erkek ve çok yakşıklı ve 1 adet güzellik kupasına sahip olan golden retriver`a güzel ve çiftleşme dönemi gelmiş dişi arıyoruz acil bir konudur:) e-mail=🔒 Üyelere Özel
cep=🔒 Üyelere Özel
Beto 3 yasinda olgun bi erkek. Evde tam bi bekci kopegi cok iri cocuklarla arasi iyi. Saf kan isteyenlere resmini gonderebilirim. Fakat SCR si yok. Bakamayan bi aileden aldim.Uygun bi es bulunursa ciflestirmek istiyorum.Irtibat icin 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel dan bana ulasirsaniz resimlerini gonderebilirim.
Karayel Bulgaristandan gelmistir SCR leri tam Sampiyon anne babanin yavrusudur.1,5 yasinda cok saglikli ve egitimlidir.Ilgilenen arkadarslar 🔒 Üyelere Özel. yada 🔒 Üyelere Özel msn adresimden bana ulasabilirler. Karayel in resimlerini gonderebilirim.Ayni sekilde es olacak adayinda resimlerini gormek isterim. Buyukcekmece Yakupluda oturuyorum.
Karayel Bulgaristandan gelmistir SCR leri tam Sampiyon anne babanin yavrusudur.1,5 yasinda cok saglikli ve egitimlidir.Ilgilenen arkadarslar 🔒 Üyelere Özel. yada 🔒 Üyelere Özel msn adresimden bana ulasabilirler. Karayel in resimlerini gonderebilirim.Ayni sekilde es olacak adayinda resimlerini gormek isterim. Buyukcekmece Yakupluda oturuyorum.
2006 agustos dogumlu oglum icin dişi labrador ariyorum...
Ilgilenen arkadaslar icin irtibat numaram 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel Resim gonderebilirim...
Istanbul Dragos
Bir onceki ilanda sehir belirtmemişim, bu yüzden ikinci kez yaziyorum. Kurtarin bizi su dertten, dişi jack russel sahipleri hatta alin bu da sizin olsun, bu cekilir dert değil:))
6 yaşındaki köpeğim bugüne kadar hiç çiftleşmemiştir
uygun olan dişi köpeklerinizi çiftleştirilmek üzere bekliyorum
köpeğim secerelidir ve babasının madalyaları vardır cinslerine göre daha ihtişamlıdır...
iletişim için numaram
🔒 Üyelere Özel
6 yaşındaki köpeğim bugüne kadar hiç çiftleşmemiştir
uygun olan dişi köpeklerinizi çiftleştirilmek üzere bekliyorum
köpeğim secerelidir ve babasının madalyaları vardır cinslerine göre daha ihtişamlıdır...
Red Nose Pitbul`uma Sağlıklı bir dişi arıyorum Acill. hayvan henüz çiftleştirilmemiş olup ilk ağız spermini vereceğim en az kendisi kadar kaliteli bir pit arıyorum. hayvanım hiç dövüştürülmemiş olup inanılmaz derecede komut dinler. (ii eğitilmiştir.)
Red Nose Pitbul`uma Sağlıklı bir dişi arıyorum Acill. hayvan henüz çiftleştirilmemiş olup ilk ağız spermini vereceğim en az kendisi kadar kaliteli bir pit arıyorum. hayvanım hiç dövüştürülmemiş olup inanılmaz derecede komut dinler. (ii eğitilmiştir.)
hasky cinsi kahve beyaz renkte bir gözü mavi diğeri bal rengi gözlere sahip kızımıza acil aş arıyoruz ilgilenenlerin mail adresinden bize ulaşabilirler.
guven@gumusgida.🔒 Üyelere Özel
ozlem@gumusgida.🔒 Üyelere Özel
hasky cinsi kahve beyaz renkte bir gözü mavi diğeri bal rengi gözlere sahip kızımıza acil aş arıyoruz ilgilenenlerin mail adresinden bize ulaşabilirler.
guven@gumusgida.🔒 Üyelere Özel
ozlem@gumusgida.🔒 Üyelere Özel
İSTANBUL`DA TERCİHEN ANADOLU YAKASINDA OTURAN, DİŞİ ALMAN KURDUNU, ÖZENLE YETİŞTİRİLMİŞ SECELELİ BİR ERKEKLE ÇİFLEŞTİRMEK İSTEYENLERDEN HABER BEKLİYORUM. İLGİLENEN VARSA BANA: 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN ULAŞABİLİR.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.