Ücretsiz Kedi Verenler

3 bucuk aylik scottish fold kızımı mecburiyetten sahiplendiriyorum
Asılarının tamamı yapildi henüz cok kücük tek istedigi gercek sevgi ve oyun,onun isteklerini karsilayabilecek gercekten sevip koruyacak bir aile ariyoruz.

merhaba.minigi sahiplenmek istiyorum.cocugum olmuyor.kendimi kedilere adadım.durumumuzda iyi cok sukur.hergun resiim video paylasabilirim.cok mutlu olurum alabilirsem lutfen geri donus yapin numaram 🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel arar mısınız

Asliidil yazdı :
Asılarının tamamı yapildi henüz cok kücük tek istedigi gercek sevgi ve oyun,onun isteklerini karsilayabilecek gercekten sevip koruyacak bir aile ariyoruz.

🔒 Üyelere Özel kediniz sahiplenilmediyse iyi bir yuva olacagimdan emin olabilirsiniz
Asliidil yazdı :

Eğer hala sizdeyse konuşmak isterim

Asliidil yazdı :

merhaba minik yavruya sahiplenmek isterim 🔒 Üyelere Özel

bussdemirel yazdı :

Merhaba mümkünse miniği sahiplenmek istiyoruz 🔒 Üyelere Özel bu numaradan iletişime geçebilirsiniz benimle :) iyi günler dilerim

Asliidil yazdı :

Dlkcra yazdı :
Merhaba iki kizim var ailelerimizde kedi bakan cok kisi var bir tek bizde yok bizde istiyoruz artik kizlarim büyüdü hayvanlara karsi cok ilgililer esimle bende öyle 🔒 Üyelere Özel numaramiz eger dusunurseniz biz seve seve bakariz hayirli aksamlar

Merhabalar.. 9 yaşında ki kızım ve ben tambir scottish aşığıyız. Eğer sahiplendirmediyseniz biz kızınıza talibiz.

MerhabaAslı hanım

yavrunuzu sahiplendirdiniz mi ?

Asliidil yazdı :

Merhabalar annemle birlikte uzun zamandır Scottish sahiplenmek istiyoruz eğer sahiplendirmediyseniz çok isterim bilginize🙏🏻

Asliidil yazdı :

Merhaba Kızınızı sahiplendirmediyseniz kızım olmasını isterim. Daha önce kedi deneyimim vardır. 

Yanıtlamak için giriş yapın