Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

ankara izmir eskişehir..3,5 yaşında safkan siyama acil yuva arıyoruz -
öğrencilik hayatıımın bitmesi nedeniyle akıllı oğluma yuva arıyorum. çok sessiz sakin insan yanında uyumayı seven tek ihtiyacı ilgi olan. yakışıklı oğluma acil yuva lazım. özel mama tüketiyor veteriner tavsiyesi yoksa idrar kesesinde kristallenme oluyor.. 🔒 Üyelere Özel

sokağa atılmış bir kolide bebekler -
Bebek bir kolide başlarında anneleri sokağa atılmış bir kolide bebekler ve anne anne cagresiz nöbet tutuyordu başlarında aldım apartmanın bahcesine koydum ağaçların altına korka korka biliyorsunuz apartman zaten bahcede kedi sitemiyorlar farkettiler mi koliyle çöpe atarlar. Bahce cocuk yuvası gibi onları er gec gorecek cocuklar ve sonrasını düşünemiyorum. güvenli bir yerler var mı bu bebeklere yer acabilecek PLEASE CONTACT: KEBIRE BOZKURT 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel imageshack. us/img341/ 7619/48309506352 953853830453. jpg 🔒 Üyelere Özel imageshack. us/img193/ 2839/48309506353 453853830453. jpg 🔒 Üyelere Özel imageshack. us/img341/ 5081/48309506353 953853830453. jpg 🔒 Üyelere Özel imageshack. us/img35/ 8726/48309506354 453853830453. jpg 🔒 Üyelere Özel imageshack. us/img41/ 1973/48309506354 953853830453. jpg

minik kör kedi resim -
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

minik kör kedi resim -
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

minik kör kedi -
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel

minik kör kedi -
yaklaşık bir buçuk aylık gözleri görmeyen kediye yuva aranıyor.

ÇOK SEVİMLİ 2 AYLIK VAN-TEKİR KIRMAYAVRU KEDİ VERİLECEKTİR. -
DÜNYA TATLISI TUVALET EĞİTİMLİ MÜLAYİM 2 AYLIK ERKEK KEDİCİK SAHİPLENDİRİLECEKTİR...GÖRSENİZ DAYANAMAZSIZ. 🔒 Üyelere Özel kadıköy

1 aylık gri kedi -
sokakta 2 tane kedi buldum anneleri terk etmiş en fazla 1 aylıklar bir tanesini ben aldım ama diğeri hala evsiz çok savunmasız ve bir eve ihtiyacı var gri ve çok zayıf hiç iyi beslenememiş ilgilenen olursa lütfen iletişime geçsin 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

30 Günlük HİMALEYAN ciklerrrrrrr... -

yavrular gayet saglıklı 1 erkek 1 dişi mevcuttur..

fiyat: 500 TL. Ulaşım ücreti (ulaşım ucreti alıcıya aittir)

İran Yavruları.. -

2 Adet Şirinmi Şirin 2 Aylık DİŞİ Beyaz , 2 Adet Sarı İRAN Yavrusu

Beyaz yavrular Fiyat:450 TL

Sarı Yavrular Fiyat:400TL

Not:Ulaşım Ücreti Alıcı Kişiye Aittir..

İrtibat : GSM 🔒 Üyelere Özel / MSN: 🔒 Üyelere Özel

minik yavruya yuva -

kısa bir süre önce bahçede bulduğumuz minik dişi kediciğe yuva arıyoruz. bakmakta olduğumuz başka bir kedimiz olduğu için ufaklığı vermek zorundayız. tuvalet eğitimini aldı ve kumunu öğrendi. istanbul içinde ulaşım sorun olmayacak.

minik yavruya yuva -

kısa bir süre önce bahçede bulduğumuz minik dişi kediciğe yuva arıyoruz. bakmakta olduğumuz başka bir kedimiz olduğu için ufaklığı vermek zorundayız. tuvalet eğitimini aldı ve kumunu öğrendi. istanbul içinde ulaşım sorun olmayacak.

minik yavruya yuva -

minik yavruya yuva -

minik yavruya yuva -

minik yavruya yuva -

İZMİR/ 2 Yaşında beyaz kedime acil yuva!! -
İzmirde ikamet ediyorum. Ancak iş durumumdan ötürü şehir ve ev değişikliği yapmak zorundayım.. bu ev durumundan ötürü kedimi vermek zorundayım.. 2.5 yaşında, ismi PATİ ve van kırması. tüm aşıları tam ve kısırlaştırılmıştır.. ben ona kalacak düzgün bir aile, bir ev temin etmek zorundayım. evet yavru kediler güzeldir sevimlidir ancak bir gün mutlaka büyüyorlar -ki çok uzun sürmüyor emin olun-. patinin de bir aileye ve yardıma ihtiyacı var. haber bekliyorum.. 🔒 Üyelere Özel

tripod yavru refikaya yuva arıyoruz -
veterinerlik 4. sınıf öğrencisiyim iki ay önce okulun hastanesine bacağının yarısı kopmuş şekilde getirildi refika sahipsiz olduğu için okul ameliyat parasını üstlendi çok küçük olduğu için dayanamadık eve getirip sahiplenmek istedik ancak evde iki köpeğimizi olduğu için evimiz müsait olmadığı için hepsinden önce ev arkadaşım alerjisi olduğu için şimdi yeni bir yuva bulmak zorundayım hiçbir sağlık sorunu ya da tuvalet problemi yok ayrıca her türlü sağlık sorununda yardımcı olabilirim sahiplenmek isteyenler bana 🔒 Üyelere Özel numaralı telden ya da bu numaradan ulaşabilirler.

tripod yavru refikaya yuva arıyoruz -
veterinerlik 4. sınıf öğrencisiyim iki ay önce okulun hastanesine bacağının yarısı kopmuş şekilde getirildi refika sahipsiz olduğu için okul ameliyat parasını üstlendi çok küçük olduğu için dayanamadık eve getirip sahiplenmek istedik ancak evde iki köpeğimizi olduğu için evimiz müsait olmadığı için hepsinden önce ev arkadaşım alerjisi olduğu için şimdi yeni bir yuva bulmak zorundayım hiçbir sağlık sorunu ya da tuvalet problemi yok ayrıca her türlü sağlık sorununda yardımcı olabilirim sahiplenmek isteyenler bana 🔒 Üyelere Özel numaralı telden ya da bu numaradan ulaşabilirler.

ankara`da 3 aylık tekir kedilere yuva arıyoruz -
ankarada 3 aylık 2 tane yavru kediye ev arıyoruz. çok oyuncular. tuvalet alışkanlıkları var. irtibat tel: 🔒 Üyelere Özel