Ücretsiz Kedi Verenler

3 bucuk aylik scottish fold kızımı mecburiyetten sahiplendiriyorum
Asılarının tamamı yapildi henüz cok kücük tek istedigi gercek sevgi ve oyun,onun isteklerini karsilayabilecek gercekten sevip koruyacak bir aile ariyoruz.

Merhaba mümkünse miniği sahiplenmek istiyoruz 🔒 Üyelere Özel bu numaradan iletişime geçebilirsiniz benimle :) iyi günler dilerim

Asliidil yazdı :
Asılarının tamamı yapildi henüz cok kücük tek istedigi gercek sevgi ve oyun,onun isteklerini karsilayabilecek gercekten sevip koruyacak bir aile ariyoruz.

Merhaba,

Onun yeni ailesi olmayı çok isteriz. Bir fotoğrafı var mı bu güzel kızın?

Asliidil yazdı :

merhaba ben istanbul halkalıda annemle yaşıyorum ikimizde çok uzun zamandır bir kedi sahiplenmek istiyoruz ,emin ellerde bakılacağından şüpheniz olmasın ,eğer ulaşırsanız oldukça sevinirim ;

🔒 Üyelere Özel 

merhaba, sahiplenmek istiyoruz 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. İyi günler

Merhaba ben yalnız yaşıyorum tam bir scottish aşığıyım ancak hasta bir ırk olduğu için para ile satın alınarak üretimlerine katkı sağlamaya da gönlüm el vermiyor. Gerçekten ömür boyu sahiplenmek isterim. 🔒 Üyelere Özel bu numaradan bana ulaşırsanız çok sevinirim. 

bussdemirel yazdı :

Merhaba mümkünse miniği sahiplenmek istiyoruz 🔒 Üyelere Özel bu numaradan iletişime geçebilirsiniz benimle :) iyi günler dilerim

Asliidil yazdı :

Merhaba iyi aksamlar ben kedinizi sahiplenmek istiyorum kedinize omur boyu sahip cikacigim isterseniz takip karsligi da verebilirsiniz bana ulasin lutfen TeL 🔒 Üyelere Özel

Merhaba. Istanbul da yasiyorum daha once kedi bakmistim ve uzun zamandir yeni bir yavruya sahip olmayı istiyordum. Umarim benimle iletişime geçersiniz. Sahiplenmeyi çok isterim. Çok iyi bakacagimdan emin olabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

Merhaba. Istanbul da yasiyorum daha once kedi bakmistim ve uzun zamandir yeni bir yavruya sahip olmayı istiyordum. Ailemle birlikte bakacağız. Umarim benimle iletişime geçersiniz. Sahiplenmeyi çok isterim. Çok iyi bakacagimdan emin olabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

Merhaba iki kizim var ailelerimizde kedi bakan cok kisi var bir tek bizde yok bizde istiyoruz artik kizlarim büyüdü hayvanlara karsi cok ilgililer esimle bende öyle 🔒 Üyelere Özel numaramiz eger dusunurseniz biz seve seve bakariz hayirli aksamlar Asılarının tamamı yapildi henüz cok kücük tek istedigi gercek sevgi ve oyun,onun isteklerini karsilayabilecek gercekten sevip koruyacak bir aile ariyoruz.

Yanıtlamak için giriş yapın