Satılık Akvaryum Malzemeleri

çesitli malzemeler sifirdir
Atman 300 watt isitici 20 ytl champion hava motorlari; 0078 6 ytl 0088 10 ytl 0098 15 ytl gap pro sünger filtre 5 ytl Atman dis filtre f 2 75 ytl f 3 85 ytl f 4 110 ytl

brawo brawo cok guzel konusmussun ne diim sana harbi patlamis adam ya neyse kendini fazla uzme kendine ii bak

selamlar, Burada yazışan Süleyman dışındaki arkadaşların hepsinide tanıyorum. Gördüğüm kadarıylada hepsi düzgün seviyeli arkadaşlar.Ama inanın sizleri bu şekilde görmek benim içimi sızlattı arkadaşlar bir şeyleri yanlış yapmıyormuyuz hepimiz üretiyoruz,alıp satıyoruz bir şekilde yaşam mücadelesinin içindeyiz burada isteyen istediği fiyatı verir. İsteyen alır isteyen almaz... Balığa fiyat verirken görmediğiniz balığa çok az gibi yaklaşımlarda bulunurken. Malzeme faturalımı, çin yapımımı, kaçakmı,sıfırmı diye soran yok rastgele değerlendirmeler yapılıyor inanın buraya yazı yazmak istemezdim ve hayatımda çok az bu tarz bir tartışmaya yazı yazıyorum. Herkes bence biraz daha sakin olup hayata daha sevgi ile baksın inanın hepiniz birbirinizle çok iyi anlaşacak özünde hayvan ve insan sevgisi taşıyan insanlarsınız... Ben kendi adıma sizleri çok seviyorum... Saygılarımla...

atman 300 watt iç filtre istiyorum 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın