Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

Babaları Iran olan pofuduk 3 kediciğe ev arıyoruz.İstanbulda -
1,5 aylık biri erkek 3 yavrumuza çok iyi bakabilecek ve sahip çıkabilecek aile arıyoruz.

1,5 aylık biri erkek 3 yavrumuza çok iyi bakabilecek ve sahip çıkabilecek aile arıyoruz.

2 aylık siyah kedi -
İki aylık siyah erkek yavru kediye yuva aranıyor. Kedinin bulunduğu yer İstanbul-Şişli civarında. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bilgi alabilirler.

okuyun lütfennnn -
40 yaşında bi bayanım daha önce bir iran kedim vardı maalesef yaşlandı ve öldü gerçi benim için o herzaman kalbimde şimdi terar iran kedisi istiyorum bakamayan olursa ben talibim izmir bucadayım 🔒 Üyelere Özel burdan cvp yazarsanız sürekli bakıyorum şimdiden tşkler

oyun lütfeennnn -
40 yaşında bi bayanım daha önce bir iran kedim vardı maalesef yaşlandı ve öldü gerçi benim için o herzaman kalbimde şimdi terar iran kedisi istiyorum bakamayan olursa ben talibim izmir bucadayım 🔒 Üyelere Özel burdan cvp yazarsanız sürekli bakıyorum şimdiden tşkler

pamuk sizleri bekliyor -
slm öncelikle bu siteyi aktif hale getiren tüm arkadaşlara sonsuz saygı ve sevgilerimi sunar ve teşekkür ederim.Bizim bir dişi kedimiz var 1 yaşında terbiyeli,oynamayıseven,tuvalet terbiyesi olan ve sağlıklıdır,verme sebebimiz arkadaşımın eşinin hayvanlara olan alerjisinden dolayı,sokağa atamayız yazıktır,günahtır.pamuğumuzla ilgilenenler bana ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel nolu cepten ulaşabilirsiniz.ücretsiz veriyoruz istanbul ikamed etmekteyim,cevaplarınızı bekliyorum ama ararsanız sevinirim,internete fazla takılmam,herşey için teşekkür ederim saygılarımla iyi geceler...!..

pamuk sizleri bekliyor -
slm öncelikle bu siteyi aktif hale getiren tüm arkadaşlara sonsuz saygı ve sevgilerimi sunar ve teşekkür ederim.Bizim bir dişi kedimiz var 1 yaşında terbiyeli,oynamayıseven,tuvalet terbiyesi olan ve sağlıklıdır,verme sebebimiz arkadaşımın eşinin hayvanlara olan alerjisinden dolayı,sokağa atamayız yazıktır,günahtır.pamuğumuzla ilgilenenler bana ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel nolu cepten ulaşabilirsiniz.ücretsiz veriyoruz istanbul ikamed etmekteyim,cevaplarınızı bekliyorum ama ararsanız sevinirim,internete fazla takılmam,herşey için teşekkür ederim saygılarımla iyi geceler...!..

pamuk yuva arıyor -
slm öncelikle bu siteyi aktif hale getiren tüm arkadaşlara sonsuz saygı ve sevgilerimi sunar ve teşekkür ederim.Bizim bir dişi kedimiz var 1 yaşında terbiyeli,oynamayıseven,tuvalet terbiyesi olan ve sağlıklıdır,verme sebebimiz arkadaşımın eşinin hayvanlara olan alerjisinden dolayı,sokağa atamayız yazıktır,günahtır.pamuğumuzla ilgilenenler bana ulaşmak için nolu cepten ulaşabilirsiniz.ücretsiz veriyoruz istanbul ikamed etmekteyim,cevaplarınızı bekliyorum ama ararsanız sevinirim,internete fazla takılmam,herşey için teşekkür ederim saygılarımla iyi geceler...!..

1 aylık tatlı yavruya yuva -
1 aylık tatlı yavrumuza yuva arıyoruz. erkek tuvalet eğitimi var ve temizdir.sağlık ve temizdir. kedi ile beraber kristal kumunu ve mamasını da vericez. herhangi bir ücret talebimiz yoktuk yeter ki sağlıklı bir yuvası olsun. istanbul anadolu yakasında oturmaktayız. irtibat 🔒 Üyelere Özel

1 aylık tatlı yavrumuza yuva arıyoruz. erkek tuvalet eğitimi var ve temizdir.sağlık ve temizdir. kedi ile beraber kristal kumunu ve mamasını da vericez. herhangi bir ücret talebimiz yoktuk yeter ki sağlıklı bir yuvası olsun. istanbul anadolu yakasında oturmaktayız. irtibat 🔒 Üyelere Özel

Sarışın Kedimize Yer Arıyoruz -
8 aylık sarışın kedimiz. Oldukça uysal, ama cana yakın ve çekingen. Bir süre önce güvercinlerin peşinden camdan atladı, fakat kurtardık :D Arka bacağında hafif sekme var, ama gayet sağlıklı. İç ve dış bakımı düzenli yapıldı. Tam bir ev kedisi. Yurt dışına gideceğimiz için emin ellere bırakmak istiyoruz temelli olarak. Maması, tuvaleti, pire bakım ilaçları mevcut. İlgilenenler veya sorusu olanlar mail atabilirler. 🔒 Üyelere Özel

CatDog yatakları 19,90 TL ` ye kargo ve yanındaki hediyeler bedava -
CatDog yatakları kendi imalatımız dükkanımıza bakmadan yatak almayın. 🔒 Üyelere Özel

5 aylık erkek tekir kedime yuva arıyorum -
5 aylık tekir kedime yuva arıyorum. tüm aşıları tam ve kısırlaştırma ameliyatı yapıldı. Dost canlısı, oyuncu ve çok zeki olan kedimle ilgilenenler lütfen bana 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşsın

istanbul kadıkoy goztepe ümraniye üsküdar arası -
ben istanbulda kadıkoy goztepe umranıye uskudar dudullu neresı olursa beyaz yavru kedı arıyorum en az 2 aylık olursa iyi olur tesekkurler

istanbul kadıkoy goztepe ümraniye üsküdar arası -
ben istanbulda kadıkoy goztepe umranıye uskudar dudullu neresı olursa beyaz yavru kedı arıyorum en az 2 aylık olursa iyi olur tesekkurler

YUDUM YUVA ARIYOR(1,5 AYLIK, DİŞİ) -

Fatih camisinin bahçesinin avlusunda aç, bilaç dolaşırken buldum. Son derece sevimli bir yavru. Eve getirirken korkudan tir, tir titriyordu ama karnı doyunca neşesi yerine geldi. Temizlendi, ilaçlandı, sonra kucağımda derin bir uyku çekti. Uyanınca kameraya poz verdi. Dünya tatlısı bir dişi. Oyuncu ve hiç tırnak çıkartmıyor. 1,5 aylık. Tuvaletini nereye yapacağını öğrendi. Şimdilik ıslatılmış kuru mama yiyor. İnşallah çok sevileceği ve ömür boyu bakılacağı bir yuvaya gider. Evimiz İstanbul Fatih’tedir. Ücretsizdir. İrtibat için; Filiz Hanım…..0212 621 65 23 – 🔒 Üyelere Özel

YUDUM YUVA ARIYOR(1,5 AYLIK, DİŞİ) -

Fatih camisinin bahçesinin avlusunda aç, bilaç dolaşırken buldum. Son derece sevimli bir yavru. Eve getirirken korkudan tir, tir titriyordu ama karnı doyunca neşesi yerine geldi. Temizlendi, ilaçlandı, sonra kucağımda derin bir uyku çekti. Uyanınca kameraya poz verdi. Dünya tatlısı bir dişi. Oyuncu ve hiç tırnak çıkartmıyor. 1,5 aylık. Tuvaletini nereye yapacağını öğrendi. Şimdilik ıslatılmış kuru mama yiyor. İnşallah çok sevileceği ve ömür boyu bakılacağı bir yuvaya gider. Evimiz İstanbul Fatih’tedir. Ücretsizdir. İrtibat için; Filiz Hanım…..0212 621 65 23 – 🔒 Üyelere Özel