Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

Van,Tekir.her renk ve yaşta kediye *ACİL*sıcak yuva*İstanbul -
18 tane Van-Tekir-Siyah/Beyaz ve diğer renklerdeki sevimli,masum kedinin ivedi olarak sıcak,şevkatli yuvalara ihtiyacı var. Gerçekten desteğe ihtiyacı olan bu canlılara kendimce yardımcı olmaya çalıştım ve fakat 1)Toplaya toplaya sayıları 18`e ulaştı 2)Ben kanser`le savaşmaktayım.Yazmayacaktım ancak artık yetişemiyorum.Her ebatta ve yaşta Van, Tekir kedilerimi sıcak yuvalarayerleştireceğim. Hepsi birbirinden güzel,duyarlı,iyi-yürekli ve tuvalet terbiyeleri tam.Onları çok sevdiğim için bu siteye yazıyorum.İyi ve sağlıklı birer yuva bulacaklarına inanıyorum.Cins kediler için (Van)belirlediğim 100 gibi sembolik bir bedel söz konusu. Bu bedelin yavruların daha çok sahiplenilmesini sağlıyor olması deneyimlerimin öğrettiği bir gerçeklik maalesef..Velhasıl yavru ve yetişkin kedilerim için: Büyükçekmece.Esenkent`teyiz.iletişim:🔒 Üyelere Özel.

Şirin mi şirin,çok uslu bir kıza acil yuva aranıyor.ÇOK ŞİRİN.Onunda iyi bir ailesi olmalı. -
Dondurucu kar zamanı sokakta bulduğum dişi kedi yavrusuna ACİL yuva arıyorum. Diğer kardeşini bir aile sahiplendi.Bu şirin bebeğe de yuva bulmak istiyorum,soğuklar geçince onu tekrar eski yaşamına,sokağa bırakmak çok acı gelecek kardeşine ev bulurken:( Evimde köpek kızım ve kuşum olduğu için kendim de alamıyorum:( Lütfen acil yuva bulmam lazım.. Onu tüm kalbiyle sevecek bir aile arıyorum.. Çok cici huylu bir kız,oyun oynamayı çok seviyor:) Şirin mi şirin,çok da laf dinliyor bebeğim..En fazla 1,5-2 aylık ve sağlık durumu iyi. Yer;İSTANBUL-Kadıköy kediciğin videosu; 🔒 Üyelere Özel irtibat için tel; Didem Hanım 🔒 Üyelere Özel Ücret alınması söz konusu olamaz!Onu karşılıksız sevecek bir aile tek temennim.

Şirin mi şirin,çok uslu bir kıza acil yuva aranıyor.ÇOK ŞİRİN.Onunda iyi bir ailesi olmalı. -
Dondurucu kar zamanı sokakta bulduğum dişi kedi yavrusuna ACİL yuva arıyorum. Diğer kardeşini bir aile sahiplendi.Bu şirin bebeğe de yuva bulmak istiyorum,soğuklar geçince onu tekrar eski yaşamına,sokağa bırakmak çok acı gelecek kardeşine ev bulurken:( Evimde köpek kızım ve kuşum olduğu için kendim de alamıyorum:( Lütfen acil yuva bulmam lazım.. Onu tüm kalbiyle sevecek bir aile arıyorum.. Çok cici huylu bir kız,oyun oynamayı çok seviyor:) Şirin mi şirin,çok da laf dinliyor bebeğim..En fazla 1,5-2 aylık ve sağlık durumu iyi. Yer;İSTANBUL-Kadıköy kediciğin videosu; 🔒 Üyelere Özel irtibat için tel; Didem Hanım 🔒 Üyelere Özel Ücret alınması söz konusu olamaz!Onu karşılıksız sevecek bir aile tek temennim.

iran melezi kızımıza yuva arıyoruz -
dişi 3,5 aylık sarı beyaz minnoş kızımıza yuva arıyoruz simon bolivar cd. 9/3 çankaya ankara 0312 439 85 19

beyaz kedi yavrusu yuva ariyor. -
Arkadaslar,gercekten kedi seven ve bakabilecek birine beyaz yavrusumu verecegim.O bir sokak kedisi ama çok guzel.Beyaz bir kedi ,resimlerini isteyenlere mail olarak gonderecegim. 🔒 Üyelere Özel

Arkadaslar,gercekten kedi seven ve bakabilecek birine beyaz yavrusumu verecegim.O bir sokak kedisi ama çok guzel.Beyaz bir kedi ,resimlerini isteyenlere mail olarak gonderecegim. 🔒 Üyelere Özel

çok cici bir kızım..sahibim vefat etti, yeni sahibim olur musun? -
Cok hanımefendi,uslu,oyuncu,ipek tüğlü bir kızım.. yeşil gözlü,3 renkliyim(beyaz-siyah-sarı)...sahibim olan cici annem vefat etti..onun varisleri yoktu..şu anda bu kadar soğukta Ankara sitelerde soğuk, güneşsiz bir depoda tutuluyorum..ev bulamazsam beni sokağa atacaklar..evde yaşamaya alışkın olduğumdan orada zaten yaşayamam.... lütfen beni evnize alın..söz eski sahibim kadar severim sizi... çok çok acil...ilgilenenler: 🔒 Üyelere Özel adresine yazabilirler...

çok cici bir kızım..sahibim vefat etti, yeni sahibim olur musun? -
Cok hanımefendi,uslu,oyuncu,ipek tüğlü bir kızım.. yeşil gözlü,3 renkliyim(beyaz-siyah-sarı)...sahibim olan cici annem vefat etti..onun varisleri yoktu..şu anda bu kadar soğukta Ankara sitelerde soğuk, güneşsiz bir depoda tutuluyorum..ev bulamazsam beni sokağa atacaklar..evde yaşamaya alışkın olduğumdan orada zaten yaşayamam.... lütfen beni evnize alın..söz eski sahibim kadar severim sizi... çok çok acil...ilgilenenler: 🔒 Üyelere Özel adresine yazabilirler...

Donmak üzere bulduğum kediciğe ACİL YUVA! -
Dondurucu kar zamanı bulduğum kedi yavrusuna ACİL yuva arıyorum. Diğer kardeşini bir aile sahiplendi.Bu şirin bebeğe de yuva bulmak istiyorum,soğuklar geçince onu tekrar eski yaşamına,sokağa bırakmak çok acı gelecek kardeşine ev bulurken:( Evimde köpek kızım ve kuşum olduğu için kendim de alamıyorum:( Onu tüm kalbiyle sevecek bir aile arıyorum.. Çok cici huylu bir kız,oyun oynamayı çok seviyor:) Şirin mi şirin,çok da laf dinliyor bebeğim..En fazla 1,5 aylık.. Yer;İSTANBUL-Kadıköy kediciğin videosu; 🔒 Üyelere Özel irtibat için tel; Didem Hanım 🔒 Üyelere Özel Ücret alınması söz konusu olamaz!Onu karşılıksız sevecek bir aile tek temennim.

3 AYLIK DİŞİ TEKİR KEDİYE ACİL YUVA ARANIYOR! -
Merhaba, Ben, 3 aylık dişi tekir çocuğumuza yuva arıyorum, bebekken sokakta buldum. Annesi terketmiş, kardeşleri de ölmüştü. Çok zavallı durumdaydı. Benim zaten bir kedim olduğundan dolayı eşim onu eve almak istemiyor. Şu an geçici olarak hayvan sever bir arkadaşımın evinde kalıyor ama annesi rahatsız olduğundan dolayı geri vermek istiyorlar, çok zor durumdayız! Lütfen ona sıcak bir ev verir misiniz, yoksa sokağa bırakmak zorunda kalacaklar!!!! :((( İstanbul olursa sevinirim! ilginiz için şimdiden teşekkürler.. Burcu: 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz erkek iran kedisi yuva arıyor!! -
3 yaşında erkek,kısırlaştırılmış,tuvalet eğitimi var,beyaz,mavi gözlü,sakin ev kedisi. yer:istanbul ilgilenenler benimle iletişime geçebilir.

3 yaşında erkek,kısırlaştırılmış,tuvalet eğitimi var,beyaz,mavi gözlü,sakin ev kedisi. yer:istanbul ilgilenenler benimle iletişime geçebilir.