Kuş Forumları

Papağanlar

papağan arıyorum -
selam arkadaşlar konuşabilen papağan almayı düşünüyorum ücret konusunda sorun olmas ilgilene arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir

arkadaşlar şuan pc de olan varsa lütfen yardım -
şuanda sultan papağanmı BONCUK u kafesten çıkardım ona nası yaklaşmalıyım lütfen yardımcı olun hayvanı ürkütmeden alıştırmak istiyorum

şuanda sultan papağanmı BONCUK u kafesten çıkardım ona nası yaklaşmalıyım lütfen yardımcı olun hayvanı ürkütmeden alıştırmak istiyorum

genç pırıl pırıl jako -
genç pırıl pırıl jako orjınal sıfır prınc kafesıyle bırlıkte400 ytl ye verıyorum ılgelenenler 🔒 Üyelere Özel

genç pırıl pırıl jako -
genç pırıl pırıl jako orjınal sıfır prınc kafesıyle bırlıkte400 ytl ye verıyorum ılgelenenler 🔒 Üyelere Özel

genç pırıl pırıl jako -

genç pırıl pırıl jako -

genç pırıl pırıl jako -

genç pırıl pırıl jako -

arkadaşlar lütfen yardım -
merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce 2 muhabbet kuşu 3 gün öncede sultan papağanı aldım ve kuşlar hakkında hiçbir bilgim yok çeşitli konularda bana yardımcı olursanız sevinirim bana ulaşabileceğiniz 🔒 Üyelere Özel msn adresim

merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce 2 muhabbet kuşu 3 gün öncede sultan papağanı aldım ve kuşlar hakkında hiçbir bilgim yok çeşitli konularda bana yardımcı olursanız sevinirim bana ulaşabileceğiniz 🔒 Üyelere Özel msn adresim

CENNET PAPAHANI -
CENNET PAPAHANI ORJİNAL DAMIZLIK CENNET PAPAHANLARI İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ. Ilgili : Caner Dal Tel : 🔒 Üyelere Özel E-posta : 🔒 Üyelere Özel

CENNET PAPAHANI -
CENNET PAPAHANI ORJİNAL DAMIZLIK CENNET PAPAHANLARI İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ. Ilgili : Caner Dal Tel : 🔒 Üyelere Özel E-posta : 🔒 Üyelere Özel

ORJİNAL ÖTÜMLÜ KANARYALAR -
ORJİNAL ÖTÜMLÜ KANARYALAR SAHİBİNDEN SATILIK DAMIZLIK ÖTÜMLÜ KANARYALAR İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ. TAKASTA YAPILIR Ilgili : Ercan Tel : 0212 243 64 20 -🔒 Üyelere Özel E-posta : 🔒 Üyelere Özel

- Jako yavru 250 ytl ye vericem -
- Jako yavru 250 ytl ye vericem elimde yavru jako Papağanı var isterseniz verebilirim ayrıntılar İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ. Ilgili : Caner Dal Tel : 0212 243 64 20 - 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN ÇEŞİTLERİ GÖREBİLİRSİNİZ.

çiftleştirmek için kız jako aranıyor!!!! -
8 yaşlarında iyi huylu,kırmızı kuyruklu jako arıyorum çiftleştirmek için. ilgilenenler mutlaka arasın. cep:🔒 Üyelere Özel murat mesum

çiftleştirmek için kız jako aranıyor!!!! -
8 yaşlarında iyi huylu,kırmızı kuyruklu jako arıyorum çiftleştirmek için. ilgilenenler mutlaka arasın. cep:🔒 Üyelere Özel murat mesum

İYİ BAYRAMLAR DİLERİM. -
Hepsievcil dostlarının bayramını en içten dileklerimle kutlar,sağlıklı,mutlu,huzurlu günler geçirmenizi dilerim.HEPİNİZE BOL EVCİLLİ BAYRAMLAR