Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

1ayLIK ankara kedileri yavruları İÇİN YUVA ARANIYOR. -
MERHABA,1ay civarında ankara kedileri yavruları için yuva aranıyor.veteriner kontrolleri yapılmıştır.sahiplenmek isteyenler telefon numarasıyla temasa geçebilirler.teşekkürler. İLETİŞİM= VETERİNER HÜLYA HANIM 🔒 Üyelere Özel TEŞEKKÜRLER. İSTANBUL.

MERHABA,1ay civarında ankara kedileri yavruları için yuva aranıyor.veteriner kontrolleri yapılmıştır.sahiplenmek isteyenler telefon numarasıyla temasa geçebilirler.teşekkürler. İLETİŞİM= VETERİNER HÜLYA HANIM 🔒 Üyelere Özel TEŞEKKÜRLER. İSTANBUL.

Ankara kırma-İZMİR -
Çok sevgili, evimin biriciği kartopu gibi kızımı yeni gelen bebeğim yüzünden veriyorum. Dişi, 2 yaşında, tüm aşıları tam. Tuvalet eğitimi tam. RESMİNİ GÖRMEK İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel ilan no:7289 İRTİBAT: 🔒 Üyelere Özel

Ankara kırma-İZMİR -
Çok sevgili, evimin biriciği kartopu gibi kızımı yeni gelen bebeğim yüzünden veriyorum. Dişi, 2 yaşında, tüm aşıları tam. Tuvalet eğitimi tam. RESMİNİ GÖRMEK İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel ilan no:7289 İRTİBAT: 🔒 Üyelere Özel

Ankara kırma-İZMİR -

Ankara kırma-İZMİR -

1AYLIK BEBEK KEDİLER YUVA BEKLİYOR. -
MERHABA,1AYLIK YAVRU KEDİLER YUVA BEKLİYORLAR.VETERİNER KONTROLLERİ YAPILMIŞTIR.ÇOK GÜZELLER.POFUDUKLAR. İLETİŞİM= 🔒 Üyelere Özel

1AYLIK BEBEK KEDİLER YUVA BEKLİYOR. -
MERHABA,1AYLIK YAVRU KEDİLER YUVA BEKLİYORLAR.VETERİNER KONTROLLERİ YAPILMIŞTIR.ÇOK GÜZELLER.POFUDUKLAR. İLETİŞİM= 🔒 Üyelere Özel

TEKİR KEDİCİK EV ARIYOR. -
MERHABA,TEKİR KEDİCİK,2YAŞINDA ACİL YUVA BEKLİYOR.SAHİPLENMEK İSTEYENLER İLETİŞİM NO.SUNU ARAYABİLİRLER.TÜM TEDAVİLERİ VE VETERİNER KONTROLLERİ YAPILMIŞTIR.ACİLDİR.LÜTFEN SADECE İLETİŞİM BİLGİSİYLE TEMASA GEÇİNİZ.TEŞEKKÜRLER. İLETİŞİM= 🔒 Üyelere Özel

pamuk yeni ailesini beklemekte..... -
slm öncelikle bu siteyi aktif hale getiren tüm arkadaşlara sonsuz saygı ve sevgilerimi sunar ve teşekkür ederim.Bizim bir dişi kedimiz var 1 yaşında terbiyeli,oynamayıseven,tuvalet terbiyesi olan ve sağlıklıdır,verme sebebimiz arkadaşımın eşinin hayvanlara olan alerjisinden dolayı,sokağa atamayız yazıktır,günahtır.pamuğumuzla ilgilenenler bana ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel nolu cepten ulaşabilirsiniz.ücretsiz veriyoruz istanbul ikamed etmekteyim,cevaplarınızı bekliyorum ama ararsanız sevinirim,internete fazla takılmam,herşey için teşekkür ederim saygılarımla iyi geceler...!..

Resimli 1-2 yaşında dişi kedi (İstanbul) -

Merhaba, Bu resimdeki uysal kediciği de Mecidiyeköy`de zor durumdayken buldum. Karşıdan karşıya geçmek isterken arka ayağının bilinçsizce sallandığını görünce hemen alıp veterinere götürdüm. Çekilen filmde ayağının femurdan kırık olduğu görüldü ve hemen ameliyata alınıp pin takıldı. Şu an sağlığı çok iyi. 10 güne kadar klinikten taburcu olacak. Bu şekilde sokakta yaşaması onun için sağlıklı olmayacak. Ona bir şans verip sıcak yuvanıza almak istermisiniz?

Resimli 2 yaşında Erkek Kedi (İstanbul) -

Resimdeki sevimli Erkek kediyi bundan 15 gün önce SirkeciHocapaşa`da buldum. Bulduğumda bütün sırtı yaralar ve delikler içerisindeydi. Öyleki bazı yerlerinde organları görünüyordu. Hemen kutuya koyduğum gibi veterinere götürdüm. Veterinerimin söylediği üzre kedi köpek tarafından ısırılıp yaralanmış :(( Diş izleri hala üzerinde duruyordu. Sağolsunlar operasyonla her yerini diktiler. Defalarca aşıya gidip geldi. Şu an sağlığı çok iyi ve sahiplenilecek konuma geldi. Çok sevimli ve bir o kadar da uysal. Bunca badireden sonra sokağa gitmesi çok zor. O bir kez korktu çünkü. Ona bir şans vermek istermisiniz?

Şu an sağlığı süper. Sırtındaki dikişler de düşmeye başladı bile. Bu resimler Ameliyatın ertesinde çekildi.

Resimli 2 yaşında Erkek Kedi (İstanbul) -

Resimdeki sevimli Erkek kediyi bundan 15 gün önce SirkeciHocapaşa`da buldum. Bulduğumda bütün sırtı yaralar ve delikler içerisindeydi. Öyleki bazı yerlerinde organları görünüyordu. Hemen kutuya koyduğum gibi veterinere götürdüm. Veterinerimin söylediği üzre kedi köpek tarafından ısırılıp yaralanmış :(( Diş izleri hala üzerinde duruyordu. Sağolsunlar operasyonla her yerini diktiler. Defalarca aşıya gidip geldi. Şu an sağlığı çok iyi ve sahiplenilecek konuma geldi. Çok sevimli ve bir o kadar da uysal. Bunca badireden sonra sokağa gitmesi çok zor. O bir kez korktu çünkü. Ona bir şans vermek istermisiniz?

Şu an sağlığı süper. Sırtındaki dikişler de düşmeye başladı bile. Bu resimler Ameliyatın ertesinde çekildi.

Resimli 1.5 aylık erkek PAMUK kedi (İstanbul) -

Tüm hayvanseverlere merhaba,

Aşağıda resmi bulunan kediciği geçen hafta mecidiyeköy viyadüğünün altında tam da ayağın dibinde uyurken buldum ve arabayı yol ortasında durdurup aldım. Şu an taşıma çantasında ve evin ön balkonunda. Evimizin kedisi hırçın olduğundan dışarı salamıyoruz. Yaklaşık 1.5 aylık, uysal ve son derece sevimli bir kedicik. Sahiplenmek isteyenler benimle bağlantıya geçebilirler. En fazla 1 hafta daha tutabilirim çünkü kutuda sıkılmış durumda.

Ben bu miniğe bir şans verdim. Sİz de ona hayatının geri kalan kısmını mutlu yaşaması için bir şans verirmisiniz???

İşte kediciğimiz

1 AYLIK YAVRULAR YUVA ARIYOR -
4 KEDİMİZ BİR HAFTA İÇİNDE DOĞUM YAPTI 15 YAVRUDAN 8 İ YUVA BULDU SİZDE BİR YAVRUYA SICAK BİR YUVA OLLMAK İSTERSENİZ 🔒 Üyelere Özel dan görüşelim

ankara kedisi -
2 yaşında kısırlaştırılmıs erkek ankara kedime yuva arıyorum [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

ankara kedisi -
2 yaşında kısırlaştırılmıs erkek ankara kedime yuva arıyorum [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

ankara kedisi -

3kardeş,yavru kedi yuva arıyor/panda desenli/ist -
merhaba,3kardeş panda desenli yavru kedi yuva arıyor.4-5ay civarındalar,iç ve dış parazit tedavileri yapılmıştır.çok çok acil yuva bekliyorlar.sahiplenmek isteyenler aşağıdaki telefonu arayabilirler.istanbul. İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel