Ücretsiz Kedi Verenler

3 bucuk aylik scottish fold kızımı mecburiyetten sahiplendiriyorum
Asılarının tamamı yapildi henüz cok kücük tek istedigi gercek sevgi ve oyun,onun isteklerini karsilayabilecek gercekten sevip koruyacak bir aile ariyoruz.

Cok yakısikli bir scottish shourthair blue point oglum var. 5.5 aylik. Aile olsun istiyorum. Cok guzel bir yuvalari olacak. Eger hala sahiplendirmediyseniz lutfen bir goruselim. Inanin iciniz cok rahat eder.

Merhaba Aslı hanım, kedinizi sahiplenmek istiyorum bana vakit ayırırsanız numaram:🔒 Üyelere Özel

Asliidil yazdı :
Asılarının tamamı yapildi henüz cok kücük tek istedigi gercek sevgi ve oyun,onun isteklerini karsilayabilecek gercekten sevip koruyacak bir aile ariyoruz.

Merhaba eğer bebeğinizi sahiplendirmediyseniz ben sahilenebilirim.uzun zamandır bu cinsi arıyorum fakat bir türlü rastlayamadim. Evimiz kedi için müsait,her türlü imkan mevcut. Üstelik tüm malzemeleri var sadece bir bebek eksik. :)) Dönüş yaparsanız sevinirim🔒 Üyelere Özel

Merhaba. Yavru sahiplenfirilmedyse sahiplenmek istiyorum nolur iletişime geçelim 

Asliidil yazdı :

İyi günler 1 kedim 1 köpeğim var villada oturuyorum hayalim ve hep istedim bu cins kedi 🔒 Üyelere Özel İstanbul dayım bana ulaşın sahiplendirmediyseniz çok iyi bakarım asla terk etmem

İyi günler 1 kedim 1 köpeğim var villada oturuyorum hayalim ve hep istedim bu cins kedi 🔒 Üyelere Özel İstanbul dayım bana ulaşın sahiplendirmediyseniz çok iyi bakarım asla terk etmem

ilan aktifse iletişime geçebilirmiyiz?

Asliidil yazdı :

ilan aktifse iletişim numarası alabilirmiyim?

Asliidil yazdı :

🔒 Üyelere Özel ulaşırmisinizz sahplenmek istiyorm

Asliidil yazdı :
Merhaba ben hayvanları çok seviyorum ve onlara asla kıyamam oyunsa oyun sevgi ise sevgi gerçekten ona iyi bakarım inanabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel bu numaradan iletişime geçebilirsiniz

Yanıtlamak için giriş yapın