Ücretsiz Kedi Verenler
Merhaba, Bu resimdeki uysal kediciği de Mecidiyeköy`de zor durumdayken buldum. Karşıdan karşıya geçmek isterken arka ayağının bilinçsizce sallandığını görünce hemen alıp veterinere götürdüm. Çekilen filmde ayağının femurdan kırık olduğu görüldü ve hemen ameliyata alınıp pin takıldı. Şu an sağlığı çok iyi. 10 güne kadar klinikten taburcu olacak. Bu şekilde sokakta yaşaması onun için sağlıklı olmayacak. Ona bir şans verip sıcak yuvanıza almak istermisiniz?
Resimdeki sevimli Erkek kediyi bundan 15 gün önce SirkeciHocapaşa`da buldum. Bulduğumda bütün sırtı yaralar ve delikler içerisindeydi. Öyleki bazı yerlerinde organları görünüyordu. Hemen kutuya koyduğum gibi veterinere götürdüm. Veterinerimin söylediği üzre kedi köpek tarafından ısırılıp yaralanmış :(( Diş izleri hala üzerinde duruyordu. Sağolsunlar operasyonla her yerini diktiler. Defalarca aşıya gidip geldi. Şu an sağlığı çok iyi ve sahiplenilecek konuma geldi. Çok sevimli ve bir o kadar da uysal. Bunca badireden sonra sokağa gitmesi çok zor. O bir kez korktu çünkü. Ona bir şans vermek istermisiniz?
Şu an sağlığı süper. Sırtındaki dikişler de düşmeye başladı bile. Bu resimler Ameliyatın ertesinde çekildi.
Resimdeki sevimli Erkek kediyi bundan 15 gün önce SirkeciHocapaşa`da buldum. Bulduğumda bütün sırtı yaralar ve delikler içerisindeydi. Öyleki bazı yerlerinde organları görünüyordu. Hemen kutuya koyduğum gibi veterinere götürdüm. Veterinerimin söylediği üzre kedi köpek tarafından ısırılıp yaralanmış :(( Diş izleri hala üzerinde duruyordu. Sağolsunlar operasyonla her yerini diktiler. Defalarca aşıya gidip geldi. Şu an sağlığı çok iyi ve sahiplenilecek konuma geldi. Çok sevimli ve bir o kadar da uysal. Bunca badireden sonra sokağa gitmesi çok zor. O bir kez korktu çünkü. Ona bir şans vermek istermisiniz?
Şu an sağlığı süper. Sırtındaki dikişler de düşmeye başladı bile. Bu resimler Ameliyatın ertesinde çekildi.
Tüm hayvanseverlere merhaba,
Aşağıda resmi bulunan kediciği geçen hafta mecidiyeköy viyadüğünün altında tam da ayağın dibinde uyurken buldum ve arabayı yol ortasında durdurup aldım. Şu an taşıma çantasında ve evin ön balkonunda. Evimizin kedisi hırçın olduğundan dışarı salamıyoruz. Yaklaşık 1.5 aylık, uysal ve son derece sevimli bir kedicik. Sahiplenmek isteyenler benimle bağlantıya geçebilirler. En fazla 1 hafta daha tutabilirim çünkü kutuda sıkılmış durumda.
Ben bu miniğe bir şans verdim. Sİz de ona hayatının geri kalan kısmını mutlu yaşaması için bir şans verirmisiniz???
İşte kediciğimiz