Ücretsiz Kedi Verenler

ücretsiz erkek iran kedisi yuva arıyor!!
3 yaşında erkek,kısırlaştırılmış,tuvalet eğitimi var,beyaz,mavi gözlü,sakin ev kedisi. yer:istanbul ilgilenenler benimle iletişime geçebilir.

Kedinizle ilgileniyoruz... Bi maille fotosunu atabilirseniz mutlu oluruz. Ayrıca 2 adet iran kedisi sahibiyiz. İçiniz rahat olsun die bu bilgiyi veriyorum =) 🔒 Üyelere Özel

iran kedisi beslemek istiyorum eğer birine vermediyseniz çok sevinirim.

kedinizle ilgileniyorum,tüm aşılarını düzenli yaptırabilir ve gerekli vakti kesinlikle ayırabilirim.daha önce de birçok evcil besledim.İstanbul/üsküdarda oturuyorum,eğer geç kalmamışsam hemen gelip 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirsiniz.

merhaba kedinizi sahiplenmek isterim gönülden bakarım mail adresim 🔒 Üyelere Özel

slm istanbul pendikte oturyorum öğretmenim evimde suan 8 aylık bir iran pisim var hm ona hemde bizlere arkadas bitane daha sahiplenmek istiyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ulasabilirisiniz

mrb.kedi verildimi,duruyormu? eğer hala sizdeyse ilgilenebilirim...

Benim 6 yasındaki dunya güzeli kızıma maalesef annem el koydu ve bana vermıyor. Bende kediye cok alıskınım royal canın ıle beslıyorum tarak sepet tuvalet kulak temızleme cubugu kuru şampuanı yanı bır kedi için ne lazımsa her bıseyimiz var. istanbuldayım sevgımı verecegım bır kediş arıyorum. Hayalim hep beyaz renkli kedimin olması idi. 🔒 Üyelere Özel dan görüşelim lütfen(🔒 Üyelere Özel)

Yanıtlamak için giriş yapın