Kuş Forumları

Papağanlar

sultan aşırı derecede tüy döküyor ve titriyor lütfen yardım edin. -
arkadaşlar sultan papağanın alalı 4 ay falan oldu sultan aşırı derecede tüy dökmeye başladı devamlı olarak kaşınıyor ve gagasınla destek alarak tırmanıyor kafese bide titriyor devamlı ve tüylerin kabartıyor yardımlarınız için teşekkürler . 🔒 Üyelere Özel

KONUŞAN ÇOK GÜZEL SAĞLIKLI JAKO PAPAĞAN -
sahibinden konuşan sağlıklı stressiz görünümü iri ve güzel kırmızı kuyruk congo papağan üstü açlılan yeni ferplast kafesi ile beraber bakabileceklere satılıktır İSTANBUL 🔒 Üyelere Özel

sahibinden konuşan sağlıklı stressiz görünümü iri ve güzel kırmızı kuyruk congo papağan üstü açlılan yeni ferplast kafesi ile beraber bakabileceklere satılıktır İSTANBUL 🔒 Üyelere Özel

DİKKAT DOLANDIRILMAYIN -
BÜTÜN HAYVANSEVER ARKADAŞLAR KENDİSİNİ AYDIN İLİ KARACASU İLÇESİNDE OTURDUĞUNU İSMİNİN RECEP OLDUĞUNU SÖYLEYEN KİŞİDEN KUŞ ALIŞVERİŞİ İÇİN GÖRÜŞTÜM 🔒 Üyelere Özel CEP TELEFONUNA 120YTL KARŞILIĞI KONTOR YÜKLER İSEM BANA KUŞLARI GÖNDERECEĞİNİ SÖYLEDİ VE KUŞLARI GÖNDERMEDİ KISACA BENİ DOLANDIRDI. BU KİŞİ İLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN DOLANDIRICIDIR. BEN GEREKLİ MAKAMLARA BAŞVURDUM ARTIK KENDİSİ ADALETE HESAP VERECEK.

DİKKAT DOLANDIRILMAYIN -
BÜTÜN HAYVANSEVER ARKADAŞLAR KENDİSİNİ AYDIN İLİ KARACASU İLÇESİNDE OTURDUĞUNU İSMİNİN RECEP OLDUĞUNU SÖYLEYEN KİŞİDEN KUŞ ALIŞVERİŞİ İÇİN GÖRÜŞTÜM 🔒 Üyelere Özel CEP TELEFONUNA 120YTL KARŞILIĞI KONTOR YÜKLER İSEM BANA KUŞLARI GÖNDERECEĞİNİ SÖYLEDİ VE KUŞLARI GÖNDERMEDİ KISACA BENİ DOLANDIRDI. BU KİŞİ İLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN DOLANDIRICIDIR. BEN GEREKLİ MAKAMLARA BAŞVURDUM ARTIK KENDİSİ ADALETE HESAP VERECEK.

DİKKAT DOLANDIRILMAYIN -

kırmızı kuyruk jako -
kırmızı kuyruk jako ısteyen varsa benı arasın irtibat için 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulasabılırsınız.saygılar

kırmızı kuyruk jako -
kırmızı kuyruk jako ısteyen varsa benı arasın irtibat için 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan ulasabılırsınız.saygılar

üreticiler arasın toptan alıcıyım -
sürekli çalışmak kaydıyla arayın görüşelim tel 🔒 Üyelere Özel

üreticiler arasın toptan alıcıyım -
sürekli çalışmak kaydıyla arayın görüşelim tel 🔒 Üyelere Özel

Mayna - (Beo) Satılık -
Sonderece sağlıklı bir kuş insana alışkın ve konuşuyor ilgilenenlere 750 dolar . tel 212 8638752 mail:🔒 Üyelere Özel

yetenekli papagan arıyorum. -
gerçekten yardımcı olacakların 04167255524 numaradan ulaşmaları kafi.

yetenekli papagan arıyorum -
konusan ve genç olup biraz da iri olan papaganlardan istiyorum.bulursam hemen alacagım.acil arıyorum. ilgilenenler ve ya elinde olanlar bana acil ulaşsın. şehir önemli degil. otobuse verebilirler.ödemeyide banka üzerinden yapabiliriz.

yetenekli papagan arıyorum -
konusan ve genç olup biraz da iri olan papaganlardan istiyorum.bulursam hemen alacagım.acil arıyorum. ilgilenenler ve ya elinde olanlar bana acil ulaşsın. şehir önemli degil. otobuse verebilirler.ödemeyide banka üzerinden yapabiliriz.

İNSAN OLDUĞUMUZ İÇİN YARDIM!.. -

Selam Hayvansever Dostlarım;

30 SANİYENİZİ AYIRIN BUGÜN BİR İNSANI ÖLMEKTEN KURTARIN!!!

🔒 Üyelere Özel

Sevgiler.

jako papağan kafesi arıyorum -
jako papağanıma uygun fiyat kullanışlı kafes arıyotum ödeme nakittir 🔒 Üyelere Özel

jako papağanıma uygun fiyat kullanışlı kafes arıyotum ödeme nakittir 🔒 Üyelere Özel

papağan arıyorum -
selam arkadaşlar konuşabilen papağan almayı düşünüyorum ücret konusunda sorun olmas ilgilene arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir