dişi iran kedim var mamasını verdiğim masrafları kurtarmak amacıyla 200 tl ye veriyorum normalde cok pahalı bir kedi biliyorsunuz almak isteyenler acil irtibata gecsin 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Komşumuzun bahçesinde baktığı boncuk doğum için bizim işyerimizi seçmiş Arkadaşlarım gülerek torunların olmuş deyince annenin yeni doğum yaptığını gördüm. Üç hafta boyunca işyerinde anneye ve bebeklere baktık. Yuvalarından çıkmaya başlayınca bulundukları yer onlar için çok güvenli olmadıkları için kliniğe götürdüm.
Bebekler kuru mama yemeye başladılar. Sağlıklı ve oyuncu pisiler sokağı hiç tanımıyorlar.
Anne pisiyi kısırlaştırıyorum.
Ömürlerinin sonuna kadar bakılacağı yuvalarına gitmek için bekliyorlar.
İletişim 🔒 Üyelere Özel
0212 583 41 80
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
beyaz, siyah, tekir, sarı... daha 20 günlükler. !0 gün sonra almak isteyenlere (evine) teslim edebilirim. Almak isteyenler olursa çok sevinirim. Eğer bırakabileceğim barınak ya da benzeri iyi bir yer varsa bilgi de verebilirsiniz.
beyaz, siyah, tekir, sarı... daha 20 günlükler. !0 gün sonra almak isteyenlere (evine) teslim edebilirim. Almak isteyenler olursa çok sevinirim. Eğer bırakabileceğim barınak ya da benzeri iyi bir yer varsa bilgi de verebilirsiniz.
1 adet siyah-beyaz uzun tüylü, 2 adet gri uzun tüylü yavrumuz var. Hepsi 6 haftalik. Anne-baba cins ve karma karisik. Oldukça toplu, bakımli ve uslular. Anne sütünden yeni kesildiler. Sevgi dolu bir kucak ariyorlar...
Ücret talebimiz yok, tek isteğimiz iyi bakılmaları...
Tel: 🔒 Üyelere Özel
Öznur
3 tane kediye sahip arıyoruz.birincisi 5 yaşında dişi bir ankara kedisi sahibi alzheimer olduğu için kliniğe bırakılmış ve 3 yıldır sürekli kafeste yaşıyor.artık çok sıkıldı ve kendine mutlu olabileceği bir yuva arıyor. ikincisi 1.5 aylık çok güzel yuvarlak suratlı erkek bir tekir bebek.otobanın ortasında arabaların altında kalmak üzereyken kurtardık. üçüncüsü ise beyazlı erkek bir tekir o da dünya güzeli. kahraman köpeğim kurtardı onu. sokak köpekleri sıkıştırmış parçalamak üzereyken araya girip hepsini dağıttı artık o ufaklık da güvende olabileceği bir yuva arıyor kendine. hepsi ankara çayyolunda sizleri bekliyor iletişim için tel :03122408090
1.5 yaşında dişi çok özel bir kedi. ayrılmak çok zor geldiği için çok iyi bakacak birine ücretsiz verilecektir. kedimiz çok eğlenceli ve oyuncudur en ilginç yanı köpek gibi attığınız şeyi geri getirmesi defalarca bu oyunu çok sever. kısaca çok özel bir kedi istanbul anadolu yakasında kıymetini bilecek birilerine vermek istiyorum seçici olmak zorundayız herkese iyi günler mail atabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel
1.5 yaşında dişi çok özel bir kedi. ayrılmak çok zor geldiği için çok iyi bakacak birine ücretsiz verilecektir. kedimiz çok eğlenceli ve oyuncudur en ilginç yanı köpek gibi attığınız şeyi geri getirmesi defalarca bu oyunu çok sever. kısaca çok özel bir kedi istanbul anadolu yakasında kıymetini bilecek birilerine vermek istiyorum seçici olmak zorundayız herkese iyi günler mail atabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel