Atman 300 watt isitici 20 ytl
champion hava motorlari; 0078 6 ytl
0088 10 ytl
0098 15 ytl
gap pro sünger filtre 5 ytl
Atman dis filtre f 2 75 ytl
f 3 85 ytl
f 4 110 ytl
hocam biraz pahali demiomusun
hangi malzeme pahali arkadasim bana onu soylermisin.bunlar sifirdir.akvaryumculara git bakalim ne kadar fiyat cekicekler
millet f2 nin kullanilmisina 75 istiolar sence benim fiyatlarim pahaliysa bilemem kusura bakma o zaman
1 Adet Atman 300 watt isitici 20 ytl den, 1 Adet champion hava motoru; 0098 15 ytl den, 1 Adet gap pro sünger filtre 5 ytl den, 1 adet Atman dis filtre f 4 100 (100 YTL ye veren yerler var aynı sitede ilanlarını sizde görmüş olmalısınız biri kadıköyde diğeri izmirde ) ytl den almak istiyorum toplam 20+15+5+100= 140 YTL yapıyor. Sizin içinde uygunsa; Kadıköyde Hakan Güngör ile ( 🔒 Üyelere Özel ) irtibata geçerseniz benim adımı verin, parayı size verecektir. O bana malzemeyi kargo ile gönderir. Artık kestiğim 10 ytl yide kargo parasına sayarsınız. Diğerlerinin fiyatı uygun olduğu için hiç pazarlık yapmıyorum. Görüşmek dileği ile: İsmail DOĞAROĞLU. Cep: 🔒 Üyelere Özel
ismail bey hakan bey ile gorustum yarin hallederiz heralde.tel numaram 🔒 Üyelere Özel saygilar
Sencer bey bende şu hava motorlarından alabilirmiyim?Bana 4 adet lazım çünki akvaryumlar ewde havasız kaldı.Hava az basmaya başladı.Ben 98 sitiyorum.bu arada ufak bir not dr ismail özr dilerim 2 adedini sencer beye verdim atman ef-4 lerin.çok rica etti.ama arkadaş olduk:)1 adedi de eheimimin biri bozuldu idareten kullanıyorum.saygılar...
arkadasim izmirde arkadas pet var 2 tane istanbulda bi ton vardir atman 300w 15.5ytl isitici,champion 0098 11.5ytl (bende var) champion 0088 7.9ytl(arkadasa aldik) champion 0078 5.6ytl(oda bende var) dis filtrelere gelince tam olarak piyasasini arastirmadim ama sifir 100ytl ye bulunur f4 dimi cankut kardesim arkadasim bu arkadas peti sen benden daha ii biliyorsundur akvaryumcu oldugunu hava motorlari ve isiticilarin fiatlari bu sekilde burdakinde istanbulu bilemem kendine ii bak hayirli isler
süleyman kardeşim buradaki fiyatlar inan senin dediğin gibi değil.fiyatlarda oynamalar var şu anda champion98 şu anda 25ytl haberin ola
Sevindirici haber: ''Form gittikçe amacına ulaşıyor''. Nasılmı; hani bu formda amacımız kazık yememek, uygun fiyata uygun malzemeler, ürünler satın almak ve bilgileri paylaşmaktı ya, bu yöndede ben dahil herkes sıkıntısını belirtiyordu, gelinen noktaya bakarmısınız bir kaç gün önce 150 ytl fiyat verilen filtrenin 100 ytl olan yeni fiyatı acaba pahalımı diye sorgulanır oldu. Oysa Çerkezköy'' deki akvaryumculara İstanbuldaki toptancıların verdiği fiyat 126 ytl ( Faksı ben kendim gördüm ). Bu adam bana en az 150 ytl ye satacakki kar etsin, oda araya hatır girerse. Bu yüzden fiyatları eleştirin ama kırıcı olmayın. tabi fiyat verirkende abartmamak şartıyla. Ben bu fiyatlardan aldığıma çokta üzülmüyorum ve herkesin bu konuda yapacak birşeyleri varsa katılımını bekliyorum. Bu formlar sayesinde farklı şehirlerden insanlarla tanışıp alış veriş yapıyoruz, kimbilir yeni dostluklarda kurulunca birbirimize daha çok katkı sağlayabiliriz. Sağlıcakla kalın..İsmail DOĞAROĞLU.