeğim var evde bakımı gerçekten zor oluyor köpeklerin ama bahçeli bi evde çok daha iyi bakılabilir bende köpeğimi satıyorum öss öğrencisi olduğum için ilgilenemiyorum tüm aşıları tam karnesi falan da var msn adresim 🔒 Üyelere Özel eklerseniz görüşebiliriz

golden var istersen 300 liraya veririm 50 günlük

4 aylık erkek asılı karneli secereli eğitimli siyah french bulldog köpeğim ve 3 aylık siyah beyaz orjinal terier cisi disi köpeğim var ilgilenirsen 🔒 Üyelere Özel soner tezcan. ( TEKİRDAĞ - CORLUDAYIZ.)

Yanıtlamak için giriş yapın