Satılık Akvaryum Malzemeleri

çesitli malzemeler sifirdir
Atman 300 watt isitici 20 ytl champion hava motorlari; 0078 6 ytl 0088 10 ytl 0098 15 ytl gap pro sünger filtre 5 ytl Atman dis filtre f 2 75 ytl f 3 85 ytl f 4 110 ytl

abi amma laf sölemişsiniz he isteyen açar telini alır malzemesini istemeyen bişi yazmaz boşuna laf ebeliği.Benim gibi sürüngenci adamıda çıldırttınız fiyatların iyi sencer kardeş bunlar sıkıntıdan yapıyo bende bostancıda oturuoorum akvaryum kurunca ilk işim sendne malzeme almak aaaaa millet nereye saldırcağını şaşırmış bi bakiyim dedim formlara 10 numara katil olurum burda timsah isteyen gelsin 3 bin dolar anasını satiyim hahah pahalı bulan laf atmasın ohh rahatladım

suleyman in soyledigi fiyatlar aynen istanbulda da gecerli. burda fiyatlar oyle degil diyen arkadaslara sadece bunu soyleyebilirim. baska bir notumda su konuda: ben burdan kimseye camur atmadan konusuyorum. siz de konusmalarinizda buna dikkat ederseniz sevinirim. ayrica ben o fiyatinda da altinda temin edebilirim dedim. bunu da ismail arkadasimiz gibi istanbul izmir gibi bolgelerden uzak kaldigi icin fahis fiyatlara malzeme temin ediyorlar. ben arkadaslarimizin zarar etmemeleri icin bir oneri getirdim. benim cagrima cevap verirler ya da vermezler bu onlarin sorunudur. herkes istedigi fiyattan almak icin ozgurdur. ben daha ucuza temin etmek isteyenler icin yardimci olmak istemistim. ayrica seref konusuna gelince dogru ben ondan balik aldim ve satmak istedim. hem akvaryumuma fazla gelmisti hem de cok para verdigim icin belki bir kismini geri dondururum diye dusunmustum. ayrica cankut arkadasimiza da ozellikle sunu soylemek istiyorum. sagdan soldan yarim yamalak duydugu herseyi de kafasina gore yorumlayip birseyler de katarak ortaliga camur atma. eminim ne demek istedigimi anlamissindir. saygilarimla Not 1: daha once yazmis oldugum ilani tamamen geri cekiyorum. hic kimseye ucuza malzeme temin etmeyecegim. ne zaman biri kuyudan cikmaya calissa birileri mutlaka onu kuyunun dibine cekmeye calisir mantigi burda da gecerli. ben kendim ucuza alirim. iyi niyet gosterende kabahat. Not 2: bu uslubum icin herkesden ozur dilerim. ama bazilari direkt olarak art niyetli yaklastiklari icin benim de seviyemi dusurduler.

bir sey daha eklemek istiyorum. beni ticaret yapmakla suclayan arkadaslarin genel forumunda yazdiklarini hic gormedim de surekli ilanlar ve balik verenlerde rastliyorum. insanlara sadece balik satarak yardimci olabildiklerini mi dusunuyorlar diye soru isareti takiliyor insanin aklina. saygilarimla

bu konu altinda yazdigim son mesajdi. insanlarin islerini bozmak ya da camur yemeye devam etmek gibi bir dusuncem yoktur.

Arkadaşlar buradaki oltanın kancası bayaa sivri.Ben burada reklam yapmak için veya arkadaşları kazıklamak için bulunmuyorum.Benim bilgilerimi paylaşmak veya polemik yapmak i steyen arkadaşlar gelebilr msn adresim:🔒 Üyelere Özel bu iş daha derin diyorsanız cep numaram(0535) 700 99 71 heeee istanbul içi olan arkadaşlar için daha da derin diyorsanız bostancı şelale kafeye gelin ben orada sizi karşılarım. Bu arada şunu da sölemeden geçemiyecem aradan çamur sallamadığımı önceki yazımda göreceksiniz konuştuğum kişilerin isimleri veya nickleri bulunmaktadır.Aradan zıplamanıza inanınki hiç gerek yoktu. Bu güzel lafı da söylemeden geçemiyeceğim.BOŞ TENEKENİN SESİ GÜR OLUR. Artık bu sözü de kime söylediğimi belirteyim sayın Deferty bu laf sizeydi.özellikle size saygılar sunuyorum.Görüşmek dileğiyle.

Ya arkadaslar biz siz onlar gibi arkdaslar burda neden var ticaret yapmak icin sen simdi gel buraya baligini sat aldigin fiatin altina ve aynina satmak istemessin neden emegin var yem var elektrik su falan o yuzden biraz ticaret zihniyeti doguyor ama sunu solemeliyim ki bu forumlarda akvaryumcu adamin isi olmas,ha bide burdaki amac ne akvaryumcuya versen baligi oldurecek burda satayim ki baligi biraz daha para kazanayim bu arada ben size sole diim isteyen istedigi mali istediginden alir,eger ucuz mal nerden alinir bilmiosaniz size dicek lafim yok size birsey daha soluyeyim sakin sunu unutmayin MAL SATARKEN DEIL ALIRKEN KAZANILIR ne demek istedigimi anlamissinizdir umarim kendinize ii bakin,admin moderator yada tanidiklardan ozur eger onlara dokunacak bisey solediysem

cankut arkadasim ne is bu selale cafe falan,hocam yuzleselim istiosan cafenin cikisinda goruselim,ama yuzlesmede aromali hicbisey olmucak ok?:D kendine ii bak gorusuruz

Süleyman kardeşim sen iste yeterki senin için fizana bile gelirim.son söylediğin sözlerde haklısın.isteyen istediği malı almakta özgürdür.Süleymen kardeşim bilirsin Az da olsa tanırsın beni buradaki fiyatlar hakkında sana bilgi de vermiş adamımdır.Diğer arkadaşlar tanımadığı için onların deyişlerini bilmem.Buradaki arkadaşlar tabi mal satarken kar edecekler ama diğer şahıslar kadar kar etmeyenler de var.Toptancıdan alış fiyatı ile petshop fiyatı fark ediyor tabii ki ama sencer kardeşim gibi petshop fiyatından aşşağıya mal satanlara ben ne derim ticaretçi değil hobici derim.Adamın deyişi şu:"ne kadara aldıysam o" ki bu fiyatlar sıfır fiyatlarıdır.Dediğim gibi sencer kardeşim gibi hobicci arkadaşların burada olması bizim için bir avantaj. süleyman kardeşim sözüm sana sana harika bi çikolata aromalı ısmarlayacağım haberin olsun.

süleymen kardeşim her zaman için beklerim ne demek.bu arada beni tanırsın ben neyin ne kadar olduğunu bilirim o yüzden ama petshop fiyatına değil de daha düşük bi rakama mal satıyor isen bil ki satan kişi bi hobicidir.adamın deyişi "kaça aldıysam o"tabii kullanmadıysa.ama bazı arkadaşlar bu fiyatları abartıyor sencer kardeşimin verdiği atman ef-2 ilanı buna bi örnektir.işte diğer arkadaşlar madem illede yorum yazacaklar ise gidip o arkadaşın ilanına yoruym yazmalı.SÜLEYMAN KARDEŞİM İNŞALLAH GELİRSİNDE SANA AROMALILAR ALIRIZ

beyler ben bu fiyatlara satiyorum.almayin be kardesim yeter be gidin ordan alin ne biçim adamlarsiniz isiniz gucunuz yok kadinlar gibi yok o orda daha ucuz yok daha pahali.gidin kardesim girmeyin ilanlarima yeter beee.sizlerlemi urasicam veya bisey satarken size mi sorucam fiyatini.nerde ucuzsa ordan alin.ben burda urun satiyorum amacim sizlerle polemik yapmak diil anladiniz heralde.ben burda hiçbir zaman demedim o mal bende daha ucuz daha ucuzunu bulamazsiniz diye tek kelime yazmadim.herkez isine baksin.dahada muhattap olmak istemiyorum.bu kadari yeter heralde ama sizlere yetmez cunku isiniz yok bunlarla urasiyorsunuz.50 kere dedimki almayin diye ama adamlar hala mesaj atmaya devam ediyo.sizler uygun fiyata aramiyorsunuz sizler bedavaya ariyorsunuz.bunu satan adam yol parasini bile almasin hatta cebinden sizin için para harcasin.onuda yaparim kardesim yaparim sonrada basimin gözümün sadakasi olsun derim döner arkami giderim.bunlar anlayana.

Yanıtlamak için giriş yapın