Güzeller güzeli Çıtır Kızımızdan aniden çıkan sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorundayız. Ve çok üzgünüz. 5.5 ayılık , tüm aşıları yapılmış, son derece sağlıklı ve bi okadarda iyi huylu olan bu güzel kıza evinizi ve kalbinizi açarsanız onu ve bizi çok sevindirirsiniz...
Güzeller güzeli Çıtır Kızımızdan aniden çıkan sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorundayız. Ve çok üzgünüz. 5.5 ayılık , tüm aşıları yapılmış, son derece sağlıklı ve bi okadarda iyi huylu olan bu güzel kıza evinizi ve kalbinizi açarsanız onu ve bizi çok sevindirirsiniz...
1 aylık tek gözü görmeyen tekir kedi yavrusuna yuva arıyorum.3 kardeşin annesine araba çarpmış..sahiplendirmeye çalışıyoruz yavaş yavaş ve öncelik bu tek gözü enfeksiyon sebebiyle görmeyen ancak gözü yerli yerinde duran yavrunun..
🔒 Üyelere Özel
1 aylık tek gözü görmeyen tekir kedi yavrusuna yuva arıyorum.3 kardeşin annesine araba çarpmış..sahiplendirmeye çalışıyoruz yavaş yavaş ve öncelik bu tek gözü enfeksiyon sebebiyle görmeyen ancak gözü yerli yerinde duran yavrunun..
🔒 Üyelere Özel
Merhaba,ben Bidik.Kendime İzmir`de sıcak bir yuva ve güvenilir bir aile arıyorum.Benim yeni ailem olamayacaksanız dahi,arayışımı çevrenize duyurarak yeni aileme kavuşmamda yardımcı olur musunuz lütfen...10 aylık oldum ev ararken...Aşılarım tam,dişiyim,bu ay kısırlaştırma operasyonum var...Birde 3 bacaklıyım,benim için sorun değil ama rahatlıkla haraket ediyorum,ağaca bile çıkıyordum yazın tatilde,profilimde videolarım var,İsterseniz beni görmeyede gelebilirsiniz...
🔒 Üyelere Özel
Onlar 7 aylık iki kardeş. 5 kardeştiler ama diğerleri şimdi yeni evlerinde. Çok oyuncular ve evde büyütüldüler. Evde 12 kedi olduğu için bir odada hapisler. Onları bu odadan kurtarın lütfen. Biri erkek, biri kız. Alacak kişi ömür boyu bakmalı çünkü sokağı hiç bilmiyorlar. İkisi aynı eve giderse hiç yabancılık çekmezler daha güzel olur. Tel 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel Ankara Eryaman
Kartopu 2 yaşlarında erkek kısırlaştırılmış Ankara kedisi. Onu bir hevesle alıp sokağa terketmişlerdi ve üşüyordu. Bir apartmana sığındı ve kovuldu. 4 tane kedim var ve sahiplendirmem gereken de 8 kedi. Onu da acıdım aldım. Çok zor durumdayım çünkü oğlum özürlü ve kedileri istemiyor. Çok uysal bembeyaz, sevgi isteyen bir oğlan o. Ücretsizdir. 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel Ankara Eryaman
3 aylık olan dişi kedi yavruma acil yuva arıyorum.
İç ve dış parazit için iğneleri yapılıp,ilk aşısına(karma 1) başlanmıştır.
Sağlık durumum yüzünden vermek zorunda kalıyorum:(
Ücret alınması söz konusu değildir!Onu sevebilecek ve iyi bakabilecek bir yuva bulmamız tek dileğim.
Kızımızın fotoğrafları için ilgili link:
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
yer:İSTANBUL
irtibat için
Fatih bey
tel:🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.