Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

jumbo muhabbet yavruları -
arkadaslar jumbo muhabbet yavrusuna ıhtıyacı olanlar ırtıbata gecsın kuşlar bana aıt degıl ama bakıyorum kı ıyı cıns orjınal kuş beslemek ısteyen arkadaslara sadece yardım amacındayım istanbuldan fatıh sarısoy arkadasımızda cok kalıtelı kuşlar var.bende ıstanbuldayım burdan msj atabılırsınız yada man ekleyebılırsınız 🔒 Üyelere Özel bu benımmsn 🔒 Üyelere Özel buda fatıh beyın telefonu

satılık çift muhabbetler -
daha önce yavru aldığım muhabbet kuşları satılıktır kafes yuvalık herşey dahil 100lira izmir 🔒 Üyelere Özel

kuslarım -
slm benim çift olan kusum neden dişisine yem vermiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim...

kuslarım -
slm bir sorum daha olacak çift olan kusum dişisine yem vermiyor neden olabilir. _?

kusum hasta -
slm arkadaslar ben yeni uyeyim 1 çift m.kusum ve 1 tekdişim var oda sıcaklığı 10 c üstunde olmasına ragmen kusum hasta oldu bu 2 haftadır avi-vit kullanıyorum hala iyleşmedi ne yapabilirim bunun dısında birde diğer kuslarıma bir hastalık bulastırma ihtimali varmı ve kusların bulundugu oda en az kaç derece olması lazım yardımcı olursanız sevinrim herkese simdiden tesekkurler...

anaçlarımı satıyorum -
slm arkadaşlar salma kafesimde yaklaşık 8 aydan beri muhabbet yetiştiriyorum.yavru olarak aldığım kuşların hepsi yetişti,ergenleşti,tam verim alma zamanım fakat masrafım arttığı için kuşlarımdan bazılarını satacağım,kendime sadece 3 çift ayırıyorum.satılacak olan 7 çift kuşum var nisan ayı sonuna kadar kuşlarımı satacağım,fiyatı sizler belirleyin arkadaşlar,dükkan kirası bayağı zorladı beni çünki.

SATILIK YAVRU MUHABETLER -
İSTANBUL AVCILARDA YUVADAN YENI AYRILMA YERLI MUHABBET YAVRULARI 25 YTL resul IŞIK 🔒 Üyelere Özel

2 çift muhabbet buca/izmir -
2 çift muhabbetim bir çiftin altında 2 yumurtası var (ilk yumurtayı 3gün önce yaptı)biri sarı ve mavi parçalı diğeri yeşil ve mavi çift. yaklaşık 14-15 aylık.... ederi 100 kaat isteyene çifthaneside hediyesi 🔒 Üyelere Özel

SATILIK MUHABBET ÇİFTİ -
7 AYLIK BİR ÇİFT MUHABBET KUŞU VE MERGEN MARKA KAFESİ SATILIKTIR FİYAT TOPLAM 70TL DİR.ERKEK AÇIK MAVİ DİŞİ MAVİ RENKLİDİR, YER İSTANBUL ÜSTBOSTANCI TEL 🔒 Üyelere Özel

Yumurtalar kırıldı:((kuşum ne zaman tekrardan yumurtlar -
Kuşum yumurtaların çıkmasına son beş gün kala yumurtalarını kırdı embriyo oluşmuştu :(( nasıl kahroldum nasıl üzüldüm offffffff offff hm ama 3 gün yuvalığı çıkardım sonra dayanamadım tekrar taktım şimdik 1 haftadır yuva duruyor. Size birşey sormak istiyorum, ben bu kuşları alırken zaten yumurtluyordu o nedenle dişiyi hiç göremedim kuşumun boynuğudevamlı bükük acaba üzüntüdenmi öyle yoksa bi kırığı mı var acaba?? ne zaman kuşum tekrar yumurtlar??

Yumurtalar kırıldı:((kuşum ne zaman tekrardan yumurtlar -
Kuşum yumurtaların çıkmasına son beş gün kala yumurtalarını kırdı embriyo oluşmuştu :(( nasıl kahroldum nasıl üzüldüm offffffff offff hm ama 3 gün yuvalığı çıkardım sonra dayanamadım tekrar taktım şimdik 1 haftadır yuva duruyor. Size birşey sormak istiyorum, ben bu kuşları alırken zaten yumurtluyordu o nedenle dişiyi hiç göremedim kuşumun boynuğudevamlı bükük acaba üzüntüdenmi öyle yoksa bi kırığı mı var acaba?? ne zaman kuşum tekrar yumurtlar??

güncel -
güncel

güncel -
güncel

Kuş fiyatları ne kadar yavru-olgun -
Arkadaşlar Denizli-İzmir-İstanbul dakki kuş fiyatları ne kadar? 4_Aylık yavrular ve 1 yaşına kadarki olgun muhabbet kuşlarının fiyatları ne duurumda? Toptan alımı sormuyorum tek alım fiyatlarını öğrenmek istiyorum.

Kuş fiyatları ne kadar yavru-olgun -
Arkadaşlar Denizli-İzmir-İstanbul dakki kuş fiyatları ne kadar? 4_Aylık yavrular ve 1 yaşına kadarki olgun muhabbet kuşlarının fiyatları ne duurumda? Toptan alımı sormuyorum tek alım fiyatlarını öğrenmek istiyorum.

çift muhabbet arıyorum -
sansunda ikamet ediyorum ilk etapta 100 çift muhabbet kuşu alacağım tekliflerinizi bekliyorum.

çift muhabbet arıyorum -
sansunda ikamet ediyorum ilk etapta 100 çift muhabbet kuşu alacağım tekliflerinizi bekliyorum.

jumbo erkek yavru -
jumbo erkek yavru kuş arıyorum,tercihim mavi renktir....teşekkürler

***izmirden satılık çiftler*** -
kuşların tek kafeslerde olanları 2çift 1yaşındadır kızgınlık yumurtalarını yaptılar iki çiftte. salmadakiler yeni kızmadır en büyüğü 6aylıktır cere renklerini aldılar onlarda eş seçtiler gayet sağlıklılardır evde ailemle problem yaşadığım için satıyorum fiyatta pazarlık yoktur tek olarak çifti 50ytldir (kafes yuvalık yemlik suluk +çift 60ytldir) diğer büyük salmayada 40ytl istiyorum sac profildir yanları plastik kaplama telleri yaylı kapıdır altı sürügü çekmecedir. 🔒 Üyelere Özel dan görüşebiliriz izmir dışı gönderim yapamıyorum . resimler 🔒 Üyelere Özel

***izmirden satılık çiftler*** -
kuşların tek kafeslerde olanları 2çift 1yaşındadır kızgınlık yumurtalarını yaptılar iki çiftte. salmadakiler yeni kızmadır en büyüğü 6aylıktır cere renklerini aldılar onlarda eş seçtiler gayet sağlıklılardır evde ailemle problem yaşadığım için satıyorum fiyatta pazarlık yoktur tek olarak çifti 50ytldir (kafes yuvalık yemlik suluk +çift 60ytldir) diğer büyük salmayada 40ytl istiyorum sac profildir yanları plastik kaplama telleri yaylı kapıdır altı sürügü çekmecedir. 🔒 Üyelere Özel dan görüşebiliriz izmir dışı gönderim yapamıyorum . resimler 🔒 Üyelere Özel