Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

ANKARA kırma YAVRU-izmir -
3 aylık,erkek,tuv.eğitimi var,iç parazit ve dış parazit temizliği yapıldı. 🔒 Üyelere Özel

yavru perisian (iran) kedisi -
selam ben yavru iran kedisi arıyorum ...eşim çok istiyor...2 yıllık evliyiz çocugumuz olmadığı için :( eşim istiyor emin olabilirsiniz kedinize çok iyi bakacagız:( cocugumuz gibi bana ulaşmak 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz ilginiz için teşekkürler...

yavru perisian (iran) kedisi -
selam ben yavru iran kedisi arıyorum ...eşim çok istiyor...2 yıllık evliyiz çocugumuz olmadığı için :( eşim istiyor emin olabilirsiniz kedinize çok iyi bakacagız:( cocugumuz gibi bana ulaşmak 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz ilginiz için teşekkürler...

2 aylık Sarman kedime yuva- istanbul -
Yakışıklı sarışınıma yuva arıyorum. Minicikti evimi ona açtığımda fakat çeşitli zorluklarla karşılaşmamdan dolayı onu iyi bir eve vermek istiyorum .. Onların fikrini almadan yaptığımız bu alma-verme işlemlerinden sonra elbette üstüne birde ücret almıyacağız.. alanlarıda kınıyorum. Oyuncudur ama çok tatlıdır :) onu gördüğünüzde vereceğiz tepki: yirim burnunu olacaktır :) resim : 🔒 Üyelere Özel email: 🔒 Üyelere Özel

2 aylık Sarman kedime yuva- istanbul -
Yakışıklı sarışınıma yuva arıyorum. Minicikti evimi ona açtığımda fakat çeşitli zorluklarla karşılaşmamdan dolayı onu iyi bir eve vermek istiyorum .. Onların fikrini almadan yaptığımız bu alma-verme işlemlerinden sonra elbette üstüne birde ücret almıyacağız.. alanlarıda kınıyorum. Oyuncudur ama çok tatlıdır :) onu gördüğünüzde vereceğiz tepki: yirim burnunu olacaktır :) resim : 🔒 Üyelere Özel email: 🔒 Üyelere Özel

3 minik kedi -
Dün uslu kızımız 3 yavru dünyaya getirdi. Yavrularla birlikte kedi sayısı 7 oldu. Annelerinden ayrılacak kadar büyükdüklerinde sahiplendirmek istiyoruz. 2` si gri beyaz, 1`i siyah beyaz Yakın illere verebiliriz. Onları gerçekten sevicek ailelere ihtiyacımız var.

3 minik kedi -
Dün uslu kızımız 3 yavru dünyaya getirdi. Yavrularla birlikte kedi sayısı 7 oldu. Annelerinden ayrılacak kadar büyükdüklerinde sahiplendirmek istiyoruz. 2` si gri beyaz, 1`i siyah beyaz Yakın illere verebiliriz. Onları gerçekten sevicek ailelere ihtiyacımız var.

3 minik kedi -

ankara izmir eskişehir..3,5 yaşında safkan siyama acil yuva arıyoruz -
öğrancilik hayatıımın bitmesi nedeniyle akıllı oğluma yuva arıyorum. çok sessiz sakin insan yanında uyumayı seven tek ihtiyacı ilgi olan. yakışıklı oğluma acil yuva lazım.

öğrancilik hayatıımın bitmesi nedeniyle akıllı oğluma yuva arıyorum. çok sessiz sakin insan yanında uyumayı seven tek ihtiyacı ilgi olan. yakışıklı oğluma acil yuva lazım.

minik pisiler yeni yuva isterler -
2 tane 45 günlük bebek pisilere yuva arıyoruz tel:🔒 Üyelere Özel

minik pisiler yeni yuva isterler -
2 tane 45 günlük bebek pisilere yuva arıyoruz tel:🔒 Üyelere Özel

KOCAMAN BONCUK GÖZLÜ BİR BEBEK KEDİNİZ OLSUN İSTERMİSİNİZ? -

Hah işte bu ilanı okuyun. Cop bidonunun yanında ayaklarıma dolanınca, birde buyuk diger kedilerden pati yiyince dayanamadim aldim. Bir sans da ona verelim istedim. Boncuk kiz 1.5 aylık civarında, ic dıs parazit ilaçları verildi, cok sevecen, tuvalet egitimli. Gözleri kocaman boncuklar gibi. Omur boyu bakarım derseniz 0216 384 51 65

1,5 YAŞINDA ANKARA KEDİSİ, ANKARA`DA -
Sağlık sorunu nedeniyle 1,5 yaşında erkek kedimize (adı Çakıl) acilen sıcak bir yuva arıyoruz. Tam beyaz, kısırlaştırılmış, erkek, aşıları tam. Tuvalet ve temizlik eğitimli evde yanlız kalabilen ve zarar vermeyen, oyuncu, çok sevimli. Telefonum: Mesai saatleri içinde(0312) 415 12 78. mail adresini verenlere resimlerini gönderebilirim.

1,5 YAŞINDA ANKARA KEDİSİ, ANKARA`DA -
Sağlık sorunu nedeniyle 1,5 yaşında erkek kedimize (adı Çakıl) acilen sıcak bir yuva arıyoruz. Tam beyaz, kısırlaştırılmış, erkek, aşıları tam. Tuvalet ve temizlik eğitimli evde yanlız kalabilen ve zarar vermeyen, oyuncu, çok sevimli. Telefonum: Mesai saatleri içinde(0312) 415 12 78. mail adresini verenlere resimlerini gönderebilirim.

1.5 aylık annesiz bebeklere yuva arıyoruz -
cok erken annelerinden ayrılmış bebekleri sokakta bulduk birini bir haftalıktan beri digerlerini 2 haftadır bizimle.onları hiç bırakmıycak yuvalar arıyoruz

1.5 aylık annesiz bebeklere yuva arıyoruz -
cok erken annelerinden ayrılmış bebekleri sokakta bulduk birini bir haftalıktan beri digerlerini 2 haftadır bizimle.onları hiç bırakmıycak yuvalar arıyoruz

mini mini patilere yuva aranıyor! -
sokakta daha gözleri kapalıyken anneleri tarafından terkedilmiş 4 yavrumuza ev arıyoruz. şu anda 15-20 günlük olan kediciklerle ilgilenenler için : 🔒 Üyelere Özel İSTANBUL ( ilgilenenler için foto da gönderilebir):)

ücretsiz cins kedi yavrusu arıyorum!!!!!! -
belli nedenlerle bakılamayacak olan yavru kedi arıyorum(umarım bulurum).bursadayım verebilecekler lütfe ulaşın 🔒 Üyelere Özel