Kuş Forumları

Papağanlar

🔒 Üyelere Özel'a ne oldu, parayi bosa mi verdim -
Merhaba, Birisi beni 🔒 Üyelere Özel''un akıbeti hakkında bilgilendirebilir mi? Oranın marketine yem siparişi yapıp 20 YTL yi ilgili hesaba yatırdım. Neredeyse 3 hafta geçti ne yem geldi ne de birçok kez attığım uyarı e-maillerine cevap... Bu kadar da olmaz ki

🔒 Üyelere Özel'a ne oldu, parayi bosa mi verdim -
Merhaba, Birisi beni 🔒 Üyelere Özel''un akıbeti hakkında bilgilendirebilir mi? Oranın marketine yem siparişi yapıp 20 YTL yi ilgili hesaba yatırdım. Neredeyse 3 hafta geçti ne yem geldi ne de birçok kez attığım uyarı e-maillerine cevap... Bu kadar da olmaz ki

Konuşan cennet papağanı olan var mı? -
Arkadaşlar 8-10 aylık olduğunu düşündüğüm satın aldığım yerdeki satıcının öylediği kadarı ile ;bir cennet papağanım var.Bunu muhabbet kuşu takdikleri ile elime alıştırmaya çalışıyorum evcilleşiyor ve çok şeker ama konuşup konuşmayacağı hakkında bilgim yok çok fazla da duymadım konuşan c.papağanı olan arkadaş varsa fikirlerini ve görüşlerini bilmek isterim.Tşkler..

Jako Arıyorum 250YTL -
Bir yaşcivarı İzmirden yada bir gün gidiş dönüş mesafeli yerden jako arıyorum. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden yada 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirler.

Jako Arıyorum 250YTL -
Bir yaşcivarı İzmirden yada bir gün gidiş dönüş mesafeli yerden jako arıyorum. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden yada 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirler.

Jako Arıyorum 250YTL -

slm -
selam arkadaşlar bende bi sutan papağanı var onun dişi ve ya erkek oldugunu nasıl anlarız

slm -
selam arkadaşlar bende bi sutan papağanı var onun dişi ve ya erkek oldugunu nasıl anlarız

slm -

slm -

slm -

slm -

slm -

lori ve cacadu cinsi papağan arıyorum -
lori ve cacadu cinsi papağan arıyorum.satmak isteyenler için email adresim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

JAKO PAPAĞAN ARIYORUM -
EVCİL STRESSİZ JAKO PAPAĞAN ARIYORUM 🔒 Üyelere Özel

AMAZON PAPAĞANI -
SAHİBİ BULUNDUĞUM AMAZON PAPAĞANIMI SATIYORUM YER İSTANBUL 🔒 Üyelere Özel FİAT 400YTL ARZU EDENLERE RESİMLERİNİ GÖNDERİRİM

AMAZON PAPAĞANI -
SAHİBİ BULUNDUĞUM AMAZON PAPAĞANIMI SATIYORUM YER İSTANBUL 🔒 Üyelere Özel FİAT 400YTL ARZU EDENLERE RESİMLERİNİ GÖNDERİRİM

AMAZON PAPAĞANI -

AMAZON PAPAĞANI -

alıskın jako -
kendını sevdıren hırlaması ve bagırması kesınlıkle olmayan kırmızı kuyruk jako satılıktır.cok evcıldır.500 ytl