Ücretsiz Kedi Verenler

kedilerime acil yuva arıyorum
ben izmirden turgay.iki tane sokakta yavru kedi buldum onları büyüttüm.ikiside aynı gün yavruladı.yavrularını birlikte emziriyor birlikte büyütüyorlar.bu kedilere apartmanın kömürlüğünde bakıyorum apartman sakinleri bu durumdan bir hayli rahatsızlar kedileri apartmanda istemiyorlar.yavrular çok küçük ve çok güzeller bunları sokağa atmam bir hayvansever olarak imkansız hayvansever vatandaşların ilgisini bekliyorum lütfen bana yardımcı olun ilgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba...ben konu ile ilgili görüşmek isterim..ama ilanınızda tel veya mail adresi yok.... benim tel 🔒 Üyelere Özel ve mail/msn adresim : 🔒 Üyelere Özel benimle irtibata geçerseniz sevinirim...Ahmet

izmirde nerede ikamet ediyorsunuz resimlerini göre bilirmiyim

izmirde cennetçeşmede oturuyorum.fotolarını bu sitedeki sizin evcilleriniz köşesinden görebilirsiniz ekledim.1 tane bir aylık beyaz kafasında sarı siyah benekleri olan bir yavrum var.eğer onu istemezseniz dier yedi yavrumun gözleri daha yeni açıldı.onların içinde siyah,gri,sarı.... renkleri planlar var.onlardan isterseniz bir ay beklemeniz gerekiyo.ama diğer beyaz yavruyu hemen alabilirsiniz.tel:🔒 Üyelere Özel bana burdan ulaşabilirsiniz.

arkadaşlar yavrulardan sadece birkaç tanesini sahiplandirebildik.diğer yavrular duruyor.ama daha fazla bakmama aprtmandakiler izin vermiyolar.onları sokağa bırakmak istemiyorum.bu defa durum çok ACİLLLLLL birkaçgün içinde yavruları sokağa bırakmak zorundayım.sürekli baskı yapıyolar onları atmam için.lütfen yardım edin hepsi birbirinden güzel oyuncu kediler öyle tatlılarki....daha 1 aylıklar.iki tanesi siyah,bir tanesi sarı-beyaz,bir tanesi gri- beyaz,2 tanesi de tekir. 6 tane güzeller güzeli yavru.yardımlarınızı bekliyorum...

Yanıtlamak için giriş yapın