Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

erkek goldenımza dişi arıyoruz !!!! acil !!!! -
erkek ve çok yakşıklı ve 1 adet güzellik kupasına sahip olan golden retriver`a güzel ve çiftleşme dönemi gelmiş dişi arıyoruz acil bir konudur:) e-mail=🔒 Üyelere Özel cep=🔒 Üyelere Özel

Beto erkek ST. Bernard es ariyor/Istanbul. -
Beto 3 yasinda olgun bi erkek. Evde tam bi bekci kopegi cok iri cocuklarla arasi iyi. Saf kan isteyenlere resmini gonderebilirim. Fakat SCR si yok. Bakamayan bi aileden aldim.Uygun bi es bulunursa ciflestirmek istiyorum.Irtibat icin 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel dan bana ulasirsaniz resimlerini gonderebilirim.

Oglum Karayel e Disi Alman Kurdu ariyorum. Istanbul -
Karayel Bulgaristandan gelmistir SCR leri tam Sampiyon anne babanin yavrusudur.1,5 yasinda cok saglikli ve egitimlidir.Ilgilenen arkadarslar 🔒 Üyelere Özel. yada 🔒 Üyelere Özel msn adresimden bana ulasabilirler. Karayel in resimlerini gonderebilirim.Ayni sekilde es olacak adayinda resimlerini gormek isterim. Buyukcekmece Yakupluda oturuyorum.

Oglum Karayel e Disi Alman Kurdu ariyorum. Istanbul -
Karayel Bulgaristandan gelmistir SCR leri tam Sampiyon anne babanin yavrusudur.1,5 yasinda cok saglikli ve egitimlidir.Ilgilenen arkadarslar 🔒 Üyelere Özel. yada 🔒 Üyelere Özel msn adresimden bana ulasabilirler. Karayel in resimlerini gonderebilirim.Ayni sekilde es olacak adayinda resimlerini gormek isterim. Buyukcekmece Yakupluda oturuyorum.

Çiftleştirmek için Dişi Labrador Araniyor -
2006 agustos dogumlu oglum icin dişi labrador ariyorum... Ilgilenen arkadaslar icin irtibat numaram 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Resim gonderebilirim... Istanbul Dragos

ERKEK LABRADOR`UMA DİŞİ ARIYORUM -
10 aylık labradorumuza dişi labrador arıyoruz izmir bornova da oturuyoruz dişi labradoru olanlar maille ulaşabilirler

ERKEK LABRADOR`UMA DİŞİ ARIYORUM -
10 aylık labradorumuza dişi labrador arıyoruz izmir bornova da oturuyoruz dişi labradoru olanlar maille ulaşabilirler

DİŞİ ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ ARANIYOR İZMİR -
KURDUMUZ SAF 9 YAŞINDADIR ONA SAF Bİ DİŞİ ARIYORUZ ,MSN 🔒 Üyelere Özel

İSTANBUL ERKEK JACK RUSSEL` A ACİL İHTİYAÇTAN EŞ ARANIYOR -
Bir onceki ilanda sehir belirtmemişim, bu yüzden ikinci kez yaziyorum. Kurtarin bizi su dertten, dişi jack russel sahipleri hatta alin bu da sizin olsun, bu cekilir dert değil:))

erkek rus finoma eş arıyorum -
erkek rus finomun çiftleşme zamanı geldi. istanbul içi tercihimdir. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel msj atabilirler

Mutlu bir izdivaç için (dişi Rottweiler aranıyor) -
6 yaşındaki köpeğim bugüne kadar hiç çiftleşmemiştir uygun olan dişi köpeklerinizi çiftleştirilmek üzere bekliyorum köpeğim secerelidir ve babasının madalyaları vardır cinslerine göre daha ihtişamlıdır... iletişim için numaram 🔒 Üyelere Özel

Mutlu bir izdivaç için (dişi Rottweiler aranıyor) -
6 yaşındaki köpeğim bugüne kadar hiç çiftleşmemiştir uygun olan dişi köpeklerinizi çiftleştirilmek üzere bekliyorum köpeğim secerelidir ve babasının madalyaları vardır cinslerine göre daha ihtişamlıdır...

Red Nose Pitbul`uma Sağlıklı bir dişi arıyorum Acill. -
Red Nose Pitbul`uma Sağlıklı bir dişi arıyorum Acill. hayvan henüz çiftleştirilmemiş olup ilk ağız spermini vereceğim en az kendisi kadar kaliteli bir pit arıyorum. hayvanım hiç dövüştürülmemiş olup inanılmaz derecede komut dinler. (ii eğitilmiştir.)

Red Nose Pitbul`uma Sağlıklı bir dişi arıyorum Acill. hayvan henüz çiftleştirilmemiş olup ilk ağız spermini vereceğim en az kendisi kadar kaliteli bir pit arıyorum. hayvanım hiç dövüştürülmemiş olup inanılmaz derecede komut dinler. (ii eğitilmiştir.)

ERKEK DANUA YA DİŞİ EŞ ARANIYOR -
SAF KAN SİYAH RENKLİ DANUA İÇİN GÜZEL BİR GELİN ADAYI ARIYORUM can@dorasis.🔒 Üyelere Özel adr. ulaşabilirsiniz.

hasky kızımıza eş arıyoruz -
hasky cinsi kahve beyaz renkte bir gözü mavi diğeri bal rengi gözlere sahip kızımıza acil aş arıyoruz ilgilenenlerin mail adresinden bize ulaşabilirler. guven@gumusgida.🔒 Üyelere Özel ozlem@gumusgida.🔒 Üyelere Özel

hasky kızımıza eş arıyoruz -
hasky cinsi kahve beyaz renkte bir gözü mavi diğeri bal rengi gözlere sahip kızımıza acil aş arıyoruz ilgilenenlerin mail adresinden bize ulaşabilirler. guven@gumusgida.🔒 Üyelere Özel ozlem@gumusgida.🔒 Üyelere Özel

ERKEK SECELELİ ALMAN KURDUMA EŞ ARIYORUM -
İSTANBUL`DA TERCİHEN ANADOLU YAKASINDA OTURAN, DİŞİ ALMAN KURDUNU, ÖZENLE YETİŞTİRİLMİŞ SECELELİ BİR ERKEKLE ÇİFLEŞTİRMEK İSTEYENLERDEN HABER BEKLİYORUM. İLGİLENEN VARSA BANA: 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN ULAŞABİLİR.