Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

yavru kediler yuva bekliyor -
emel var yazdı (🔒 Üyelere Özel) Sevgili arkadaşlar merhaba, Ekte fotoğraflarını gönderdiğim sevimli, çok ama çok şirin yavruları sahiplendirmeye çalışıyorum. Anneleri ile birlikte evimde 3 büyük kedim var ve küçük kedileri diğer 2 erkek kediden ayrı tutmaya çalışıyorum. Anneleri onlara çok iyi baktı, şimdi katı yiyecekler de dahil yemek yiyor olmalarına karşın annelerini hala emiyorlar. Yavrular 2 aylık. Fakat anne kedi diğer 2 kediyi etrafında istemiyor koruma güdüsü ile. Biz de bu beş yavru ile birlikte 3 büyük kediye bakmakta güçlük çekmeye başladık. Yarı zamanlı sokakta yaşayan kedilerin özgürlüklerini kısıtlamak istemedik fakat etrafımızdaki komşular ara ara kedilere zarar veriyorlar. Bu küçük yavrucukların da diğer kedilerin karşılaştığı sorunlarla karşılaşmasını istemiyoruz. Bu güzel, masum ve şirinlikleri ile mutluluk veren kediciklere iyi bakabilecek aileler arıyorum. Lütfen yardımcı olun. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. İletişim için: 🔒 Üyelere Özel Emel

6 HAFTALIK USLU VE TOMBiK YAVRULAR -izmir- UCRETSiZ -
1 adet siyah-beyaz uzun tüylü, 2 adet gri uzun tüylü yavrumuz var. Hepsi 6 haftalik . Anne-baba cins ve karma karisik. Oldukça toplu, bakımli ve uslular. Anne sütünden yeni kesildiler. Sevgi dolu bir kucak ariyorlar... Ücret talebimiz yok, tek isteğimiz iyi bakılmaları... Tel: 🔒 Üyelere Özel Öznur

ANKARA TEKİR YAVRU 2 AylıK -
Okuldan dolayı fazla zaman ayıramadıgım kedime ev arıyorum.tuvalet eğitimi vardır ayrıca alan arkadaşa taşıma çantası kumluk mama kabı ve dıger eşyalarını ücretsiz olarak veriyorum. 🔒 Üyelere Özel

Okuldan dolayı fazla zaman ayıramadıgım kedime ev arıyorum.tuvalet eğitimi vardır ayrıca alan arkadaşa taşıma çantası kumluk mama kabı ve dıger eşyalarını ücretsiz olarak veriyorum. 🔒 Üyelere Özel

6 tane yavru kediye ev arıyorum -
elimde 4 tanesi sarı, 1`i siyah ötekisi gri renkte 6 tane çok şeker kedim var. İlgilenenler için adresim 🔒 Üyelere Özel

İran kedisi bebekleri -
Anne karnından iran kedisi bebekleri 2 adet. Anne karnından Persian bebekleri 5 adet . Bedbekler 15 günlük olup adet fiyatı 450 tl dir.🔒 Üyelere Özel İstanbul Beykoz dayım. Bebekler gelip evimde görülebilir.

Uzunköprüden 2 adet saf van kedisi 8 er aylık yavru ÜCRETSİZ -
İki adet safkan 8 er aylık Van kedileri onlara kol kanat gerip iyi bakacak bir aileye ücretsiz olarak verilecektir. Kısa bir süre önce aldığımız yavruları yurtdışı seyahati dolayısıyla vermek zorundayız. Tüm aşıları yapılmış biri erkek (mavi-sarı gözlü) diğeri dişi (mavi gözlü) yavrulara gerçek bir kedi sever arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

İki adet safkan 8 er aylık Van kedileri onlara kol kanat gerip iyi bakacak bir aileye ücretsiz olarak verilecektir. Kısa bir süre önce aldığımız yavruları yurtdışı seyahati dolayısıyla vermek zorundayız. Tüm aşıları yapılmış biri erkek (mavi-sarı gözlü) diğeri dişi (mavi gözlü) yavrulara gerçek bir kedi sever arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

Yakışıklı yavruya yuva/İSTANBUL -
parkta ufak bi yavru buldum çok zayıf kalmış sanırım onu evden sokağa atmışlar hazır mamadan başka bişey yemiyo 2 aylık civarı tekir tatlı bi erkek kedi benim kedim ço kıskanıyo acil bi yuva bulmam lazım ona yardımcı olun lütfen

3 Bacaklı yavru kedişe acil yuva İZMİR -
Komşumuzun arabasının motorundan çıkarttığımız yavru kediye yuva arıyoruz.Yaklaşık 1,5 ay önce kurtardığımız bu yavrucuk bulduğumuzda çok zayıftı ve sol ön patisini kullanamıyordu.Bu yüzden parazit tedavisi yapıldı ve felçli olduğu teşhisi konan pati ameliyatla alındı.Şu an yaklaşık üç aylık,sağlıklı,neşeli ve 3 bacaklı olduğunun farkında olmadığını oyunculuğuyla ispatlıyor. Malesef son dönemde kedilere allerjim olduğu teşhisi konduğu için,ona ne kadar alışmış ve seviyor olsakta, kalıcı bir yuva sağlama imkanımız yok.Şu an her gün göz damlası(patanol), burun spreyi,sabahları bir allerji hapı(xyzal) ve akşamları astımsal belirtilerim için baska bir hap (singulair)kullanıyorum,yani durum biraz acil. Lütfen bu ilanı,siz ilgilenmiyorsanız dahi,çevrenize ulaştırın ve Bidik kediciğe fazla büyümeden (alışma sürecinin kolaylığı açısından) İZMİR`DE sıcak ve güvenilir bir ev,bir aile bulmama yardımcı olun. mail: 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel

3 Bacaklı yavru kedişe acil yuva İZMİR -
Komşumuzun arabasının motorundan çıkarttığımız yavru kediye yuva arıyoruz.Yaklaşık 1,5 ay önce kurtardığımız bu yavrucuk bulduğumuzda çok zayıftı ve sol ön patisini kullanamıyordu.Bu yüzden parazit tedavisi yapıldı ve felçli olduğu teşhisi konan pati ameliyatla alındı.Şu an yaklaşık üç aylık,sağlıklı,neşeli ve 3 bacaklı olduğunun farkında olmadığını oyunculuğuyla ispatlıyor. Malesef son dönemde kedilere allerjim olduğu teşhisi konduğu için,ona ne kadar alışmış ve seviyor olsakta, kalıcı bir yuva sağlama imkanımız yok.Şu an her gün göz damlası(patanol), burun spreyi,sabahları bir allerji hapı(xyzal) ve akşamları astımsal belirtilerim için baska bir hap (singulair)kullanıyorum,yani durum biraz acil. Lütfen bu ilanı,siz ilgilenmiyorsanız dahi,çevrenize ulaştırın ve Bidik kediciğe fazla büyümeden (alışma sürecinin kolaylığı açısından) İZMİR`DE sıcak ve güvenilir bir ev,bir aile bulmama yardımcı olun. mail: 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel

10 tane yavru kedim var... -
beyaz, siyah, tekir, sarı... daha 20 günlükler. !0 gün sonra almak isteyenlere (evine) teslim edebilirim. Almak isteyenler olursa çok sevinirim. Eğer bırakabileceğim barınak ya da benzeri iyi bir yer varsa bilgi de verebilirsiniz.

10 tane yavru kedim var... -
beyaz, siyah, tekir, sarı... daha 20 günlükler. !0 gün sonra almak isteyenlere (evine) teslim edebilirim. Almak isteyenler olursa çok sevinirim. Eğer bırakabileceğim barınak ya da benzeri iyi bir yer varsa bilgi de verebilirsiniz.

1 hafta içinde Yuva bulmalıyız -
Merhaba, şirketimizin deposunda ki 1 aylık 4 küçük yavru için acil yuva aranıyor.Sadece 1 hafta daha depoda tutabiliriz.

Merhaba, şirketimizin deposunda ki 1 aylık 4 küçük yavru için acil yuva aranıyor.Sadece 1 hafta daha depoda tutabiliriz.

SİYAH TEKİR 15-20 GÜNLÜK ACİLL -
15 20 günlük 3 tane siyah sokak kedisi.acil yuvaya ihtiyaç var.hepsi dişi.balıkesir