Atman 300 watt isitici 20 ytl
champion hava motorlari; 0078 6 ytl
0088 10 ytl
0098 15 ytl
gap pro sünger filtre 5 ytl
Atman dis filtre f 2 75 ytl
f 3 85 ytl
f 4 110 ytl
süleymana katılıyorum fiyatlar yüksek
birde burası ticarethaneye dönmüş herkez kar peşinde akvaryumcu dolmuş artık buranın evcil sitesi olduğunu unutmayalım.
arkadaslar fiyatlardan haberiniz yok sadece burada üfürüp duruyorsunuz.Allah askina daha bugun bir akvaryumcuya sordum sifir atman 3337 nin fiyatini bana 110 ytl dedi gozunuzu seviyim birazmantikli olun istanbulda cogu yerde atman 300 watt isitici 27 ytl yapmayin artik.isteyen alir istemeyen almaz.neymis burasi evcil sitesiymis.size disaridan daha ucuza mali vermekse ise suç almayin kardesim
arkadaslar ben burada f2 ye 75 ytl demisim.bakin bi arkadas 2. eline ne istemekte.
Mesajı gönderen: sysleus on 02 Mayıs 2005 saat 17:32 - IP Kaydedildi
sysleus
Normal Kullanıcı
Türkiye
08 Nisan 2005
14 Cevap
arkadaşım bende atman f2 dış filtre var fiyatı içindeki ilaçları ile beraber (substrat,polyester ve mermer parçacıkları ve aktif karbon) 2 aylık kullanılmış 100 ytl dir
Mesajı gönderen: sysleus on 02 Mayıs 2005 saat 17:34 - IP Kaydedildi
sysleus
Normal Kullanıcı
Türkiye
08 Nisan 2005
14 Cevap
arkadaşım bende atman f2 var ilaçları ile beraber 100 ytl ilaçları substrat mermer ve porselen parçacıkları ve aktif karbondur telefonum 🔒 Üyelere Özel ankaradayım
saygilar
Merhaba.Sencer beye katılıyorum.Şu anda gidip bir petshopa sorun atman ef-4 ef-3 ef-2 fiyatlarını öğrenin fiyat pahalı dediğiniz neler var ise bi yazın bende size diğer petshop fiyatlarını göndereyim.Bu arada sayın fma55 burası ticarethaneye dönmüş diyorsunuz.Sizin verdiğiniz ilanlar herşey ortada yoksa sizin payınızı kar kazanmadan satmak isteyenler mi çalıyor?Bence düşünceleriniz yanlış.Süleyman bey fiyatların yüksek olduğunu nereden anladınız?Ben hala çözmüş değilim.fma sana tekrar söylüyorum bu şekilde insanları suçlamanın bir manası yok.lütfen ilanlarda bu kadar abartıya gitmeyelim.Saygılar...
arkadaslar ben dize derdimi anlatamiorum galba atman 300w 15.5ytl champion 11.5ytl 0098 nmodeli hatta acaba kendime 0098 bi tane daha alsammi dedim isiticiyi bile dusundum alsammi die ama suan ihtiyacim yok dis filtreye gelince f4 belki en yuksek alinacak fiat izmirde 120ytl ama piyasayi iice kolacan etsem abi fiat en son ne olur pesin iskontosu olurmu seklinde konustunmu is deisir ya biz size soluorum cikipta ucuz fiatlar bulmassiniz die ahkam kesmeyin bu fiatlari git toptanciya sor sana daha pahalli der nedeni sen son kullanicisin akvaryumcu deilsin die,kendinizi sikmayin tabi insanlar para kazanamassa yasamazlar bazi seylerden kar edicekler,sencer arkadasimiz babasinin hayrina satmayacak bunlari kar edicek tabikide neyse kendinize ii bakin herkese kolay gelsin hayirli isler
arkadaslar size bi kac sey soyleyecegim.
ucuza malzeme temin etmenize yardimci olmak istiyorum.
sizden tek istedigim bana mail ile ne istediginizi soylemeniz. ben de size cevap olarak fiyatini soyleyecegim.
belki iddia bile edebilirim benden daha uygununu bulamazsiniz diye. sehir disinda olan arkadaslarimiza kargo ucretini odemeleri halinde sehir disina da gonderebilirim.
Saygilarimla
Not: Satisci zihniyeti ile yaklasmadigim icin liste yazmak istemedim.
Mail adresimi yazmayi unutmusum.
🔒 Üyelere Özel
arkadasim burasi izmir diil istanbul bunu ayirt et.ve ben burada fiyat verdim isteyen alir.istemeyen almaz.ben yalanmi soyluyorum kadikoyde atman 3338 e 135 dediler.siz almayn daha ucuza nerden bulursaniz ordan alin ve bu konuda muhattap olmak istemiyorum.fiyatlari begeniyosan alirsin begenmiyorsan almazsin gider begendiginden alirsin.saygilar.bi diger arkadasta kalkmis burda benden ucuzu yok diyo.eger ticari zihniyet tasimiyorsaniz gidin bu ilani yeni baslik bolumunde verin.sen bana soyle fiyatlari bende sende aliyim.saygilar
sayin deferty arkadasim ismin ali heralde?ben ilanlarina baktimda karsidan seref abinin 1 ytl ye sattigi baliklari hatta ayni boyda olanlari 3 ytl 4 ytl ye satiyorsun.gercekten ticari zihniyet tasimiyosun :) . kusura bakma ben seni yanlis anlamisim.saygilarimla.sunu belirtiyim burda amacim seni yalanci cikarmak diil ama sen ondan ne kadar para kazaniyorsan bende o kadar kazaniyorum.saglicakla kal.