Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

arkadaşlar lütfen yardım

merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce 2 muhabbet kuşu 3 gün öncede sultan papağanı aldım ve kuşlar hakkında hiçbir bilgim yok çeşitli konularda bana yardımcı olursanız sevinirim bana ulaşabileceğiniz [email protected] msn adresim

img

brigtboy

19 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bi kere sultan papağanı almakla çok iyi yapmışsın. çok kolay evcilleşiyor. benim de var. ben kendi deneyimlerimi anlatıyım sen bunları kendine uyarla. ilk bir haftada elime alıştı. ondan sonra ben arada bir kafesten çıkarmaya başladım. kafesin kapısını açık tutunca girip kendisi yemini yiyor sonra geri çıkıyor. eğer yanına gelmezse çekirdek ye. valla ben öyle yapınca hemen geliyor ve resmen benimle yarışıyor, öyleki bana yedirmiyor. kafesini sık sık temizle. ambalajlı yem almaya dikkat et. ama mümkünse paketinin içi görünenleri tercih et çünkü eve gelip de paketi açınca içinde irili ufaklı ölü yada diri bir sürü böcekle karşılaşabilirsin. benim başıma geldi hemde piyasa da bilinen en iyi markalardan biriydi ve son kullanma tarihi de geçmemişti. ilgiyi alakayı seven bi kuştur sana alıştımı peşinden ayrılmaz. arada çığlık atar gibi bağırır. şu an aklıma gelenler bunlar umarım faydası dokunur. sevgiler...

img

mercimekk

20 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler arkadaşım şuan pc deysen bana biraz yardım et şuanda papağanı salmış durumdayım hayvan kaçıyo benden pc de olan tecrübeli arkadaşlar varsa bana yardım etsin lütfen

img

brigtboy

19 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ