Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

1 aylık kedi yavruları -
4 kardeşten biri daha çok küçükken öldü maalesef geriye kalan 3 kardeşi de annelerinden erken ayırmak zorundayız çünkü annelerinin sütü yetmiyor ek gıdaya şimdiden başladık bile. 1 aylık 2 dişi 1 erkek yavrumuz var, siz de onlardan birine kucak açmak isterseniz lütfen telefonla bağlantıya geçin şehir ankara tel : 2408090

erkek kısırlaştırımış iran kedisi -
1 yaşında traşlı kısırlaştırılmış iran kedimizi masrafları karşılığı sahiplendirmek istiyoruz...çok sakin iyi huylu ve çocuklarla iyi geçiniyor. tel:🔒 Üyelere Özel istanbul içi veriyoruz.

erkek kısırlaştırımış iran kedisi -
1 yaşında traşlı kısırlaştırılmış iran kedimizi masrafları karşılığı sahiplendirmek istiyoruz...çok sakin iyi huylu ve çocuklarla iyi geçiniyor. tel:🔒 Üyelere Özel istanbul içi veriyoruz.

dunyanın en karakterlı ankara kedısı -
benim 6 yasındakı akıllı ankara kedim sihir üzücü bir durum yuzunden 5 yıldır baktıgım güzel kedimi ona gerçekten sevicek birine vermeyi düşünüyorum. ekteki fotoğraf 6 ay onceden kalma bır fotografıdır suan bıraz daha sısman olabilir .. cok karakterlı bir kedidir.. hayatınız büyük rolu olması gereken kedilerdendir.. gabriel garci marquez ın kıtabında bahsettıgı gıbı bır ankara kedisidir.. 1800 lu yıllarda tamamen evrım gecıren erkek ankara kedilerinde oldugu gıbı kulakları sagır ve albinodur. mıyavlayarak sıze derdını anlatır tasmayla (kulakları sagır oldugu ıcın) aksamları kopeklerde oldugu gıbı gezdırılmek ıster. sihiri sevebilicek insanlar benimle irtibata geçerse sevinirim. (gerçekten bi hayvana bakabılıcek sorumluluk bılıncı olan biri olmalı )

Lütfen Şehir Adını Yazın. -
Arkadaşlar, kedi vermek ya da almak isteyen hayvansever dostlarımız lütfen şehirlerini belirtsinler.

1,5 aylık sevimli kardeşler -

1,5 aylık sevimli kardeşlere ömür boyu bakabilecek iyiliksever aileler arıyoruz. Oyuncu miniklerin aşıları tam, tuvalet eğitimleri vardır. Detaylı bilgi için, 

🔒 Üyelere Özel

1,5 aylık sevimli kardeşlere ömür boyu bakabilecek iyiliksever aileler arıyoruz. Oyuncu miniklerin aşıları tam, tuvalet eğitimleri vardır. Detaylı bilgi için, 

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

Acil yuva arıyoruz /İstanbul -
1)1 yasında erkek van kedisi,mavi gözlü uzun tüylü,kısırlaştırma ve çiftleştirmeme şartıyla yuva arıyor Kuru mamaya alışkın,kum terbiyesi var. Pisimiz İstanbul fatihte 🔒 Üyelere Özel 2)1.5 aylık tortoshesheil uzun tüylü minik kızımızın kum terbiyesi var,kuru mamaya alışkın.Tam bir kucak delisi.Çiftleştirmeme ve kısırlaştırma şartıyla yuva arıyor Pisimiz İstanbul fatih te 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 3)1.5aylık erkek kuru mamaya geçti.kum terbiyesi var. Mırıl mırıl küçücük oğlumuz yuva arıyor Pisimiz İstanbul fatihte 🔒 Üyelere Özel 4)1 yaşında dişi Norveç orman kedisi.Evden atılmış olduğundan pislikten nefret ediyor.Kendini sevdirmekten yorulduğunda düzenli temizleniyor. Pisimiz İstanbul fatih te 🔒 Üyelere Özel 5)2.5 aylık van kırması mırıl oğlan,inanılmaz uslu sevilmek ve kucağa gitmek hayata gelme amacı Pisimiz İstanbul fatih te 🔒 Üyelere Özel 6)3 aylık dişi Norveç orman kedisi.Gözündeki puslanma dışında hiçbir sağlık problemi yok.kum terbiyesi var kuru mamaya alışkın. Pisimiz İstanbul fatih te 🔒 Üyelere Özel 7)7 aylık dişi main coon.Evden atılmış.İnsanlara güven duyduğu için çok acı çekti.Şimdi hiçbir sağlık sorunu yok.Uzun tüylü iyi huylu mantar türü olmayan bu main coon için evinizde bir yer var mı ? Pisimiz ataşehir de 🔒 Üyelere Özel 8)3 haftalıkken annesinden ayırıp sokağa atıldı.Büyük bir yaşam savaşı verdi.şimdi 3.5 aylık minik bengal kırması kızımız çok sağlıklı ,Siz istediğinizde oyun oynayan,Sizle beraber uyuyan mırıl mırıl tırnak bilmez,hijyen hastası yuva arıyor. Pisimiz fatihte 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 9)susam,20 şubat doğumlu erkek kuru mamaya geçti.Kum kabına yetişebilirse çişini de kakasını da yapıyor? Pisimiz pendikte 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 10)7 aylık dişi calico-van kırması uzun tüylü pisimiz.Kaliteli kuru mamaya alışkın,kum terbiyesi var. Pisimiz fatih te 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 11)2 aylık biri dişi biri erkek bengal kırmalarımız.kuru mamaya alışkınlar,kum terbıyelerı var Pisilerimiz fatih te 🔒 Üyelere Özel 12)2 aylık Bombay cinsi olgumuz kuru mamaya alışkın,kum terbiyesi var. Pisimiz fatih te 🔒 Üyelere Özel 13)2 aylık erkek tosur tosur minik oğlumuz.İnsan gibi oturuşları sizi şaşırtmasın? Pisimiz fatih te 🔒 Üyelere Özel 14)1.5aylık dişi.Uzun tüylü mırıldak kızımız yuva arıyor. 🔒 Üyelere Özel 15)1.5aylık dişi pisimiz yuva arıyor. 🔒 Üyelere Özel 16)1.5aylık erkek pisimiz yuva arıyor. 🔒 Üyelere Özel 17)1 ay 10 günlük miniş bebişlerimiz yuvalarına kavuşmak için sizleri bekliyor. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel DETAYLI BİLGİ ALMAK İCİN LUTFEN 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel A BAŞVURUNUZ.ŞEHİR DIŞI YUVALANDIRMALARIMIZ SADECE 6 AYI GEÇMİŞ VE KISIRLAŞTIRILMIŞ PİSİLERİMİZ İÇİN GEÇERLİDİR. BADE ERGUVAN

kedilerime acil yuva arıyorum -
ben izmirden turgay.iki tane sokakta yavru kedi buldum onları büyüttüm.ikiside aynı gün yavruladı.yavrularını birlikte emziriyor birlikte büyütüyorlar.bu kedilere apartmanın kömürlüğünde bakıyorum apartman sakinleri bu durumdan bir hayli rahatsızlar kedileri apartmanda istemiyorlar.yavrular çok küçük ve çok güzeller bunları sokağa atmam bir hayvansever olarak imkansız hayvansever vatandaşların ilgisini bekliyorum lütfen bana yardımcı olun ilgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

ben izmirden turgay.iki tane sokakta yavru kedi buldum onları büyüttüm.ikiside aynı gün yavruladı.yavrularını birlikte emziriyor birlikte büyütüyorlar.bu kedilere apartmanın kömürlüğünde bakıyorum apartman sakinleri bu durumdan bir hayli rahatsızlar kedileri apartmanda istemiyorlar.yavrular çok küçük ve çok güzeller bunları sokağa atmam bir hayvansever olarak imkansız hayvansever vatandaşların ilgisini bekliyorum lütfen bana yardımcı olun ilgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

2,5 aylık çplük güzelleri -
biri kız biri erkek bu bebekleri henuz 5 günlükken torbanın içine koyup,torbanın da ağzını bağlayıp çöpün içine atmışlardı.büyük bir özenle büyüttük onları. şimdi yeni yuvalarına uçma vakitleri geldi. birbirlerinden hiç ayrılmak istemiyorlar. biri bir odadayken diğerine seslenip çağırıyor. tek tek ya da birlikte bir yuvaya ihtiyaçları var. yoksa sokağa gitmek zorunda kalacaklar. onlar sokak nedir bilmiyorlar.. 🔒 Üyelere Özel

8-9 aylık kısırlaştırılmış,terkedilmiş gri kız -
bu kızımız 1 aylıkken yuvalanmıştı ancak sahiplerinin taşınma bahanesiyle geri gnderildi. şimdi bunalımda,çok zayıfladı.onu hiç bırakmayacak yeni yuvasını arıyor. çok acill yuva bulmam gerekli,onun meleği olur musunuz? 🔒 Üyelere Özel

4-5 aylık bombay oğluş -
bu oğluş bir tarifk kazası geçirmişti onu bulduğumuzda,tüm tedavileri yapıldı,şimdi çok sağlıklı bir kedicik oldu. mırıl mırıl,tombik mi tombik bir kedicik. ancak 2 hafta daha evde tutabileceğim. çok kısa bir sürem var,lütfen ona acil yuva bulalım. birlikte uyumayı,kucakta oturmayı çok seviyor,diğer kedilerle de çok iyi anlaşıyor..