Ücretsiz Kedi Verenler
Bebeciklerimiz dünya şekeri anneleri ile birlikte bir klinikte dünyaya geldiler, 3 haftalık oldular bizde rezervasyonları almaya başladık. 2 hafta sonra yeni evlerine gitmeye hazır olacaklar. Görmek isteyenler için bebekler Acıbadem Vethouse dalar. Cinsiyetlerinden emin degiliz cok kucukler ama 3 adet biri açık renkli diğerleri normal Garfieldimiz var. Bir tekir, bir tane tortuise shell, (yani karman çorman :-)) bir tane de siyah beyaz pandamız var.. Sahiplenmek yada bilgi almak için beni arayabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel Oksan
Adim Nefertiti, Bir adet yavrumla cop kenarina birakilmistim. Cop arabasi gelmeden oradan kurtarildim. Yavrumu buyuttum, sahiplendirdiler. Benimde kisirlastirmam yapildi. Uzun tuylu, cana yakin yemyesil gozlu bir prensesim. Asilarim tamdir. Beni evinize alip omur boyu sizi sevmeme izin verirmisiniz? 1 hafta sonra yuva bulmazsam sokaklara donecegim. Yuzum makyajlı gibi boyalı gözlerimde kalem çekilmiş gibi..ama esas ismimi neyemi borçluyum? Nedenmi Nefertiti dediler? Kugu gibi uzun bir boynum varda ondan hemde kolyelerimde var boynumda.. Ablam Oksani arayabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel