Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

yavru kedi arıyoruz -
çok sevdiğimiz kedimiz öldü:(( bu nedenle yavru kedi arıyoruz..düzce yada bolu da ücretsiz yavru kedi vermek isteyen olursa lütfen habet versin..bizim için çok önemli

yavru kedi arıyoruz -
çok sevdiğimiz kedimiz öldü:(( bu nedenle yavru kedi arıyoruz..düzce yada bolu da ücretsiz yavru kedi vermek isteyen olursa lütfen habet versin..bizim için çok önemli

Yavru Tekir -
5 Aylık biri erkek diğeri dişi olmak üzere iki yavru var irtibat ve detay için mcebeci@osmanlicelik.🔒 Üyelere Özel

Yavru Ankara Kedisi -
Çok sevip, çok iyi bakabilecekler lütfen yazsınlar...

Yavru Ankara Kedisi -

Yavru Ankara Kedisi -

Yavru Ankara Kedisi -

Yavru Ankara Kedisi -

Muğla ve civarında siyah renk kedi arıyorum -
Muğla ve civarında siyah renk kedi arıyorum 🔒 Üyelere Özel

İZMİR/3 yavru kediye yuva arıyorum/ücretsiz. -
Evde bakılan 1,5 aylık 3 adet yavru kediye yuva arıyorum. İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel araması rica olunur..

Ankara Acil Kedimize Yuva -
acil olarak kedimize kalıcak bir yuva aranmaktadır... Cep : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

acil olarak kedimize kalıcak bir yuva aranmaktadır... Cep : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Ankara 4 tane 1 aylık yavru çok acil -
Apartmanımızda 1 ay önce doğmuş ve annelerini köpeklerin elinden kurtaramadığımız 4 yetim yavru apartman sakinlerinin de hışmına uğramadan acil bir yuvaya kavuşmalılar. 7 aylık bebeğimden dolayı ben eve alamıyorum. Çok acil her saat arayabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

BEBİŞ VAN PİSİSİ ---- İZMİR -
ikibuçuk aylık erkek van pisimize yuva arıyoruz.bebişimizin yeni ailesi olmaya aday kişiler 🔒 Üyelere Özel adresinden bizlere ulaşabilirler.

BEBİŞ VAN PİSİSİ ---- İZMİR -
ikibuçuk aylık erkek van pisimize yuva arıyoruz.bebişimizin yeni ailesi olmaya aday kişiler 🔒 Üyelere Özel adresinden bizlere ulaşabilirler.

Kedime acil yuva arıyorum-İstanbul -
Kısırlaştırılmış, erkek, tüm aşıları tam, kuru mamayla beslenen, oyun oynamayı çok seven yumak gibi kedime maalesef yuva arıyorum. İstanbul`dan olanlar ulaşsın. İsteyene fotoğraf gönderebilirim.

İZMİR/ 2 yaşında beyaz van kırması kedimi vermeliyim -
İzmirde ikamet ediyorum. Ancak iş durumumdan ötürü şehir ve ev değişikliği yapmak zorundayım.. bu ev durumundan ötürü kedimi vermek zorundayım.. 2.5 yaşında, ismi PATİ ve van kırması. tüm aşıları tam ve kısırlaştırılmıştır.. ben ona kalacak düzgün bir aile, bir ev temin etmek zorundayım. evet yavru kediler güzeldir sevimlidir ancak bir gün mutlaka büyüyorlar -ki çok uzun sürmüyor emin olun-. patinin de bir aileye ve yardıma ihtiyacı var. haber bekliyorum.. 🔒 Üyelere Özel

İZMİR/ 2 yaşında beyaz van kırması kedimi vermeliyim -
İzmirde ikamet ediyorum. Ancak iş durumumdan ötürü şehir ve ev değişikliği yapmak zorundayım.. bu ev durumundan ötürü kedimi vermek zorundayım.. 2.5 yaşında, ismi PATİ ve van kırması. tüm aşıları tam ve kısırlaştırılmıştır.. ben ona kalacak düzgün bir aile, bir ev temin etmek zorundayım. evet yavru kediler güzeldir sevimlidir ancak bir gün mutlaka büyüyorlar -ki çok uzun sürmüyor emin olun-. patinin de bir aileye ve yardıma ihtiyacı var. haber bekliyorum.. 🔒 Üyelere Özel

Siyam Kedilerime Yuva Arıyorum -
İki tane dişi 4 yaşında siyam kedim var ancak eşimin allerjisi yüzünden onlara bir yuva arıyorum. Tek kriterim ikisinin birden aynı evde olması. Dünya tatlısıdırlar, umarım benim kadar onları sevecek birisi bebeciklerime yuva verir. Bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.