Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

TePeLi MuHaBeT KuSlaRı GeLdİ.. -

---İLETİŞİM---

---İLETİŞİM---

---İLETİŞİM---

---İLETİŞİM---

üretici kardeşlerim bi baksın -
arkadaşlar bir tane dişi kuş almak istiyorum satmak isteyenler benimle alptı🔒 Üyelere Özel de irtabata geçebilir normal evde üretim olmasını istiyorum yabani olmasın

fransız tüy dökümü nedir -
nasıl bir hastalıktır

nasıl bir hastalıktır

nasıl bir hastalıktır

Bir sorum olucak??? -
benim 1çift kuşum vardı.habire birbirlerini kaşıyıp duruyolardı ama erkek olna daha en fazla 3 aylıktı,dişi olan 6aylık.erkek olan öldü.dişi olan şimdi aynaya bakıp aynadakini başka kuş sanıp kaşımaya çalışıyo.ama erkek kuşum öldükten sonra dişi kuş dışkı yaparken hep tüylerine yapışıyor ve düşmesi zor oluyor.bazıları düşüyo ama kafesin altında hep tüy dolu sebebini sölermisinizz neden dışkılar yapışır yada tüy dökerler???

Ankaradan cihikledle takaslanır muhabbetler arıyorum -
satış boyu cihikled leri toptan 1.00 tl den veriyorum ayrıca muhabbet le de takas düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar.03122721010 ve GSM:🔒 Üyelere Özelden ulaşabilirler.

Ankaradan yavru ve eke muhabbet arıyorum -
Ankaradan yavru ve eke muhabbet arıyorum toptan ve sürekli alış veriş yapacagım arkadaşlar yeni yem yiyebilen yavrular 13,00 den ve damızlıklar degerlendirilir.iletişim için:03122721010.GSM🔒 Üyelere Özel.teşekkürler.

60-100 çift YAVRU KUŞ ALINACAK -
MERHABA ARKADAŞLAR BEN BURSA DAN HASAN 10 AY DAN BERİ KARDEŞİMLE BİRLİKTE YENİ ÜRETİM YAPMAYA BAŞLADIK ELİMİZDE 15 ÇİFT YAVRU VEREN YERLİ KUŞUMUZ VAR.HEDEFİMİZ BU SAYIYI 100 YAVRU VEREN ÇİFT OLARAK BELİRLEDİK.BU YÜZDEN 5-6-7 AYLIK YERLİ YAVRU KUŞLAR ALACAĞIZ.KÜÇÜK IRK KUŞLARI BESLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ ORTA VE İRİ KUŞLARINIZIN TOPTAN FİYAT TEKLİFLERİNİ BEKLİYORUZ. msn:🔒 Üyelere Özel TEL:hasan 🔒 Üyelere Özel hakan 🔒 Üyelere Özel

60-100 çift YAVRU KUŞ ALINACAK -
MERHABA ARKADAŞLAR BEN BURSA DAN HASAN 10 AY DAN BERİ KARDEŞİMLE BİRLİKTE YENİ ÜRETİM YAPMAYA BAŞLADIK ELİMİZDE 15 ÇİFT YAVRU VEREN YERLİ KUŞUMUZ VAR.HEDEFİMİZ BU SAYIYI 100 YAVRU VEREN ÇİFT OLARAK BELİRLEDİK.BU YÜZDEN 5-6-7 AYLIK YERLİ YAVRU KUŞLAR ALACAĞIZ.KÜÇÜK IRK KUŞLARI BESLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ ORTA VE İRİ KUŞLARINIZIN TOPTAN FİYAT TEKLİFLERİNİ BEKLİYORUZ. msn:🔒 Üyelere Özel TEL:hasan 🔒 Üyelere Özel hakan 🔒 Üyelere Özel

selam arkadaslar yardım -
selam arkadaslar benim eşli muhabbet kuşum vardı kuşlarım 10 aylıktı hiç yavru almadan yumurtlamadan melasef dişi kuşum hastalandı öldü erkek kuşum tek kalınca yeni dişi kuş aldım yanına yeni aldığım dişi kuşum 7 aylık ve erkeğin yanına koydum hiç kavga etmediler yanyana aynı tünekte duruyorlar ama hiç birbirlerin ağzından yemyemiyorlar nasıl eş tutturrum ve nezaman yuvalığı takıyım alalı üç gün oluyor nezaman yumurtlalar selammmm

Üretimde verim için Salmamı yoksa Kafesmi? -
Arkadaşlar Üretim için hangi yöntemi kullanmalıyım? Herkesin farklı fikirleri var saygı duyuyorum ama ben hala karar veremedim.En mantıklı ve verimli olan hangisidir.Sıkıntıları nelerdir iyi yanları nelerdir bilmek istiyorum.Saygılarımla cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar Üretim için hangi yöntemi kullanmalıyım? Herkesin farklı fikirleri var saygı duyuyorum ama ben hala karar veremedim.En mantıklı ve verimli olan hangisidir.Sıkıntıları nelerdir iyi yanları nelerdir bilmek istiyorum.Saygılarımla cevaplarınızı bekliyorum.