Ücretsiz Kedi Verenler

3 bucuk aylik scottish fold kızımı mecburiyetten sahiplendiriyorum
Asılarının tamamı yapildi henüz cok kücük tek istedigi gercek sevgi ve oyun,onun isteklerini karsilayabilecek gercekten sevip koruyacak bir aile ariyoruz.

🙏

Merhaba ismim ceyhun istanbul avcılardayım 10 seneyi aşkın kedi baktım sahiplenmek istiyorum sahiplendirilmediyse 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz istediğiniz zaman alabilirsiniz gelip alırım.

Merhaba çok iyi bakarım ceyhun ben 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz avcılarda oturuyorum her türlü ihtiyacını veterinerlik fakültesinde karşılayabilirim 10 seneyi aşkın kedi baktım kedimi kaybettim vefat etti scottish bakmak istiyorum sahiplendirilmediyse lütfen ulaşın

Asliidil yazdı :
Asılarının tamamı yapildi henüz cok kücük tek istedigi gercek sevgi ve oyun,onun isteklerini karsilayabilecek gercekten sevip koruyacak bir aile ariyoruz.

🔒 Üyelere Özel ceyhun lütfen sahiplendirilmediyse ulaşın çok iyi bakarım ömürlük her ihtiyacı karşılarım

Ceyhun ben 🔒 Üyelere Özel her ihtiyacını karşılar ömürlük bakarım sürekli haberdar olursunuz 10 sene kedi baktım kedim vefat etti yine sahiplenmek istiyorum

Asliidil yazdı :

Ömürlük bakar gerçekten sever ilgilenip yanımdan ayırmam takip edebilirsiniz haberdar olursunuz video fotograf atarım sahiplendirilmediyse sahiplenmek istiyorum 🔒 Üyelere Özel

Merhaba sahiplendirilmediyse sahiplenmek isterim

Asliidil yazdı :slm minik sahiplendirildimi

Merhaba sahiplnemek isterim. 🔒 Üyelere Özel telefondan ulaşailirseniz sevinirim:)

Asliidil yazdı :

Merhaba, sahiplenmek isterim. 🔒 Üyelere Özel den bana ulaşabilirsiniz. ankarada yaşıyorum.

Yanıtlamak için giriş yapın