Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

EŞİ ÖLEN MUHABBET KUŞU -
Arkadaşlar bir çift muhabbet kuşu aldım. Yemelerinde, görünüşlerinde vs hiçbir sorun yoktu. Yıllar önce tek muhabbet kuşum olmuştu ama çift ilk kez bakıyorum. 15 gün sonra erkek kuş öldü. Dişi yalnız kaldı. Muhabbet kuşlarının çok kolay eş seçmediklerini duymuştum. Nasıl ve ne zaman eş alabilirim? Yardımınıza ihtiyacım var.

Çiftleştime Hakkında -
Beyler Ben kuşlarımı eşe atalı 20 gün oldu ve erkek dişiden hep kaçıyo dişi erkeğin üstüne ayağını koyuyoe ama erkek kaçıyo dişi yaklaşıyo erkek kaçıyo bunlar eş olmazmı beyler.Dediğim gibi 20 gün oldu eşe atalı

Çiftleştime Hakkında -
Beyler Ben kuşlarımı eşe atalı 20 gün oldu ve erkek dişiden hep kaçıyo dişi erkeğin üstüne ayağını koyuyoe ama erkek kaçıyo dişi yaklaşıyo erkek kaçıyo bunlar eş olmazmı beyler.Dediğim gibi 20 gün oldu eşe atalı

Çiftleştime Hakkında -

hikmet beye bisorum olacaktı.. -
merhaba hikmet bey ben 10 metrekare bir alanda salma üretim yapmaktayım kuşlarım bundan önceki yumurtlama zamanında iyi verimliydi şimdi ise yuvadaki yavrular ölmeye başladı kimisi kursağı dolu olduğu halde ölüyor kimiside başına aldığı darbelerle anaç kuşlardanda ölen oldu iki gün önce odada fare gördüm ve girdiği yeri kapattım ve önlemimi aldım acaba fare yavruları öldürebiirmi bana bu konuda yardımcı lursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ...

izmirden satılık yavru muahbbet kuşu -
izmirden satılık yavru muhabbte kuşu. kuş 2 3 aylık yavru. kuş+kafes+1 kg yem hepsi 25 tl. son fiyattır indirim yapılmaz.izmir içi elden verilecektir. 🔒 Üyelere Özel

slm -
ben karaman da üretim yapmaktayım mart ayından sonra izmire geleceğim yerinizi öğrenilirmiyim geldiğimde sizi ziyaret etmek isterim saygılarımla ..

slm -
ben karaman da üretim yapmaktayım mart ayından sonra izmire geleceğim yerinizi öğrenilirmiyim geldiğimde sizi ziyaret etmek isterim saygılarımla ..

slm -

üretimcilere bir sorum olacaktı -
ben salmada üretim yapıyorum odada yuvadaki kuşların pisliğini alıyodum almanyada üretimci arkadaşım alma dedi acaba almamak doğrumu anne baba kendisi alır diyor bu soruma yardımcı olursanız sevinirim.yuvadaki yavrularımda ölümler çoğldı pislikleri almadığımdan olabilirmi şimdiden teşekkür ederim herkese bol bereketli üretimler diliyorum..

ben salmada üretim yapıyorum odada yuvadaki kuşların pisliğini alıyodum almanyada üretimci arkadaşım alma dedi acaba almamak doğrumu anne baba kendisi alır diyor bu soruma yardımcı olursanız sevinirim.yuvadaki yavrularımda ölümler çoğldı pislikleri almadığımdan olabilirmi şimdiden teşekkür ederim herkese bol bereketli üretimler diliyorum..

arkadaşlar yardım -
yavrusu olan muhabbetlere vitamin verebilirmiyim, sularına verirsem yavrularda ishal falan yaparmı? yavrular daha 10 günlük yavrulardan 1-2 sinde tüy bozuk tuhaf olmuşlar bu neden olur yardım ederseniz sevinirim, 🔒 Üyelere Özel dogan

arkadaşlar yardım -
yavrusu olan muhabbetlere vitamin verebilirmiyim, sularına verirsem yavrularda ishal falan yaparmı? yavrular daha 10 günlük yavrulardan 1-2 sinde tüy bozuk tuhaf olmuşlar bu neden olur yardım ederseniz sevinirim, 🔒 Üyelere Özel dogan

Damızlık kuş seçerken nelere dikkat etmeliyiz? -
selam arkadaşlar damızlık kuş seçerken nelere dikkat etmemiz gerekiyor.Yavru kuşları damızlığa hazırlarken ne yapmalıyız nasıl beslemeliyiz.Bu konuda neler önerirsiniz.

selam arkadaşlar damızlık kuş seçerken nelere dikkat etmemiz gerekiyor.Yavru kuşları damızlığa hazırlarken ne yapmalıyız nasıl beslemeliyiz.Bu konuda neler önerirsiniz.

Kuşlarım Hakkında Yardım Lütfen.. -
Merhaba Muhabbet kuşu severler. Aşağıda linkleri bulunan resimdeki kuşlarımı yeni aldım. Cinsleri hakkında fikir sahibi değilim. Petshop yeterince bilgi veremedi. dişi olan yaklaşık 1 yaşındaymış. Erkek olanda 4 aylık falanmış. Bu kuşlardan yavru alabilir miyim? ne kadar sürer? Birde hangi ırka ait kuşlar yoru yapabilir misiniz? Teşekkürler

🔒 Üyelere Özel